Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Да,ама не!Не след дълго ,Еларг-а обяви прогнозна ликвидационна стойност около 1.25 и куп акционери в това число и фондове си разпродадоха акциите на около 1.20...После ликвидационната прогноза отиде на 1.5,после май на 1.80 ,за да се стигне до 2.50..
Таааа, човек трябва да е много "внимателен" с компетентността - това първо,а и дори компететността да е на най-високо ниво ,не се знае ,как ще бъде използвана- това второ ...
Аз не съм сигурен, доколко са били компетентн или некомпетентни хората ,които са анализирали и са дали прогнозни цени на Еларг-а,допускам и възможност да са направили точни сметки,но пък поради една ,или друга причина да са поднесли по-различна/да не кзвам манипулирана/ информация...
Сигурен съм в това ,че хората управлявали фондовете ,които си разпродадоха акциите на 1.2 са били доста некомпетентни,защото моя възможно най-простоват "анализ" го направих в рамките на 4-5 часа,а в тия фондове би трябвало да работят цели екипи,който да смятат и анализират....
И друго,което е важно,че ликвидацията на Еларг-а се случи,месеци след обявяването и,а тук има още четири години....
Коментар