IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Разграбват къщи в района на София

https://trud.bg/a/articles/%D1%80%D0...84%D0%B8%D1%8F
    Извинявай, ти това като нещо позитивно ли го даваш? Много добре си спомням фразата от филма "The Big Short", където Майкъл Бъри каза следното: "измамите са се повишили 4 пъти за последните 2 години, никой не е обърнал внимание". Изтъкна го във връзка с аргументирането си, че MBS са набалончени и вместо да са AAA, има доста такива, които не могат да изплащат ипотеките.
    Впрочем Бъри е истински персонаж и успява да предвиди финансовата криза през 2008-ма година.

Коментар

https://m.imot.bg/results?rub=2&type...rency=1&sort=1

Триста лева за гаража МИ
      ти го стегни първо, че от години говориш за този гараж ...
      несериозно е такъв могъщ инвеститор да не си е стегнал гаража 20+г
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ахаа, ама квадрата треа да е 2000 кинта. Ми нема къ да стане.
        Що не? Даже и за 300 има. Пазар....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

В гащите имам 1млн сперматозоида, всеки ден се празня. Жени не съм спирал да клецам и не ги смятам. Сега само един заплодил сперматозоид струва 1млн и то не най-скъпия. От 2000г съм дал 1мрлд. Деа тоя чеп все нагоре се вири

умен си, Груйчи...чети, чети, все нещо ще запомниш.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Разграбват къщи в района на София

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

В интерес на истината нямаше как да се знае накъде ще поемат имотите. Да напомням ли, че 40 млн. души останаха без работа в САЩ в началото на пандемията? Че ФЕД и ЕЦБ вдигаха лихвите малко след това, но БНБ отказа? Че ИТ сектора загуби 1/3 от обявите си за работа наскоро?

Милиони пъти съм го писал (и не само аз), но айде, пак ще го напиша:

Ръста на имотния пазар в България е противно на всякакви логики, учения, икономически постулати и т.н.
              Уникалната комбинация от много кеш за пране, нулево правосъдие, нулева инвестиционна култура и политиката на БНБ в подкрепа на пазара роди явлението "вечен" ръст, тесни наводнени гаражи за 100к евро и апартаменти в кален квартал за 1.2млн. евро.

Затова икономисти, финансисти и интелектуалци са на "перона", а автомонтьори, бакшиши и гастери са с по 5 апартамента. Всички имаме нещо да научим от събитията последните години - не е идеята да се рискува във всяка пирамида без да се мисли, но "от много мислене стана увисване" е от сполучливите рими на Ъпсурт.
              Нямаше как да знам. Ама баш април 2020, когато не можеше да се напуска София, а до парка пускаха само с куче, казах колко ще се вдигнат имотите. И СТО ПЪТИ обясних, че БНБ не вдига и не сваля лихвите, даже обясних кое определя левовите лихви.

Ама на перона не слушате, щото сте "икономисти", "финансисти" и "интелектуалци". Единственото нещо, което можете е, да генерирате пост-фактум обяснения за грешките си.

Коментар

• https://trud.bg/a/articles/%D0%BE%D1...B0%D0%BD%D0%B5

някои от 41 годишните мамини са се ориентирали, къде ще ходят.
                Чекайте, ще дочекате...но си мисля и друго. Под наем е най-добре. Като се разделяме с каки и каки с батковци и чичаци не делим нищо. Всеки по пътя си. Когато сме под наем е велико. Свобода!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

300 кинта парЕ ли са бре Бай Митьо? Един парфУм на Том Форд е шестин кинта.
                  Ахаа, ама квадрата треа да е 2000 кинта. Ми нема къ да стане.

Коментар

• Икономист: Едно от големите предизвикателства пред Европа ще е бързият ръст на цените на имотите ама..!?
                    е, що па' така!???
                    препоръка е

Коментар

https://m.imot.bg/results?rub=2&type...rency=1&sort=1

Триста лева за гаража МИ
                      300 кинта парЕ ли са бре Бай Митьо? Един парфУм на Том Форд е шестин кинта.
                      Last edited by better; 28.01.2025, 00:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Бонйо, гледай какво става тука - горят кат факли:
                        Къщи за гости изгоряха като клади

https://www.dunavmost.com/novini/kas...v-selo-oreshak

Може ли някой супер озлобен и форстриран перонец да им е щракнал запалката ?
                        Форстриран...абе, Фрости, земи го научи тоя език бе

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

В интерес на истината нямаше как да се знае накъде ще поемат имотите. Да напомням ли, че 40 млн. души останаха без работа в САЩ в началото на пандемията? Че ФЕД и ЕЦБ вдигаха лихвите малко след това, но БНБ отказа? Че ИТ сектора загуби 1/3 от обявите си за работа наскоро?

Ръста на имотния пазар в България е противно на всякакви логики, учения, икономически постулати и т.н.
                          Уникалната комбинация от много кеш за пране, нулево правосъдие, нулева инвестиционна култура и политиката на БНБ в подкрепа на пазара роди явлението "вечен" ръст, тесни наводнени гаражи за 100к евро и апартаменти в кален квартал за 1.2млн. евро.

Затова икономисти, финансисти и интелектуалци са на "перона", а автомонтьори, бакшиши и гастери са с по 5 апартамента. Всички имаме нещо да научим от събитията последните години - не е идеята да се рискува във всяка пирамида без да се мисли, но "от много мислене стана увисване" е от сполучливите рими на Ъпсурт.
                          +100

Коментар

• https://m.imot.bg/results?rub=2&type...rency=1&sort=1

Триста лева за гаража МИ
                            Last edited by Bailor; 27.01.2025, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Дали никой не знаеше накъде ще поемат цените и лихвите? Чел ли си мои мнения в тази тема? Даже и сметки давах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

един вид, два вида - сравняваш ябълки и круши. Когато са дошли преди повече от 100 години, им е трябвал дюкян, който по случайност сега е в централната част на София, после пък градът се е развил, после дошли комунистите и им взели дюкянът и т.н. Различни времена и нрави - само много луд човек ще си набие парите в имотяту синвестиционна цел (отбележи, че не казвам, за да живее в него), при наличието на толкова много алтернативи в наши дни. Същото е и със златото - имам малко физическо за крайни периоди, но да спазвам старото еврейско правило за 1/3 в злато - твърдо нйе, реалностите са други
                                Кажи ги тези на бабите реститутки из целия център, които прибират наеми от Витошка и Графа по цели 30г.+ пенсии. Хахаха

Коментар

Working...
                                X