Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКефиш се май нещо, а...!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКъде изчезнаха продавачите и какво да правя с кеша, който бях приготвил за покупки на нива 42-44 ст.?
Ще помолите ли Павката да пусне някаква снимка и да разберем най-накрая покрив ли се строи или още един етаж?
Кеш е добре винаги да има,казват разни гурута
За строежаа...Маркан са точни и ще спазят срока...от 27април 184календарни дни...другата седмица може да поканят някой чиновник да резне лентата на грубия строеж
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеКупи на сегашните нива.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКъде изчезнаха продавачите и какво да правя с кеша, който бях приготвил за покупки на нива 42-44 ст.?
Ще помолите ли Павката да пусне някаква снимка и да разберем най-накрая покрив ли се строи или още един етаж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение....
Ако успеят да спазарят на добра цена парцелче в Младост и да вкарат парите в работещ проект,а след това и да намерят наематели за "зелената"сграда.... може да стане добра ракета... земя-въздух,не обратно
От гледна точка на размера на дивидента, по мое мнение, това е най-доброто - да се пренасочат средства от неработещите проекти (инвестиционни имоти) към работещите. Разходите така ще са по-малко.
Имам акции на дружеството
Коментар
-
Тони,процентите на акционери с над 1,3%знаеш къде,от ОСА лятото допълнително инфо
уникредит имат нов шеф-К.Вивалди
Относно отчета, не очаквам изненади-предвидими са
Ако успеят да спазарят на добра цена парцелче в Младост и да вкарат парите в работещ проект,а след това и да намерят наематели за "зелената"сграда.... може да стане добра ракета... земя-въздух,не обратно
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБез изненади 990к диверсифицирани приходи от наеми. Интересно ще ми е да чуя какво става на камбаните и как вървят разходите по строежа. Междинния доклад ми прави истинско удоволствие да чета- толкова е лесен и приятен за четене.
Поздрави.
П.п. тук като се види заделеното за дивидент януари 2016 ще има да се обсъжда повече. Днес статията за наемите и офисите сигурно е впечатлила купувачите.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар