Тук май с новата регулация, имота на околовръстното попадна в зона с доста рестрикции!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА може би последния купувач са те ?
Поосвободиха наскоро бая кешец от фармата....при това доста профитно.
Прав си че не може да се направи кой знай какво по въпроса с цоцкането.
Фиксирано си е отдавна.
Пък и с какви очи, особено като имаме за "светъл" пример какво правят останалите мажовци с дребосъците на бфб, вкл. и прехваления чичка.
Но пък може тукашните с остена бая да се стимулират в една или друга желана от нас насока на идващото ОСА.
Лошото е че нашата рабата убава, ама БГ-ска. Само разтегляме локуми.
Инак досега да сме се съюзили и да сме те оторизирали нотариално да ни представляваш и да почнеш да ги разпердушинваш там в Софето...“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА може би последния купувач са те ?
Фиксирано си е отдавна.
Пък и с какви очи, особено като имаме за "светъл" пример какво правят останалите мажовци с дребосъците на бфб, вкл. и прехваления чичка.
Но пък може тукашните с остена бая да се стимулират в една или друга желана от нас насока на идващото ОСА.
Инак досега да сме се съюзили и да сме те оторизирали нотариално да ни представляваш и да почнеш да ги разпердушинваш там в Софето...
Аз по скоро се надявам на инвеститор от типа на Данев.
За таксите не знам какво да кажа.
Нормално е когато някой ти прави пари, да получава възнаграждение за това.
Ще кажеш че някой ще се навие да управлява фонда за много по-малко възаграждение.
Примерно аз и ти бихме се съгласили за 5% от печалбата годишно, без такса върху активите нали?
Да ама какви сме, ние какви са те. Те са доказан мениджмънт, успял да постигне растеж в сферата на имотите по време на най-големият им срив. Това е достойно за уважение и едва ли аз или ти щяхме да го достигнем ако бяхме на тяхно място
А иначе, чисто хипотетичен въпрос....
Ако аз или ти или който и да е друг реши да ги "разпердушинва" за какво са му другите акционери, освен ако не смята да събере едни 50% от капитала? Мислиш ли че от този форум могат да се съберат 50% ?Last edited by Alonso; 07.02.2014, 14:25.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеСъмнявам се да имат толкова, защото ако беше така трябваше да ги има в списъка с акционерите над 5%.
ЗУПФ са били с 3 милиона, което е на ръба, но е под 5%. Отделно ДПФ с имали милион и половина.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеОсвен Доверие с около 3.5 милиона акации сякаш други не съм засичал.
Фиксирано си е отдавна.
Инак досега да сме се съюзили и да сме те оторизирали нотариално да ни представляваш и да почнеш да ги разпердушинваш там в Софето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеВсъшност сега се разрових
http://www.investor.bg/files/bulleti...db0d8abeb7.pdf
Тук са били доста. Само Алианц по него време са имали 4.5 милиона.
Коментар
-
http://extri.bg/show/download.php?id=214796
от протокола за представените гласове излиза, че са не само Доверие, ами и Пенсионноосигурителен институт, ЦКБ Сила, Съгласие..освен ако не са излезнали от юли 2013 досега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеАЙ ЕН ДЖИ УНИВЕРСАЛЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД - 6.53%
http://www.investor.bg/files/bulleti...db0d8abeb7.pdf
Тук са били доста. Само Алианц по него време са имали 4.5 милиона.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИмате ли идея кои пенсионни фондове са тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИмате ли идея кои пенсионни фондове са тук?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ азОстава да ти пожелая наистина да станеш мажо и да я направиш
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз пък искам ликвидация...Остава да ти пожелая наистина да станеш мажо и да я направиш
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
[QUOTE=Alonso;1059574995]
Съвсем пък отделен е въпроса, че реално тези възнаграждения си фигурират в устава и не са нещо ново за да е правилно точно сега да правим панаир за тях
Повечето съакционери са изнервени от факта че всичко друго скача, само не и Брефа, но не можем да си кривим душата че МНИ нямат вина, че уникредит и естонците от години продават и натискат цената тук. През тези години си вземахме добри проценти като дивидент, а това че спекулантите са влизали с надеждата да правят стотици проценти капиталова както в хима, а това не се е случило си е лично техен проблем.
Няма значение дали си спекулант или дългосрочен - политиката на оперативното управление следва да защитава интересите на акционерите. Тук най - големият актив е пари на депозит. МНИ не е мажоритар за да цоцка на воля и се надявам някой да му вземе биберончето или да свършат нещо смислено. Аз имам търпение
Коментар
Коментар