IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Да, аз също се чудя за причината при която този балон е на 2.50 лева... Пазарът на имоти се срина, вие какво чакате? Моля да ми обясните.
    Обясняваме - чакаме да кажеш, че си разпродал всичко, освен Неохим, и ни чакаш в ниското, а след 2 дни да цъфнеш в темата на М+С и да речнеш "имам и не е препоръка"
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Още чакам 1 лев тук....
      Да, аз също се чудя за причината при която този балон е на 2.50 лева... Пазарът на имоти се срина, вие какво чакате? Моля да ми обясните.

Коментар

Още чакам 1 лев тук....
        И 1 лев е възможно (щом е било там) Има време за всичко.
        Last edited by petrg5s; 17.07.2022, 22:31.

Коментар

Още чакам 1 лев тук....
          Дивидент ли? Като продадем Бриколажа, там някъде ще се получи, но не знам точната година, в която ще се случи - предполагам, че ще е 25-та
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
            Моята прогноза е ,че пробив може и да видим,но цената на Нова Година ще е по-ниска от сегашната
            Още чакам 1 лев тук....

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              Моята прогноза е ,че пробив може и да видим,но цената на Нова Година ще е по-ниска от сегашната
              Твоите прогнози са със стойността на халюцинациите на мозък след прием на психостимуланти. Ако си мислиш, че графиките, които постваш, са с висока познаваемост, се лъжеш.

Коментар

• Моята прогноза е ,че пробив може и да видим,но цената на Нова Година ще е по-ниска от сегашната

Коментар

• SFI е облигация..

Коментар

• Груйче,ти се превъзбуди с тези пробиви.Сигурно няма да може да спиш до понеделник хаха

Коментар

• Софарма тауърс са 24 400 офиси и 11 000 търговски площи, като вторите обикновено са по-скъпи, но пък нашите сключват сега договорите си и са на отлични цени. Отделно там е пълно и чичикака бута цената, както му е кеф. Сметката е лесна - разкарваш сфи и вземаш тук, зашито тук е поне два пъти по-евтино, да не кажа 2.5 пъти, че няма числата пред мен. Но всеки сам си решава

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Не е толкова тауърса, виж им сайта и ше се убедиш, че с телефона ми е трудно. А оценката тук съм я дал отдавна - минимум по 3, т.е поне 7 кинта. Но това неше преди да се качат цените
                        Толкова е бе Груйче - 32 000 м2 офиси, 3 000 търговски площи + 15 000 подземни!
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнение

Искам само да забележиш, колко празни сгради има около Синерджито. Пак казвам, не отричам, че е подценено, но не го смятай колкото Софармата, защото дори да има метро на Синерджи, то ще е от четвъртата линия и ти казвам, че е по-кофти да сменяш линии отколкото да си вървиш по една. Хубава сграда, лош тайминг за пазара в този район.
                          Сравнително празно е сега, да, ще има метро след 5 години, но в съседство могат да излезнат след 5 години поне 300 хил. кв.м. офис площи и Синерджито ще е старо вече, а се вижда как се движат наемателите от стари към нови сгради. Да не казвам, че и на парцела на бриколаж може да излезне офис сграда, което ще ви е в пряка конкуренция.
                          Еконе, пак пишеш поредните глупости. Опитите ти да подкопаеш цената обаче са напразни. Инвестиралите тук са с добри познания и дългогодишен опит на БФБ.

Коментар

• Не е толкова тауърса, виж им сайта и ше се убедиш, че с телефона ми е трудно. А оценката тук съм я дал отдавна - минимум по 3, т.е поне 7 кинта. Но това неше преди да се качат цените

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                              От сегашната цена, до +200% има мегдан, сега - дали и кога, ако изобщо се случи, е отделен въпрос. Но като цяло, може да се очаква едно прилично покачване.
                              Така е, но е много важно кога. Time value of money
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• От сегашната цена, до +200% има мегдан, сега - дали и кога, ако изобщо се случи, е отделен въпрос. Но като цяло, може да се очаква едно прилично покачване.

Коментар

Working...
                                X