IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://tvc-invdn-com.investing.com/...977757a976.png

Коментар

• Как да не плаща комисионна.[/QUOTE]

За т. нар. институционални инвеститори почти не важат тези минимални комисионни.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение

Този, които купува не плаща комисионни. Това е "подканване" продавачът да промени цената. На някой "голям" не му харесва това ниво.
        Е аз отмених моята поръчка продава на 2.48лв, вече станаха 3 минимални комисионни за да продам 25бр.

Коментар

• [QUOTE=penman;n3951798]

Този, които купува не плаща комисионни. Това е "подканване" продавачът да промени цената. На някой "голям" не му харесва това нив
          Как да не плаща комисионна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнение
            Този, който купува по 5-10 бройки да вземе да спре, че набутва и насрещната страна с комисионни за едното нищо!
            Този, които купува не плаща комисионни. Това е "подканване" продавачът да промени цената. На някой "голям" не му харесва това ниво.

Коментар

• Този, който купува по 5-10 бройки да вземе да спре, че набутва и насрещната страна с комисионни за едното нищо!

Коментар

• Точно в тази посока вървим - 80 % наети офиси, едно малко магазинче на Цариградско, и някои други имоти за продажба.

Коментар

• Не може да бъде,- тук това не върви в тази посока, всички участници са на противното мнение...

https://www.investor.bg/analizi/535/...izo-18-356909/

Десислава Попова
                  търси да купи на сго..

Last edited by inta53; 25.07.2022, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Груйче, ще реинвестираш ли дивидента при цена на акцията 2,40-2,50 при получаването му?
                    Това е добър въпрос.
                    Ако приемем, че цената 2029 г. е 6 лв., инвестиция сега на 2.50 лв. дава около 13 % доходност, това без дивиденти.
                    Аз ще реинвестирам дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Засега точно това мисля, имам да купя едни 2500 акции, за да уедря позицията, но зависи и кога ще ги дадат де, че не обичат много да бързат с плащанията
                      Уж я следя тази позиция, но днес за първи път прочетох, че в устава им е заложено да го изплащат до 3 месеца след ОСА. По закон АДСИЦ-ите могат да го отлагат до края на календарната година. Имам някакъв бегъл спомен /но може и да греша/, че едната година го дадоха Октомври ли, Ноември ли... А може и да бъркам компанията де. Те годинките напредват и паметта не е като едно време
                      Last edited by 15%; 22.07.2022, 19:57.
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Груйче, ще реинвестираш ли дивидента при цена на акцията 2,40-2,50 при получаването му?
                        Засега точно това мисля, имам да купя едни 2500 акции, за да уедря позицията, но зависи и кога ще ги дадат де, че не обичат много да бързат с плащанията
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйче, ще реинвестираш ли дивидента при цена на акцията 2,40-2,50 при получаването му?
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Инта, пълниш ми душата, брат - кажи ми, ама честно, изобщо излизаш ли на плюс от тези дребни врътки с по 2-3 000 лева - няма акция, която ти да не си отиграл Дават ли ти насоки от яхатат, или първо трявна да станеш професионален инвеститор, пък тогава? Щото на мен само дивидентът тук е със сигутност повече от твоята печалба от дрона, а пък виртуалната ми печалба е някъде из небесата в реални цифри, а не в проценти, но ще се реализира, когато ѝ дойде времето.

Иначе поздравления де -.................. да останеш с Черния Петър

Това ти ли си, - не не съм с теб...,

пп.- а и не виждам смисъл да се пререкаваме,- някога го направих - стига ми!
                            сложи ме в игнора
                            Last edited by inta53; 22.07.2022, 15:57.

Коментар

• Инта, пълниш ми душата, брат - кажи ми, ама честно, изобщо излизаш ли на плюс от тези дребни врътки с по 2-3 000 лева - няма акция, която ти да не си отиграл Дават ли ти насоки от яхатат, или първо трявна да станеш професионален инвеститор, пък тогава? Щото на мен само дивидентът тук е със сигутност повече от твоята печалба от дрона, а пък виртуалната ми печалба е някъде из небесата в реални цифри, а не в проценти, но ще се реализира, когато ѝ дойде времето.

Иначе поздравления де - все пак някой трябва да храни и брокитата, а и досега не си виждал спад, въпреки достолепната си възраст - питай Батя, той ще ти разкаже какво е чувството да останеш с Черния Петър
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение

Мнооого ти се иска да падне акцията, за да купиш, но отдавна си изпуснал момента. Всъщност, много вероятно е да си от тези, които нямат и 1000 лв. за да инвестират, но само спамят.

Продадените преди седмица ексдивиден донесоха по 1,00лв+ в дрона

Коментар

Working...
                                X