Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
па аз да съм написал къде ще ходя - казвам ви го по една причина - носете си новите дрехи и се радвайте на живота, защото е прекалено кратък и бързо свършва. И да трупате нещо си някъде като чичо Скрудж, все тая - парите са, за да се харчат
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Тя, ликвидацията хубаво е заявена ,ама може и да се проточи и десетина години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Тя, ликвидацията хубаво е заявена ,ама може и да се проточи и десетина години....Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Обади се, сам ще те заведа Или ела след 3 години, ще има метро дотам. А ликвидацията е заявена ясно и категорично и е основната причина, поради която съм тук, освен подценеността - не е някакво ново и неочаквано събитие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Сигурно е защото ти ме сваляш в първи клас ! Ако нямаше ликвидация тук щеше да видиш капиталова на кукуво лято !
Хайде спираме спора, че отивам да букна разходка с екскурзовод до СинерджитоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Добре де, все едно си говоря с някой първолак - има дивидентна доходност, има и капиталова доходност - просто цените на недвижимостите тук излизаха по 500-600-700 евро квадрата, което е безумно, при цената от 2 лева. Дори и галош може да сметне колко безобразно беше подценено. Сложи и липсата на дивидент и става това, което беше. Ама вече не е И те така - гаранция-франция.
П.С. От спора с теб се въодушевих и букнах една бърза екскурзия за децата, пък да става квото ще
Хайде спираме спора, че отивам да букна разходка с екскурзовод до Синерджито
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Колко човека във форума на инвестор в темата за ФНИБ, ги интересува къде ходите на екскурзията със семейството според теб? Честно те питам?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Добре де, все едно си говоря с някой първолак - има дивидентна доходност, има и капиталова доходност - просто цените на недвижимостите тук излизаха по 500-600-700 евро квадрата, което е безумно, при цената от 2 лева. Дори и галош може да сметне колко безобразно беше подценено. Сложи и липсата на дивидент и става това, което беше. Ама вече не е И те така - гаранция-франция.
П.С. От спора с теб се въодушевих и букнах една бърза екскурзия за децата, пък да става квото ще
- 4 Харесвания
Коментар
-
Е като е нормално колко да е цената тогава на сегашното нямане на дивидент ? Аз какъв дивидент искам няма никакво значение, още по малко някой е искал гарантиран такъв ! Ти си по гаранциите !
П.С. От спора с теб се въодушевих и букнах една бърза екскурзия за децата, пък да става квото щеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Кой е казал, че не е нормално? Ти колко дивидент искаш? Гарантиран такъв? Колко получаваш от рентите на Атера, без канибализирането?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Такаа, и какво по нормално от това да гледаме цената и през дивидента, защото идеята да се инвестира в АДСИЦ е именно получаване на дивидент !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
според мен бъркаш двата щата - точно както атера са си заявили за цел да купуват, комасират и продават земя, като печелят от разликата (друг е въпросът колко ще могат да го правят отсега нататък), точно така и тук се случва горе-долу същото - купува се земя (право на строеж), строи се, отдава се под наем (пълни се) и се продава вече пълно. Горе-долу всеки бизнес прави нещо такова. Ако го наричаш спекулация - ок, нека е спекулация
Коментар
-
То и ти май не осмисляш какво съм написал ! Това нали е АДСИЦ, а не спекулативен строител на недвижими имоти ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Трудно ти е да го осмислиш, защото това е само и единствено дивидент от наеми - представи си Атера да прави толкова от ренти, къде ще е цената? А сега си помисли, че освен малоумните аграри, които рано или късно ще фалират, имаш много повече хора, които инвестират в недвижимости, а цената на нтези недвижимости също може да расте, нали? Сега виж за колко е оценена Синерджи в баланса на дружеството и сравни с цената на новата централа на ПИБ, която е по-малка и с по-кофти локация. После виж същото за имота на Бриколаж. После екстраполирай и за останалите имоти. Сега виж колко е NAV и след 3 месеца да не се чудиш на колко ще бъде изчислена, както и къде ще отиде цената на брефчето.
ма не, шит си е, балоняк, скапана акция, то тук няма нищо, само аграрно-яхтените акции и балонът с шелиЙ са топ, няма спор
Коментар
Коментар