IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
    Батя, всички които сме от около двадесет години на БФБ, знаем че си спекулант, а целта на спекулантите е да печелят от ценовите асансьори, често индуцирани и от слухове. След като обяви за дивидента, почти веднага минаха сделки на 2.28 лв. Защо е така, всеки може да си обясни. Не бях го получил дивидента (на тутавите от Елана съм) и затова направих това предположение (не фалшива новина - чети точно написаното от мен!).
    А ти си големия миноритар, та не даваш косъм да падне от този дарак брефа.
    За коя година се очакваше ликвидацията тука - за 2029та ли беше или по-рано?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ще се извините ли колега, че вие се оказахте с фалшивата новина /обвинение/ !?
      А ти ще ми се извиниш ли за 10-те лъжи които каза по мой адрес ?
      Лъже като дърт циганин,иска другите да му се извиняват.Доста нагло поведение !

Коментар

• Батя, всички които сме от около двадесет години на БФБ, знаем че си спекулант, а целта на спекулантите е да печелят от ценовите асансьори, често индуцирани и от слухове. След като обяви за дивидента, почти веднага минаха сделки на 2.28 лв. Защо е така, всеки може да си обясни. Не бях го получил дивидента (на тутавите от Елана съм) и затова направих това предположение (не фалшива новина - чети точно написаното от мен!).

Коментар

И аз нямам, Батя явно тества реакциите, па макар и на фалшиви новини.
          Ще се извините ли колега, че вие се оказахте с фалшивата новина /обвинение/ !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
            И при мен е постъпил дивидента.
            Вече и в Елана

Коментар

• И при мен е постъпил дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

Новината не е фалшива, има изплатен дивидент!
                Ако сте при Евереста - там обикновенно /спят/ идват след няколко дена!
                Явно и сега е така. Все още нищо от Елана.

Коментар

Мисли малко преди да пишеш тъпотии колега! Какъв ми е кяра да разпространявам фалшиви новини? Не съм ник еднодневка все пак, доказал съм се с годините! Ако не можеш да бъдеш полезен за форума, поне не го цапай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    То дори не е балон, то си е просто шменти-капели и ревът там ще е оглушителен. На мен ми пука какво става там само в контекста на цялата борса - ще осерат и малкото новопостъпили, но нейсе.
                    Шелли койн краша ще катастрофира Софикс,но другите в него няма да реагират силно.

А Софикс определено може да го закриват.Напълно нефункционален и сгрешен индекс

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

То дори не е балон, то си е просто шменти-капели и ревът там ще е оглушителен. На мен ми пука какво става там само в контекста на цялата борса - ще осерат и малкото новопостъпили, но нейсе.

При мен още няма дивидент, но когато дойде Петьо, уж все се отказвам от екскурзии, ма пак сърце юнашко не трае и букнах една бърза ваканция във Велинград за празника - дано не е много гъчканица, че децата искат малко спа, а и има нов хотел, който не съм пробвал още.

Батя, всеки сам си преценя - друго си е с вътрешната информация, знаеш и сам. А и все повече почвам да уважвам въпросния Димитар Аллтерко за финансовия инженеринг - определено е най-доборото шменти-капели за чужденци, което съм виждал от балона в Банско и Слънчака преди 15 години. Достигна висини, които бяха абсолютно непосилни за всички други - шапка му свалям (без ирония), само не знам на него каква ще му е далаверата, като единственият му вариант е някой голям да го купи, при всички други случаи могат да спечелят само скевинджърите около него!

П.С. А тук сме си добре - 20% доходност от началото на годината не е уау (с дивидента), но не е и уууу (за разлика от миналата година). За някои може и да са малко, като имат портфейл с 873 акциЙ по 0.05% във всяка, но за мен са си ок. Та всеки сам си преценЯ - 15 години без сериозна криза (включително у нас) определено разлигавиха много някои хора и те пак си помислиха, че са велики инвеститори и разбират от всичко. Та така
                      На 1000% съм сигурен, че до края на 2024 ще бъде купена шИлето.

Коментар

Новината не е фалшива, има изплатен дивидент!
                        Ако сте при Евереста - там обикновенно /спят/ идват след няколко дена!

Коментар

• Яхтата си е яхта Преведени са.

Коментар

• И аз нямам, Батя явно тества реакциите, па макар и на фалшиви новини.

Коментар

• И аз няколко пъти рестартирах платформата, ама салдото все същото

Коментар

Груйчо не е глупак, за да инвестира в балони!

При мен още няма дивидент, но когато дойде Петьо, уж все се отказвам от екскурзии, ма пак сърце юнашко не трае и букнах една бърза ваканция във Велинград за празника - дано не е много гъчканица, че децата искат малко спа, а и има нов хотел, който не съм пробвал още.

Батя, всеки сам си преценя - друго си е с вътрешната информация, знаеш и сам. А и все повече почвам да уважвам въпросния Димитар Аллтерко за финансовия инженеринг - определено е най-доборото шменти-капели за чужденци, което съм виждал от балона в Банско и Слънчака преди 15 години. Достигна висини, които бяха абсолютно непосилни за всички други - шапка му свалям (без ирония), само не знам на него каква ще му е далаверата, като единственият му вариант е някой голям да го купи, при всички други случаи могат да спечелят само скевинджърите около него!

П.С. А тук сме си добре - 20% доходност от началото на годината не е уау (с дивидента), но не е и уууу (за разлика от миналата година). За някои може и да са малко, като имат портфейл с 873 акциЙ по 0.05% във всяка, но за мен са си ок. Та всеки сам си преценЯ - 15 години без сериозна криза (включително у нас) определено разлигавиха много някои хора и те пак си помислиха, че са велики инвеститори и разбират от всичко. Та така
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X