IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде да изпреваря адептите

У В Е Д О М Л Е Н И Е от “Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ, вписано в търговския регистър с ЕИК 131350366 представлявано от Изпълнителния директор Чавдар Иванов Донков относно: вътрешна информация по смисъла на чл. 17 от Регламент (ЕС) 596/2014 г. УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, На основание чл. 17, т. 1 от Регламент (ЕС) 596/2014 г. Ви уведомявам за следното: „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ сключи допълнително споразумение с „Частно основно училище Канадско Мече“ ООД за поетапно наемане на допълнителни площи в Камбани Грийн Офиси. Съгласно анекса, наемният срок на допълнителните обекти, изтича заедно с наемния срок на вече отдадените площи – на 15.09.2033 г. С новоотдадените площи, процентът на запълняемост на Камбани Грийн Офиси достига 79.9%

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ
    Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
    17:22
    Уведомление за подписан договор за наем в Камбани Грийн Офиси
    Прикачени файлове: Уведомление за подписан договор за наем в Камбани Грийн Офиси

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
      Ама и аз да се набутам тук заради Груеца със 10К на средна 4,187........И сега какво???Той се олива да сипва заради апартамента!P.S.Нямам препоръки никакви разбира се!
      хехе не продавам и няма да продам нишо до ликвидацията. Даже може и да купя, ако останат пари след ремонта - въпрос на време. Знам, че е дружески бъзик, но аз винаги си стоя зад думите

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ама и аз да се набутам тук заради Груеца със 10К на средна 4,187........И сега какво???Той се олива да сипва заради апартамента!P.S.Нямам препоръки никакви разбира се!

Коментар

• Сори, предпочитам самолети пред имоти заради такива графики
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Браво - все така да ги целиш - който играе, пИчели Винаги съм уважавал мнения на колеги, казани със сделката, а не няколко месеца следварително, когато всички са продали на връх и са купили на дъно. За да съм честен, имах няколко подобни врътки и аз в началото ми тук, но от 2 години не съм продавал нищо - само си купувам, когато имам възможност (за децата)

Инта, за добро или лошо, ми се наложи да затворя над милион наши пари в имотна сделка - все пак децата трябва да имат собствени стаи и бани, а и за родителите ни (техните баби и дядовци) трябва да се мисли, та закупих съответния достатъчно голям апартамент. Затова и не мога да се включа сега - ДС унуката и любимец на твоите лаладжиЙ следва да ми връчи почетен диплом, тъй като от 2 мои сделки е взел над 50 000 лева местен данък за избушената столична община, щото са реализирани на реални пари - не се хваля, казвам, че още има балъци в "тази държава"....

Панда, припомни ми, преди известно време имахме подобен спор с теб и ти даде пиър (без бас беше, за спорта само - бас имах само с абц, който той изпълни на секундата, като човек на честта), с който да сравним брефчето - ще си изровиш ли какво беше и какво стана - дали ти, или аз излязох прав?
            Май се бях набутал в Grand City Properties, та сигурно ти беше прав и бих влязал тук, но не и над 3.50 преди да продадат Синерджи. Гранд Сити са на 0.4х NTA, валю трап излезе
            Last edited by Black and white cat-foot; 13.05.2025, 17:19.
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Демонстрираш спекулантски практики,- но не забравяй че си в нужда винаги когато ти потрябва ликвидност при внезапен спих, а тази позиция си е хай ниво на "кеш" при нужда!!!
              Кеша ми е Флоу трейдърс, правят пари при волатилност. П/Е 7.8х и то преди лудия април

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;n4270787]

..........

Инта, за добро или лошо, ми се наложи да затворя над милион наши пари в имотна сделка - все пак децата трябва да имат собствени стаи и бани, а и за родителите ни (техните баби и дядовци) трябва да се мисли, та закупих съответния достатъчно голям апартамент. Затова и не мога да се включа сега - ДС унуката и любимец на твоите лаладжиЙ следва да ми връчи почетен диплом, тъй като от 2 мои сделки е взел над 50 000 лева местен данък за избушената столична община, щото са реализирани на реални пари - не се хваля, казвам, че още има балъци в "тази държава"....

...........

