IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ФНИ България АДСИЦ почти запълни сградата си в Бизнес Парк София

Последна редакция: 25.09.2014, 11:14Публикуване: 25.09.2014, 11:11
    Автор: Емил Брандийски
    Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ(5BU) е сключило договор за наем за 623 кв.м офис площи в Сграда 1Б в Бизнес Парк София, съобщиха от дружеството.

Клиентът е Булпрос Консултинг АД.

Така, запълняемостта на Сграда 1Б, която Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ е закупило на 2014 г., е достигнала 93%.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      При тази ситуация за мен е малоумно да има бидове за над 50 ст. Като има толкова голям зорлия за излизане, да бъде така добър и да сваля цената, а не да я вдига. Справка - Хима се продаде на около 70 ст. при П/Е около 2-3!
      Защо ги слагате тези бидове, дайте да ги оставим на 40-50 ст. - той пак ще кацне

Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
      40 ст. е добра цена, и за продаващите и за купуващите.

"Гладна кокошка просо сънува."
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

При тази ситуация за мен е малоумно да има бидове за над 50 ст. Като има толкова голям зорлия за излизане, да бъде така добър и да сваля цената, а не да я вдига. Справка - Хима се продаде на около 70 ст. при П/Е около 2-3!
        Защо ги слагате тези бидове, дайте да ги оставим на 40-50 ст. - той пак ще кацне

викаш да ги смъкнем надолу?
        ами има предатели бе 15%! Дано поне Фармата иде до 3лв

Коментар

• При тази ситуация за мен е малоумно да има бидове за над 50 ст. Като има толкова голям зорлия за излизане, да бъде така добър и да сваля цената, а не да я вдига. Справка - Хима се продаде на около 70 ст. при П/Е около 2-3!

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Поздравления за поредната информация, която разбираш и постваш преди всички! Така като се замисля, всъщност се интересуваш и отделяш доста време за БФБ, а това е добре.
            След тази новина, явно %-та на "депозитчето" ми ще се вдигне с някой и друг промил.
            Търпение трябва тук, търпение........
            е чак пък.... кефи ме, ама мисля да ограничавам инвестициите!
            Надявам се да докарат 2,5стинки за тази година.
            Поздрави на акционерите!
            и един поздрав за Пипбел: Пиб запомни едно, адсиц-а ми е много по-добър от адсиц-а ти!
            Last edited by tony1975; 24.09.2014, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              ФОНД ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ БЪЛГАРИЯ АДСИЦ е сключило
              договор за наем за 623 кв.м офис площи в Сграда 1Б в Бизнес Парк София с
              Булпрос Консултинг АД. С ново отдадените площи запълняемостта на Сграда 1Б,
              която ФНИБ закупи в началото на годината, се увеличава на 93%.
              Поздравления за поредната информация, която разбираш и постваш преди всички! Така като се замисля, всъщност се интересуваш и отделяш доста време за БФБ, а това е добре.
              След тази новина, явно %-та на "депозитчето" ми ще се вдигне с някой и друг промил.
              Търпение трябва тук, търпение........
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• ФОНД ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ БЪЛГАРИЯ АДСИЦ е сключило
                договор за наем за 623 кв.м офис площи в Сграда 1Б в Бизнес Парк София с
                Булпрос Консултинг АД. С ново отдадените площи запълняемостта на Сграда 1Б,
                която ФНИБ закупи в началото на годината, се увеличава на 93%.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  ха - ха , гада продавач се ее скрил зад айсбергче на 0,57ст
                  Има по-добри възможности за 100-200% иначе бих се включил тук с повече.

Коментар

• ха - ха , гада продавач се ее скрил зад айсбергче на 0,57ст

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      ти в Небраска ли си?
                      Илиной

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Абе да не се скриеш ако върне .
                        ти в Небраска ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          - То за такова връщане ,- все едно да чакаш бързия влак на гара Дъскотна
                          Абе да не се скриеш ако върне .

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                            Вземете цена на акцията към 2007 г., извадете сегашната счетоводна стойност на акцията и всички раздадени дивиденти през годините, и ще видите че нещата не са чак толкова лоши, напротив. Проблемът е кой може и колко може да чака докато нещата се раздвижат, при условие че има толкова възможности.
                            Ами и аз това имам впредвид че има други възможности.Който иска да си чака тук който не да инвестира другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              .....-от 0,56 на 0,53 - от индиянската ти черга , та на земята
                              Аз каквото трябва тук съм го прибрал гледай ти да си прибереш твоето.За мен тая артия вече е много мудна и не ме кефи.Има по добри възможности и се насочвам на там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                                2007 год. цената не виждаш ли колко е била експерто- 2.4 лв
                                И кво като е била там бе разбирачо.Знаеш ли колко беше цената на Холдинг пътища и на Мостстрой ?????? Нещо да кажеш ? Къде била цената много важно къде е била?Важното е къде е сега.

Коментар

Working...
                                X