IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Появяването на този контра индикатор тук,може само да радва Бреф биковете
    Човека е сериозен контра индикатор,без майтап
    Нито техника важи, нито фундамент появили ли се
    Петрунке, ти си индикатор за обратно възвратно движение и това е факт.
    Само наблюдавай спускането по тънкия лед, защото не ги разбираш нещата, ама изобщо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

С най-голямо тегло в контра индикацията би трябвало да ти е Груйката.
      При ръст на Софикс от 50% той е единствения губещ
      Къде е този ръст на Софикса с 50% ? При максимум 647 за последните 12 месеца и минимум 488 максималният ръст е около 33% и то преко сили за да нагласим резултата.
      Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

С най-голямо тегло в контра индикацията би трябвало да ти е Груйката.
        При ръст на Софикс от 50% той е единствения губещ

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
          И тук голямото реване тепърва предстои.
          За съжаление на Груйката.

Коментар

• И тук голямото реване тепърва предстои.
            За съжаление на Груйката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              И как го реши това? На базата на днешния ден на разпродажби навсякъде?
              Груйче,той Брефа днес не пада много ,щото миналия месец го разпориха ,а всичко се вдигаше.Отделно последния му зелен месец е от юли 2021 !!!!!!!! (точно след мойте прогнози ) a няма нещо което да пада постоянно

Единствено Атерата може да претендира за нещо,щото е на АТН и 3% от върха
              Last edited by petrg5s; 24.01.2022, 17:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
                Ски слолома дали не започана? Явно Модис няма да преподпишат като наематели.
                Брой го от днешна дата. Тръгна към ол тайм лоу. Докато Дау се търкаля по стълбите, ръст не очаквам

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
                  Ски слолома дали не започна? Явно Модис няма да преподпишат като наематели.
                  И как го реши това? На базата на днешния ден на разпродажби навсякъде? Не че съм особен оптимист за Модис така или иначе, но грипът явно отминава, така че други ще дойдат. Един продава, друг купува, така че алъш-вериш да става
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ски слолома дали не започна? Явно Модис няма да преподпишат като наематели.

Коментар

• Който иска, явно може и на този пазар да прави сделки, при това с големи клиенти, за големи площи и на добри цени, нищо че сградата му е на майка си в задните части, и да си запълва сградите, при това с 10-годишни договори. Да видим тук кога - а някои обявиха офис сектора за мъртъв.... Coca-Cola EP отива в Garitage

Сделката за 9300 кв. м е най-големият наем на офиси в София за 2021 г., въпреки че заради пандемията първоначалната заявка е свита с една трета

• Центърът за услуги на компанията, която продава Coca-Cola в Западна Европа, ще се нанесе на 9.3 хил. кв.м в комплекса през януари 2023 г.
                      • Сделката е най-големият наем на офиси в София за 2021 г., въпреки че заради пандемията първоначалната заявка е свита с една трета.
                      • След осем години Serdika Offices се разделя с най-големия си наемател и ще търси клиенти за 8 хил. кв.м.

Новиината за най-голямата наемна сделка на офисния пазар през 2021 г. дойде в края й. От жилищно-офисния комплекс Garitage Park обявиха, че са сключили наемен договор с Coca-Cola. По-точно "Кока-Кола Юропасифик партнърс България" (ССЕР), в което работят над 1000 служители, е наело 9300 кв.м офис площи в четвъртата и най-нова офис сграда в комплекса. Договорът е 10-годишен. Компанията ще се нанесе на три от шестте етажа на сградата през януари 2023 г.
                      Garitage Park Building D е сграда с 19 600 кв.м РЗП, която влезе в експлоатация през второто тримесечие на 2021 г. Заедно със сегашните наематели новата сделка осигурява 77% заетост на сградата. Средната заетост за четирите офис сгради в проекта е над 90% по информация на "Гаритидж парк". ССЕР е вторият по големина наемател в комплекса след VM Ware с над 27 хил. кв.м.
                      От консултантската агенция Avalant потвърдиха, че сделката е най-голямата в сегмента на наемите на офиси през 2021 г. Втората по-обем е за 6000 кв.м в Sofia Office Center от Chaos Group, а третата - на 3300 кв.м в NV Tower, наети от GlobalFoundries.

Придобиванията са отделен сегмент и там топ сделката е за ParkLane Office Center (сграда с 23 хил. кв.м РЗП), която през октомври беше купена от SAP за 50 млн. евро.
                      Средните офертни наемни нива в района на "Бизнес парк София", в който се намира и Garitage Park, се движат около 12 евро на кв.м по данни на Avalant.

