Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Този, които купува не плаща комисионни. Това е "подканване" продавачът да промени цената. На някой "голям" не му харесва това ниво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнениеТози, който купува по 5-10 бройки да вземе да спре, че набутва и насрещната страна с комисионни за едното нищо!
Коментар
-
Не може да бъде,- тук това не върви в тази посока, всички участници са на противното мнение...
https://www.investor.bg/analizi/535/...izo-18-356909/
Десислава Попова
търси да купи на сго..
Last edited by inta53; 25.07.2022, 22:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГруйче, ще реинвестираш ли дивидента при цена на акцията 2,40-2,50 при получаването му?
Ако приемем, че цената 2029 г. е 6 лв., инвестиция сега на 2.50 лв. дава около 13 % доходност, това без дивиденти.
Аз ще реинвестирам дивидента.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Засега точно това мисля, имам да купя едни 2500 акции, за да уедря позицията, но зависи и кога ще ги дадат де, че не обичат много да бързат с плащаниятаLast edited by 15%; 22.07.2022, 19:57.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГруйче, ще реинвестираш ли дивидента при цена на акцията 2,40-2,50 при получаването му?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИнта, пълниш ми душата, брат - кажи ми, ама честно, изобщо излизаш ли на плюс от тези дребни врътки с по 2-3 000 лева - няма акция, която ти да не си отигралДават ли ти насоки от яхатат, или първо трявна да станеш професионален инвеститор, пък тогава? Щото на мен само дивидентът тук е със сигутност повече от твоята печалба от дрона, а пък виртуалната ми печалба е някъде из небесата в реални цифри, а не в проценти, но ще се реализира, когато ѝ дойде времето.
Иначе поздравления де -.................. да останеш с Черния Петър
Това ти ли си, - не не съм с теб...,
пп.- а и не виждам смисъл да се пререкаваме,- някога го направих - стига ми!
сложи ме в игнораLast edited by inta53; 22.07.2022, 15:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Инта, пълниш ми душата, брат - кажи ми, ама честно, изобщо излизаш ли на плюс от тези дребни врътки с по 2-3 000 лева - няма акция, която ти да не си отигралДават ли ти насоки от яхатат, или първо трявна да станеш професионален инвеститор, пък тогава? Щото на мен само дивидентът тук е със сигутност повече от твоята печалба от дрона, а пък виртуалната ми печалба е някъде из небесата в реални цифри, а не в проценти, но ще се реализира, когато ѝ дойде времето.
Иначе поздравления де - все пак някой трябва да храни и брокитата, а и досега не си виждал спад, въпреки достолепната си възраст - питай Батя, той ще ти разкаже какво е чувството да останеш с Черния ПетърNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Мнооого ти се иска да падне акцията, за да купиш, но отдавна си изпуснал момента. Всъщност, много вероятно е да си от тези, които нямат и 1000 лв. за да инвестират, но само спамят.
Продадените преди седмица ексдивиден донесоха по 1,00лв+ в дрона
Коментар
Коментар