Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Проблемите тук са няколко:
- Начисляват такса за управление на имоти за милиони, които стоят замразени!
- Не се знае дали ще успеят да запълнят новата сграда!
- Крият си акционерната книга и от 2010не са я качвали в ТР, което е притеснително
- Оплетени са с една банка и не се знае дали тази банка не определя решенията на МНИ!
- Някой дълго време излиза, което ме кара да мисля че е имал вътрешно инфо за това отписване за 1,6млн, т.е. вътрешно инфо за определени акционери!
Коментар
-
Някой знае ли колко % от капитала е резевният фонд на дружеството?
По закон трябва да е не по-малко от 10% ама не пише от основният или от собственият капитал .Last edited by MrSi; 02.02.2015, 04:14.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеИ на още малко по-ниско няма да се разсърдим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехайде утре 0,49лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеДо колкото си спомням Джон Мейнард Кейнс е казал: "Аз правя краткосрочни и средносрочни инвестиции /прогнози/. В дългосрочен план аз съм мъртав"!!!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНякой прави ли по-дълги прогнозив БГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНякой прави ли по-дълги прогнозив БГ“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСъмнява ме дали играчите с характерна спекулантска душа ще искат да мислят за повече от юниMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМда тази и следващата година ще има много разходи, може би и нов заем, ако не стигнат парите за строежа имат и доста ремонти планирани! Така че който влиза с цел юни да направи голям дивидент, по-добре да помисли!
Имам!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеПровизии за дължими дивиденти тази година няма да има, защото финансовия резултат
на Дружеството е отрицателен и въпреки че след нетирането на преоценките и
преобразуването му се получава печалба, то Дружеството не отговаря на изискванията на
чл.247а от Търговския закон.;)
Май в една статия за ФПП и Мариан го беше споменал това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеСпоред мен тази година резултатите ще бъдат зле (дивидента ще бъде малък), разочароващи за много от влизащите по позицията и очакващи дивидент. Реални резултати ще има след 2016 г., когато ще се види реалния резултат от направеното от мениджмънта.
Не ми харесват високите такси за управление, които очевидно намаляват ресурса за разпределяне на дивидент.
Лично мнение, имам акции.
Коментар
Коментар