If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До модераторите на сайта: Моля да заличите завинаги потребителя Julius, който преднамерено обижда инвеститори, без никаква причина!!!!!!Аз не цитирам конкретни потребители в постовете ми. Ако той се припознава, това си е негов проблем. Той, обаче ме сочи лично мен, вземете отношение!
Аз приветствам всеки некупил в последните 11 години. Парите нямат значение, важното е да сме живи и здрави! Интересно е и как хлебарките избират нови панелки? И не обитават ли и стари тухли, хахаха, опорка на полуидиоти...хаха
Аз приветствам всеки некупил в последните 11 години. Парите нямат значение, важното е да сме живи и здрави! Интересно е и как хлебарките избират нови панелки? И не обитават ли и стари тухли, хахаха, опорка на полуидиоти...хаха
С агенция разбира се. Но нали виждаш, четеш и можеш да отговаряш ако искаш и ти. Значи толкова си наясно и ти самия. Попрочели и чули сте тук таме нещо всичките, ясно ми е. Глей го и оня Бетърчо теоретика колко са му големи устата, да каже нещо и той.
Виждаме много добре кой е наясно и кой си фантазира.
Аз подробности за въпроси и такива неща не знам защото агенция се занимава с всичко. Само ме накараха да сложа електронна брава за да могат да правят чекин-а дистанционно , че много хора пристигат късно и е скъпо да имаш човек на разположение. Ти нали също през агенция даваше ? Как така отговаряш на въпроси ?
Тоя апартамент е на 100 метра от твоя. Не знам за какви предимства ми говориш. Единствения недостатък , че Евлоги Георгиев е малко шумен. но спалните са от другата страна а и виж му дограмите. Аз съм в шок , че човек може да налее такива кинти и да го дава на АирБнб. Не знам как другите могат да отдават ако тоя стои празен
С агенция разбира се. Но нали виждаш, четеш и можеш да отговаряш ако искаш и ти. Значи толкова си наясно и ти самия. Попрочели и чули сте тук таме нещо всичките, ясно ми е. Глей го и оня Бетърчо теоретика колко са му големи устата, да каже нещо и той.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Вие живеете в зле уреден град, с нисък стандарт, висока престъпност и невероятно мръсен въздух. Всяка година, ПРЕЗ ЦЯЛАТА ЗИМА, София е в топ 10 на най-мръсните градове в Европа. Много често е и най-мръсния град в Европа за конкретния ден. Сега не е зима и може би сте забравили, но се огледайте около Вас за останлото: училища, детски градини , градски транспорт, здравеопазване, заплати, наеми
Стара вмирисана кочина за 600 000 лв., обзаведена от Икея. Общите части напомнят за блок в Припят (след аварията). Как може да живеят хора тук? РЗИ трябва да се самосезира.
Стара вмирисана кочина за 600 000 лв., обзаведена от Икея. Общите части напомнят за блок в Припят (след аварията). Как може да живеят хора тук? РЗИ трябва да се самосезира.
Коментар