.....
                      "По сделката работихме близо година и половина", потвърди Яна Панайотова, която е отговаряла за нея по линия на компанията посредник CBRE. В процеса на избора са търсили във всички основни софийски офисни райони, но не навсякъде е имало и необходимото предлагане. Тъй като в началото не е било възможно да се правят физически огледи, са организирали своеобразен видеомаратон с потенциалните клиенти. "Пет офис сгради в София направиха видеотурове специално заради този наемател. При онези от тях в по-ранен стадий те бяха по-виртуални", казва Панайотова. Селекцията е правена от целия международен екип на CCEP - хора от офисите в Америка, в Англия и пр. Физическите огледи на по-късен етап са осъществени от мениджмънт екипа на компанията в България.
                      "Процесът беше дълъг и много детайли бяха взети предвид, преди да се стигне до окончателното решение", обяснява Яна Панайотова. От значение се оказва, че районът е по-зелен, с удобни транспортни връзки и че като мултифункционален комплексът предлага допълнителни опции - парк, плувен басейн, игрище и малка писта за бягане. Освен средата и самата сграда е оценявана технически по различни параметри - от качеството на работната среда и по-конкретно пречистването на въздуха до ефективността на асансьорната система с оглед времето, необходимо за придвижване от паркинга нагоре до етажите.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Браво на теб, моите бройки са значително повече, затова и стратегията ми е друга. Успех и бъди здрав
                        Брефа ми бе най тежка и първа компания 2009г. над 76 000бр. и само изпилявания на средната до без тегловност през 2013г. и винаги готов за удар по нея!!!

Коментар

• Браво на теб, моите бройки са значително повече, затова и стратегията ми е друга. Успех и бъди здрав

Коментар

Оф, за два баса орева света, значи. Казах ти, средната ми е 2 лева тук, нямам проблем и ще си чакам по 3 до 7 години. Гарантирано. Аз не съм на телефон в яхтата и затова играя на сигурно, а сигурното ми е тук. Иначе не се оплаквам, откак продадох в Спиди, си играя с едни 20-25 000 хилки за ташак в различни акции. Правя си по 1000-2000 лева средно на месец оттогава и не ми е зор - добавка към джобните. Всичко това е реална печалба от купени и продадени хартии - не че е нещо, просто между другото, да има за почивки

Пак се оправдаваш,- докато не признаеш пред себе си и не назовеш(напишеш) грешките си, няма да си успешен в инвестирането(и не само)!
                            Това са научените житейски уроци! Другите (неназованите) са в рецикъла, да ти припомня ли и за Атерата,- погледни над 0,45 е от горе, а дивидента и едва ли ще е толкова, а ти стой и чакай годо!

Брефа от 16667бр. всичко до нула продадох до 2,40 и от 2,16 до 1,96 съм си отново в джаза
                            Last edited by inta53; 21.01.2022, 13:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Браво, Браво, но ти си стоиш заклещен тука от 2,00 до 2,41 , а пазара се разходи по всички пазарни правила и всички оплювани - ненадеждни разцепиха таваните с по два три етажа, на всичко отгоре анализираш и съвети раздаваш. Оправдания си създаваш,- видите ли аз не играя за себе си, парите са за децата(дано не надзъртат все още в пазара) и жената (горката дано не надзърта тъдява).
                              Оф, за два баса орева света, значи. Казах ти, средната ми е 2 лева тук, нямам проблем и ще си чакам по 3 до 7 години. Гарантирано. Аз не съм на телефон в яхтата и затова играя на сигурно, а сигурното ми е тук. Иначе не се оплаквам, откак продадох в Спиди, си играя с едни 20-25 000 хилки за ташак в различни акции. Правя си по 1000-2000 лева средно на месец оттогава и не ми е зор - добавка към джобните. Всичко това е реална печалба от купени и продадени хартии - не че е нещо, просто между другото, да има за почивки

Коментар

Браво, ето едно мнение, което подкрепям напълно. Това е нещото, което ме притеснява и мен. Но те, управляващите, изрично заявиха, че няма да има увеличаване на срока и ще ликвидират дружеството в заложения срок. Тази промяна на устава, за която тук се получи доста плач, за мен е стъпка, която доказва точно това - че ликвидацията ще си върви по план, а и на последния уебинар изрично казаха, че няма да продават всичко наведнъж в края, а лека полека ще се освобождават във времето. Пък и няма как да го решат сами, трябва да се гласува от големите държатели на пакети, щото тук мажоритар няма. И финално, пак в тази насока - изрично подчертаха, че няма да увеличават капитала.

Разбира се, нещата могат да се променят - факт, но засега поне, към днешния момент, няма никакви изгледи нито за увеличение на капитала, нито за удължаване на срока на ликвидация. Затова и моята инвестиция е тук. Но пък всеки сам си "преценя", нали

Браво, Браво, но ти си стоиш заклещен тука от 2,00 до 2,41 , а пазара се разходи по всички пазарни правила и всички оплювани - ненадеждни разцепиха таваните с по два три етажа, на всичко отгоре анализираш и съвети раздаваш. Оправдания си създаваш,- видите ли аз не играя за себе си, парите са за децата(дано не надзъртат все още в пазара) и жената (горката дано не надзърта тъдява).

Коментар

Working...
                                X