Тук какво стана с ОСА .Нали се отложи първия път -извинявайте не следя новините.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеА може и да изд.хаш парчето!
само кеша е 66 на акция!
Вярно че кретените на БФБ са безброй, ккто се види... ама посочените от теб нива са мираж!
Аз съм запазил малко да вкарам на 15 в Дойчебанк и Даймлер ,но ако дотогава някой цени ме развълнуват може да отделя от тях някоя хилядарка и за БФБ...
Ти какво смяташ за ДАУ и ДАХ след 20 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТука както и очаквах (избягах овреме) пропадна окончателно под 70.
След дивидента ще купуваме около и под 40
само кеша е 66 на акция!
Вярно че кретените на БФБ са безброй, ккто се види... ама посочените от теб нива са мираж!
Коментар
-
Да, Софарма Имоти все още отстъпва на повечето АДСИЦ-ове, но приходите ще нарастнат, защото там живеят компаниите от групата Софарма, постепенно ще бъдат привличани, смятам, и още наематели - защото плюсовете на секси билдингите са очевидни - най-секси офиси като тип строителство поне, в България, превъзходна локация, молченце в самата сграда.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПонякога спекулантин, но обикновено инвеститор.
А Софарма Имоти тепръва ще става секси за инвестиране.
1. Сградите ли са пълни на 100%(както бе КБЦ)?
2. Нова ниша ли са намерили в имотите - защото май само земята е атрактивна?
3. Заемите ли са намалили(като ФПП и БРЕФ)
4. Близостта им до кулата на Гриша Ганчев и подобрява имиджа?
5. Няма свободни офис площи в София?
6. Наематели в сградата са станали КТБ и ТВ7 ?
7. Имиджа на групата се е изчистил(с тия 17млн. за реклама)?
8. Цената на акция спрямо доходността е доста атрактивна(както при ФПП 15-20%)?
9. Възможност за голяма капиталова(200-300%)?
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетака е - не знаех че си станал спекулант!
А Софарма Имоти тепръва ще става секси за инвестиране.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко земеш на 22 стинки и избягаш на 33 стинки, това е повечко от 20%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеако не се вдига - ще пада, ясно!
За ФПП ако догодина дивидента е над сегашния значи поне 4стинки - димек чакаш и там 20% печалбица да клъвнеш а?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПри Ланд влизам под 65стинки
При БРЕФ под 50стинки
а при ФПП под 25стинки
Успех!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТи за това ли неходиш на ОСА в Казанлък?
тук темата е за БРЕФ, кажи си мението какво ще се случва с позицията?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар