Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеВожде, и аз имам забелжки към управлението на фонда, но това твоето е лична война според мен, успокой се малко. Освен, че няма движение и че очакваме движение в страни на акцията, казвай каквото имаш и не го усуквай така срамежливо, няма да почнем да те ухажваме толкова, колкото ти се иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеИмаме продажба в Секвоята...
Крайно време е да ликвидират този за мен ненужен актив... И да разпределят печалбата...“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе доста неща им куцат ако ме питаш мен.Не знам какво очакват хората след изборите.Искат цените да се вдигнат ама има ли основание за това?Би било добре да се покачи бфб-то но аз лично не залагам много на това.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами да тук -това не ми харесва инфото и сайта им куцат!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеПоне да пишат за колко са го продали ,или трябва да очакваме в тримесечния отчет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНе е изненада, че въпреки позитивните новини за дружеството, цените на акциите не се променят. Напротив, очакваше се, имайки предвид обсъжданите политически и икономически фактори в страната. Търговия и занапред на настоящите и по-ниски нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНе е изненада, че въпреки позитивните новини за дружеството, цените на акциите не се променят. Напротив, очакваше се, имайки предвид обсъжданите политически и икономически фактори в страната. Търговия и занапред на настоящите и по-ниски нива.
Има и нещо друго, което не е без значение за малкото останали оптимисти на борсата ни.. От краткия си опит на тук съм забелязал, че на "добрите" новини, за разлика от "лошите", се реагира с известно закъснение. Моето обяснение на този факт е, че на повечето инвеститори им е необходимо известно време, основно за да могат да си набавят необходимия свеж, финансов ресурс.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеГолямо размърдване, няма що
Не е изненада, че въпреки позитивните новини за дружеството, цените на акциите не се променят. Напротив, очакваше се, имайки предвид обсъжданите политически и икономически фактори в страната. Търговия и занапред на настоящите и по-ниски нива.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФНИ България АДСИЦ почти запълни сградата си в Бизнес Парк София
Последна редакция: 25.09.2014, 11:14Публикуване: 25.09.2014, 11:11
Автор: Емил Брандийски
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ(5BU) е сключило договор за наем за 623 кв.м офис площи в Сграда 1Б в Бизнес Парк София, съобщиха от дружеството.
Клиентът е Булпрос Консултинг АД.
Така, запълняемостта на Сграда 1Б, която Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ е закупило на 2014 г., е достигнала 93%.
Коментар
Коментар