IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
    Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа договор за наем на офис площи с „НЕТЕРА“ ЕООД в офис сградата си Камбани Грийн Офиси. Новият договор е за срок от 5 г., а общата отдадена площ е 1 611,24 кв.м. С отдадените помещения запълняемостта на сградата нараства до 49.45% от отдаваемите офис площи.

Все е нещо!
    Страхотна новина!

Коментар

• Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа договор за наем на офис площи с „НЕТЕРА“ ЕООД в офис сградата си Камбани Грийн Офиси. Новият договор е за срок от 5 г., а общата отдадена площ е 1 611,24 кв.м. С отдадените помещения запълняемостта на сградата нараства до 49.45% от отдаваемите офис площи.

Все е нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
        Ми това са добри индикатори. Може да се опитват да спазаряват по-високи нива на наеми. Дано се изненадаме приятно тук!
        Да, Дано се изненадате приятно!
        Макар че приятността на изненадата за вас (понеже сте практици) зависи конкретно тук от две неща -
        1. дивидент 2. цена хартишка
        Дано!

Коментар

• Ми това са добри индикатори. Може да се опитват да спазаряват по-високи нива на наеми. Дано се изненадаме приятно тук!

Коментар

• Тези дни забелязах няколко неща покрай Синрджито. Първо - табелите, които висяха на съседната сграда /Лолтопия/, че се отдават офиси под наем вече ги няма. Второ - вече светят офиси от сградата на ПИБ. Трето - имаше преди време и други табели за наем в съседство /до новопостроения жилищен блок/ - не съм 100% сигурен, но и тях не можах да видя. Вероятно и те са успели вече да ги спазарят. Нас пак ни няма в зара... На последния уебинар баровеца Брешков говореше за доста неща, които щели да се случат през Q2. Чакаме ги!
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Въпрос на време е всичко, спокойно. А че нашите са за бой с нищонеправенето си, е отделен въпрос - акцията е перфектна и с всеки следващ ден на инфлирани цени ще става все по-добра. Може пък това да се окаже неочакван плюс (забавените нови наематели) - все пак договорите са дългосрочни и може да се договори още по-добра цена. Купих от продавача на 2,20 - голям зор беше да излезе, да видим дали има още, или ще вървим с уверени стъпки нагоре

Груйче, кафеза(бфб) остана без гълъбчета от година и кусур, ти все небо гледаш и надаш се и от тук да пръкне!
              Сполай ти на чекането и го видиш!

Коментар

• Въпрос на време е всичко, спокойно. А че нашите са за бой с нищонеправенето си, е отделен въпрос - акцията е перфектна и с всеки следващ ден на инфлирани цени ще става все по-добра. Може пък това да се окаже неочакван плюс (забавените нови наематели) - все пак договорите са дългосрочни и може да се договори още по-добра цена. Купих от продавача на 2,20 - голям зор беше да излезе, да видим дали има още, или ще вървим с уверени стъпки нагоре
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• "Работайте в офисе не менее 40 часов в неделю или увольняйтесь" - Илон Маск выдвинул ультиматум сотрудникам Tesla. Така ще е повсеместно, хоум офисът е любимецът на мързеливите, а никоя компания не обича последните.
                  Last edited by penman; 01.06.2022, 16:59.

Коментар

• Бош отбелязва силен ръст в България | Бош в България (bosch.bg)

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Да Здравко, АДСИЦ е, но с ясен хоризонт - до 2029 г. Продажбите във Варна и София показват, че процесът по ликвидация тече, нови проекти няма да се финансират, дивидентът в следващите 2-3 години ще е малък, а парите от продажбите ще отиват за намаление на кредитната задлъжнялост. Да, някои офиси са полупразни, но пък други са празни просто защото са новопостроени (по "старите" цени), а инфлацията си върви и договори за тях ще се сключват по "новите" цени. За мен дружеството продължава да е с голям потенциал, но както е казал класикът... "Всеки сам си преценява!". На твое място, при наличие на БРЕФ на 2,20 лв. не бих държал в "Браво" (ако все още държиш де)... независимо от цената, на която си го придобил. Приеми го като приятелски съвет!
                      Ами нека видим ! Някакси не ми се чака ликвидация през 2029 година за да изкарам пари от тук ! Хубавото все пак е, че дивидента не е съвсем пресъхнал ! Благодаря за съвета, аз и не съм казвал, че компанията е лоша ! Имал съм преди години акции, а в момента имам инвестирани приятелски средства тук, което все пак значи, че вярвам в потенциала и !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Чичо Манчо, ще ме извиниш, но е малко нелогично това, което казваш при положение, че компанията е АДСИЦ ! Но предвид моментната конюнктура и празните офиси може би е приемливо !
                        Да Здравко, АДСИЦ е, но с ясен хоризонт - до 2029 г. Продажбите във Варна и София показват, че процесът по ликвидация тече, нови проекти няма да се финансират, дивидентът в следващите 2-3 години ще е малък, а парите от продажбите ще отиват за намаление на кредитната задлъжнялост. Да, някои офиси са полупразни, но пък други са празни просто защото са новопостроени (по "старите" цени), а инфлацията си върви и договори за тях ще се сключват по "новите" цени. За мен дружеството продължава да е с голям потенциал, но както е казал класикът... "Всеки сам си преценява!". На твое място, при наличие на БРЕФ на 2,20 лв. не бих държал в "Браво" (ако все още държиш де)... независимо от цената, на която си го придобил. Приеми го като приятелски съвет!
                        Last edited by Чичо Манчо; 25.05.2022, 10:06.
                        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
                          Отдавна не се бях смял от сърце - Кепитал Форт била от трофеен тип Сигурно - сутрин не може да се влезе от задръстване, вечер не може да се излезе, а и по-лошо ще става Колкото до VM-Ware (има се предвид явно сградата на ГМ), тя си е доста пълна - почти изцяло - две софтуерни фирми с по 2 етажа и половина, рено-нисан, някакви адвокати. Много читава локация.
                          Сградата на кръговото в жълт цвят е празна, където беше част от офиса на VM Ware, обявена е за продажба и е до Тех Парка. Кепитал Форт е от трофеен тип да.

Коментар

• Отдавна не се бях смял от сърце - Кепитал Форт била от трофеен тип Сигурно - сутрин не може да се влезе от задръстване, вечер не може да се излезе, а и по-лошо ще става Колкото до VM-Ware (има се предвид явно сградата на ГМ), тя си е доста пълна - почти изцяло - две софтуерни фирми с по 2 етажа и половина, рено-нисан, някакви адвокати. Много читава локация.
                            Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Дилема нЕма! Просто математика и… естетика! Кръглите числа са по-хубави! А и който държи тук не разчита на дивидент.
                              Чичо Манчо, ще ме извиниш, но е малко нелогично това, което казваш при положение, че компанията е АДСИЦ ! Но предвид моментната конюнктура и празните офиси може би е приемливо !

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Възможно ли е - дилема за 5 стинки на акция
                                Опрем ли до такива дружества - по-добре - аут!!!
                                Дилема нЕма! Просто математика и… естетика! Кръглите числа са по-хубави! А и който държи тук не разчита на дивидент.
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X