Тия дни връщам изхвърления "баласт" за шилетата до 29,60 , та не виждам подкрепа от по 5-10Тухата

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Аз, да рапортувам. Днес затворих сделката. В 14.05.35 продадох 97 Шелли на 38 евро. В 14.06.21 купих 1500 БРЕФ на 4.26. Не можах да кача файла в бъгавия форум, та затова ви отегчавам с тези данни, ако някой иска да проверява. След комисионите, над 680лв. печалба. Та който иска нека си държи, но не ни съдете строго, когато си "играем ".
                  Браво - все така да ги целиш - който играе, пИчели Винаги съм уважавал мнения на колеги, казани със сделката, а не няколко месеца следварително, когато всички са продали на връх и са купили на дъно. За да съм честен, имах няколко подобни врътки и аз в началото ми тук, но от 2 години не съм продавал нищо - само си купувам, когато имам възможност (за децата)

Панда, припомни ми, преди известно време имахме подобен спор с теб и ти даде пиър (без бас беше, за спорта само - бас имах само с абц, който той изпълни на секундата, като човек на честта), с който да сравним брефчето - ще си изровиш ли какво беше и какво стана - дали ти, или аз излязох прав?
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

11.29 и 4 евро на акция прави 14.6% CAGR и то ако не удари някой имотен спих, сори но просто не си заслужава риска лично за мен

https://www.commercialedge.com/blog/...office-report/

Демонстрираш спекулантски практики,- но не забравяй че си в нужда винаги когато ти потрябва ликвидност при внезапен спих, а тази позиция си е хай ниво на "кеш" при нужда!!!

Коментар

Пласирах - засега не обмисляли такива, иначе не е проблем да има извънреден, но то реално парите влизали ноември месец, та едва ли щяло да бъде необходимо, затова най-вероятно няма да има извънреден дивидент заради Бриколаж, а направо с годишния за резултатите от 2025. Аз лично очаквам към 70-75 стинки (капиталова от Бриколаж и годишен за резулати - общо), но дали ще е така, няма как да знам А и винаги могат да се правят врътките с намаляването на печалбата от погасяване на главници, както и разпределение на миналогодишни печалби. Плюс, ще има и някакво изравняване на ДДС (щото нали е 18 милиона евро без ДДС, от които вече ни дадоха 1,8 милиона евро без ДДС, та остават 16,2 милиона евро без ДДС), та сметките трудно се правят, особено като не знаем и колко ще погасят от кредита, както и какво ще предоговорят по него - отново да напомня, че този кредит има последна вноска от около 10 милиона лева, а не е изцяло с равни вноски за целия период. Но пък ще продаваме и други неща (надявам се скоро и на добра цена), така че би следвало сметките да излязат

Основното, на което акцентирха колегите, беше страхът от това да не се продава евтино, с оглед на (почти) преклузивния срок и желание всичко да е ликвидирано до края на 2029, както е по Устав. Този страх и аз няма как да го подмина и винаги го има, но досега са се доказали като достатъчно коректни в тази насока (поне откакто аз съм в позицията) и цените им са много релевантни за активите, които имаме. Ако приемем, че пазарът продължава да е добър , а няма причина да не е (от много гледни точки), то сметката не е много трудна:
                      - 100+ милиона евро за Синерджи
                      - 12-13 милиона евро за Бизнес парка
                      - 15-16 милиона евро за Камбаните
                      - 6-7 милиона евро за останалите 3 имота
                      Или към 140 милиона евро за всичко, т.е. 4 евро на акция, хайде нека са 3,50+дивиденти от поне 0,50 евро за периода или очакваното от мен удвояване за 4 години от сегашните нива. Това са си мои сметки и не е препоръкЪ, разбира се

П.С. Успех по твоите позиции и продължавай да си все така позитивен и ентусиазиран - завиждам ти (без ирония)

П.П.С. Как си с фентъзито, че не съм гледал класирането скоро (от срам )
                      11.29 и 4 евро на акция прави 14.6% CAGR и то ако не удари някой имотен спих, сори но просто не си заслужава риска лично за мен

https://www.commercialedge.com/blog/...office-report/

Коментар

хехе, веднага мога да те свържа с яхтата - вярно, земЪта вече поумре, ама за шменти още се търсят адепти и падуани, така че нямаш драма. Е, малко е сериозна конкуренцията, ама пък те са ларж за инфлуенсърстване

