Семейния ни доход е 14к на месец. Не виждам смисъл да се продава имот, който пасивно носи добри пари. По-скоро бих ипотекирал съществуващ имот, отколкото да го продам, за да получа ресурс за инвестиция. А и както казах, пасивния доход за мен не е от такова значение, какъвто е за майка ми и сестра ми. Не знам защо някои хора си мислят, че добрия живот в столицата е евтин. Всичко е толкова скъпо- от качествена храна и дрехи, до забавления, ресторанти и барове. Нормален живот под 4к разход на месец без да включвам ипотеката, просто не си го представям вече особено и с дете. Ако някой ден нещо се случи с икономиката, всички ще ревем. Няма да остане семейството ми нито без покрив, нито без прехрана. А недай си Боже избухне война, в която и нас завлекат, ако се случи нещо с мен, ипотеката има застраховка и ще покрие 100% главницата. Дай да се страхуваме и да мишкуваме, защото не знаем какво ще се случи утре. Съдбата обича смелите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
За 30 г обзавеждането се износва и помещенията стават отново за ремонт - латекс, паркет, осветление.
Но всеки сам си преценява. Да им е честит.
По добре виж саборетината в Редута на Байлора зарязана 30 години без ремонти на какво е заприличала... на път е да се събори върху главите на бъдещите и настоящите собственици...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеТ.е. допускате, че никога повече няма да се увеличава паричната маса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защото тогава, само за няколко месеца бяха напечатани толкова парЕ, колкото бяха "събирани" за 100 год.
Коментар
-
Не го мислете, ако прави по 15 палки на месец, няма да ги усети тия 2600 лв. Да му мислят "играчите" с 5 илядо лв доход...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
На 31, изтеглих 315000 евро за 30 години, вноската ми е 2600 лева на месец.
Коментар
-
За 30 г обзавеждането се износва и помещенията стават отново за ремонт - латекс, паркет, осветление.
Те са двойка и според мен ще се справят.
Коментар
-
Не го мислете, ако прави по 15 палки на месец, няма да ги усети тия 2600 лв. Да му мислят "играчите" с 5 илядо лв доход...
Те са двойка и според мен ще се справят.
Коментар
-
Защото тогава, само за няколко месеца бяха напечатани толкова парЕ, колкото бяха "събирани" за 100 год.
Я виж на графиката 2008 г.
- 1 like
Коментар
-
Вижда ми се скъпо, но ОК.
Ти все пак имаш приходи от наем и те ще ти помагат за вноската.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Когато пишех и за 2029та също ми се смееха и не ме вземаха насериозно. Сега мечтаят понижителите 2029та да е годината на пониженията.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
Чудесна графика. На нея се вижда шоковото повишаване на безработицата през 2020 година и как по никакъв начин това не засегна цените на недвижимите имоти, както в САЩ, така и в България.
Я виж на графиката 2008 г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре си се заробил ще си научиш урокът по трудният начин
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти все пак имаш приходи от наем и те ще ти помагат за вноската.
Коментар
Коментар