Слушах уебинара вчера. Всичко е нормално засега, строителството върви, другите проекти са business as usual. При върпоса за увеличения бюджет с 2млн евро прекъсна звука обаче. Чух, че около соларния парк на покрива има корекция на горе, ама заради него ли е 2 млн Е +?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
http://brefbg.com/bg/wp-content/uplo...9666499011.jpg
Нова снимка на сайта - напредват добре спрямо снимките преди месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеСъседната сграда е почти готова. Има огромен червен транспарант, дето се вижда от Цариградско.
- 1 like
Коментар
-
http://brefbg.com/bg/
Дружеството си има официален сайт, който се намира лесно при търсене - посочен е и на сайта на БФБ, както е за всички АД, търгувани на борсата.
Сайтът се актуализира редовно и може да научите всички официални новини, касаещи ФНИБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеС настоящото уведомление искаме да Ви поканим в сряда, 26.02.2020г., 11:00ч. на Уебинар на тема финансови резултати за четвърто тримесечие на 2019 и текуща информация за дейността на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеСпоред мен някой просто отигра очаквания добър дивидент с продажбите вчера.
6 % дивидентна доходност на фона на потенциала на компанията си е супер.
"Фонд за недвижими имоти България" АДСИЦ ще задели 4.3 млн. лв. (25.8% ръст на годишна база) дивиденти за 2019 г., което се равнява на 0.125 лв. дивидент за акция (6.02% доходност по текущи котировки).Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Пазара май не хареса особено отчета...Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеПечалба за годината от 5.054 млн. при 6.418 млн. за 2018 г., основна разлика в графата "Промени в справедливите стойности на инвестиционни имоти" и кеша намалява с 9 до 22 млн., което говори, че допълнително финансиране за новата сграда ще се търси вероятно към третото тримесечие или края на годината.
NN малко намаля, а УПФ "Доверие" увеличава дела си през годината.
- 1 like
Коментар
Коментар