Уважавам мнението на колегата и нека не се приема като заяждане (уважавам хората, които споделят инфо, а не само да мрънкат как винаги са продали на връх и са купили на дъно -следварително, разбира се), но ето как врътката му (макар и само моментно, нямаме идея какво ще се случи след месец, два или година) да продаде Брефче на 3,80, за да си купи Шменти на 30 евро не се оказва особено вярна, а уж едното е растежна акция с много ъп нагоре, смачкана от момента с митата и тн, докато другото е тъп адсиц. И това без да смятаме таксите на нашите борсичка. За риска също няма да отварям реч. Защо го казвам - ми щото, ако вярваш в дадена акция, си стоиш в нея и си ХОДЛ, независимо за коя акция иде реч - но това си е мое мнение, разбира се, иначе пък няма да има "игра" на борсата
                        Аз, да рапортувам. Днес затворих сделката. В 14.05.35 продадох 97 Шелли на 38 евро. В 14.06.21 купих 1500 БРЕФ на 4.26. Не можах да кача файла в бъгавия форум, та затова ви отегчавам с тези данни, ако някой иска да проверява. След комисионите, над 680лв. печалба. Та който иска нека си държи, но не ни съдете строго, когато си "играем ".
                        Last edited by dimi71; 13.05.2025, 15:08.

Коментар

• Груев оставяш ме сам на амбразурата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Мерси за резюмето, Груйче. Не процент, а поне процент и половина днес за добрата работа. Well deserved, както се казва

Явно си успял да участваш. Пласира ли третия си въпрос за шестмесечен дивидент на фона на декларираните намерения за задържане на кеш от Бриколаж?

П.П. Трети път опитвам да постна отговор, на всички ли им работи така бъгаво форумът, бре?
                            Пласирах - засега не обмисляли такива, иначе не е проблем да има извънреден, но то реално парите влизали ноември месец, та едва ли щяло да бъде необходимо, затова най-вероятно няма да има извънреден дивидент заради Бриколаж, а направо с годишния за резултатите от 2025. Аз лично очаквам към 70-75 стинки (капиталова от Бриколаж и годишен за резулати - общо), но дали ще е така, няма как да знам А и винаги могат да се правят врътките с намаляването на печалбата от погасяване на главници, както и разпределение на миналогодишни печалби. Плюс, ще има и някакво изравняване на ДДС (щото нали е 18 милиона евро без ДДС, от които вече ни дадоха 1,8 милиона евро без ДДС, та остават 16,2 милиона евро без ДДС), та сметките трудно се правят, особено като не знаем и колко ще погасят от кредита, както и какво ще предоговорят по него - отново да напомня, че този кредит има последна вноска от около 10 милиона лева, а не е изцяло с равни вноски за целия период. Но пък ще продаваме и други неща (надявам се скоро и на добра цена), така че би следвало сметките да излязат

Основното, на което акцентирха колегите, беше страхът от това да не се продава евтино, с оглед на (почти) преклузивния срок и желание всичко да е ликвидирано до края на 2029, както е по Устав. Този страх и аз няма как да го подмина и винаги го има, но досега са се доказали като достатъчно коректни в тази насока (поне откакто аз съм в позицията) и цените им са много релевантни за активите, които имаме. Ако приемем, че пазарът продължава да е добър , а няма причина да не е (от много гледни точки), то сметката не е много трудна:
                            - 100+ милиона евро за Синерджи
                            - 12-13 милиона евро за Бизнес парка
                            - 15-16 милиона евро за Камбаните
                            - 6-7 милиона евро за останалите 3 имота
                            Или към 140 милиона евро за всичко, т.е. 4 евро на акция, хайде нека са 3,50+дивиденти от поне 0,50 евро за периода или очакваното от мен удвояване за 4 години от сегашните нива. Това са си мои сметки и не е препоръкЪ, разбира се

П.С. Успех по твоите позиции и продължавай да си все така позитивен и ентусиазиран - завиждам ти (без ирония)

П.П.С. Как си с фентъзито, че не съм гледал класирането скоро (от срам )

Коментар

Чудех се дали да пиша, че нали съм на процент
                              Мерси за резюмето, Груйче. Не процент, а поне процент и половина днес за добрата работа. Well deserved, както се казва

Явно си успял да участваш. Пласира ли третия си въпрос за шестмесечен дивидент на фона на декларираните намерения за задържане на кеш от Бриколаж?

П.П. Трети път опитвам да постна отговор, на всички ли им работи така бъгаво форумът, бре?

Коментар

• Благодарско за резюмето, Груйче.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Чудех се дали да пиша, че нали съм на процент,
                                Пожалвам не процент, а поне процент и половина днес, нека се навдига лодката

Явно си го гледал, успя ли да пласираш третия ти въпрос за шестмесечните дивиденти осбено на фона на намерението да задържат кеш от Бриколаж във връзка с второто ти питане?

Коментар

Working...
                                X