Тука голямо суркане до ония ден се напъваха да купуват на 2,14.. Аз купих още малко на 1,73 видно е, че избързах.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
ако си акционер, имаш право, поискай информация относно договорите им или конректно наличието в тях на клаузи тип "форсмажор" и "непреодолима сила".
Всичко останало е спекула със слаби доводи, но нормално всеки иска хубави акции на ниски цени. Аз съм за обективното мнение и в моментната ситуация най - добрите акции на БФБ са BREF, 0ea, SFARM, ATERA, с леки резерви към DOVUHL и BPY(малка история), като навън изникват и по - изгодни възможности, но и с по - висок риск.
А извън конкретната компания, понеже виждам, че все повече недобросъвестни наематели си мислят да се възползват от подобен вид клаузи, преди да мечтаят за опростени задължения, да се консултират с адвокат, но не от тези, които казват "каквото искате ще стане" и да видят как бляновете им ще останат неосъществени. Но така е в България, повечето не мислят как да подобрят собственото си положение, а как да прецакат другите.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Невъзможност за плащане на дължима сума, подкрепена в дългосрочния договор с клауза "непреодолима сила" например.ако си акционер, имаш право, поискай информация относно договорите им или конректно наличието в тях на клаузи тип "форсмажор" и "непреодолима сила".
Всичко останало е спекула със слаби доводи, но нормално всеки иска хубави акции на ниски цени. Аз съм за обективното мнение и в моментната ситуация най - добрите акции на БФБ са BREF, 0ea, SFARM, ATERA, с леки резерви към DOVUHL и BPY(малка история), като навън изникват и по - изгодни възможности, но и с по - висок риск.
А извън конкретната компания, понеже виждам, че все повече недобросъвестни наематели си мислят да се възползват от подобен вид клаузи, преди да мечтаят за опростени задължения, да се консултират с адвокат, но не от тези, които казват "каквото искате ще стане" и да видят как бляновете им ще останат неосъществени. Но така е в България, повечето не мислят как да подобрят собственото си положение, а как да прецакат другите.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как ще се види в отчетите, като договорите са дългосрочни и няма изтичащ тази година? Евентуално напускане на наемател, нежелание да плати дължимата неустойка и започване на съдебни дела, които ще се проточат, това или друго?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Как ще се види в отчетите, като договорите са дългосрочни и няма изтичащ тази година? Евентуално напускане на наемател, нежелание да плати дължимата неустойка и започване на съдебни дела, които ще се проточат, това или друго?
За Осло: имах прогноза, променям я надолу. Същият период.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеРазкарам всичко тук..... Ефекта от световното говно ще се види в отчетите тука есента най рано.... Още нищо Европа не е видяла от заразата. Дори Италия още не е пречупили на вируса гръбнака, а Франция Германия, Испания са се запътили с бодри крачки по нейния път. Америка никога не е виждала такова нещо, сега им предстои да разберат че не са безсмъртни. Индия учудващо се държи ама то там иди че разбери кво става. Вторична инфекция в Китай при запален свят е напълно реална заплаха...
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Разкарам всичко тук..... Ефекта от световното говно ще се види в отчетите тука есента най рано.... Още нищо Европа не е видяла от заразата. Дори Италия още не е пречупили на вируса гръбнака, а Франция Германия, Испания са се запътили с бодри крачки по нейния път. Америка никога не е виждала такова нещо, сега им предстои да разберат че не са безсмъртни. Индия учудващо се държи ама то там иди че разбери кво става. Вторична инфекция в Китай при запален свят е напълно реална заплаха...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеБриколажите работят ли сега ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivopashov Разгледай мнениеДоста хора искат да работят в офис, а не вкъщи. Например доста хора с деца и доста с баба/дядо/жена/мъж вкъщи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivopashov Разгледай мнениеДоста хора искат да работят в офис, а не вкъщи. Например доста хора с деца и доста с баба/дядо/жена/мъж вкъщи.
Това може да го прави някой фрилансър или някой незадомен.
Палиативно решение е, хубаво е да допълва основното работно място като възможност, но не става за постоянно.
Офиси, хубави особено, ще се търсят, а и сграда не се строи за днес-утре, това е чиста проба дългосрочна инвестиция.
Отделно с това печатане, което предстои, това е прекрасно съхраняване на стойността на актива.
Имам.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеВие наематели ли чакате, бе хора? Какви наематели, какви доходности??? Цените на наемите тепърва тръгват надолу. Да ви опиша картинката накратко:
1. Първият разход, който ще отрежат международните фирми е от страна от третия свят като нашата.
2. Това означава освобождаване на огромни офис площи наети!
3. Не включвам в сметките тези, които вече се строят.
4. Фарилалите БГ компании и те ще освободят бая площи
5. Цените падат
6. Брутално предлагане- никакво търсене
7. Спад в цените на наемите.
8 Спад в цените на имотите
9. Спад в доходността
10. Спад в цената на акцията.
Та това е картината.
Коментар
Коментар