Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, изглежда трябва малко да актуализираш твоите наемиLast edited by Evgo; 14.05.2024, 17:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
ОК
Люлин 10, Люлин 9, Люлин 8 и Люлин 3 ли са добрите части, близо до метро, магазини, Лидъл, Пощата и Кооперативен пазар?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
700 е минимялния наем там в състоянието в което ще го отдавам. На 10 минути е от центъра по Сливница. В добрите части на Люлин наемите са по 650-700 лв в момента.
Люлин 10, Люлин 9, Люлин 8 и Люлин 3 ли са добрите части, близо до метро, магазини, Лидъл, Пощата и Кооперативен пазар?
Коментар
-
Света Троица не е точно в центъра и апартаментът е маломерен.
Ако е много хубав, може и 600 лв.
- 1 like
Коментар
-
честито
кухнята от къде ти е?
Коментар
-
за двустайка в центъра не е ли малко 500лв
Ако е много хубав, може и 600 лв.
Коментар
-
Браво
Ако го пускаш по 500 лв на месец, за 2,5 г. ще се изплати.
Обаче ако си го ремонтирал сам 2 месеца, си сложи 2 заплати (т.е. 15 000 лв + 2 заплати са ти разходите).препоръка е
Коментар
-
15 000 лева ми е целия ремонт с материалите, мебели Виденов и електроуреди горение. Ама 90% си го правих сам, ако ти го прави фирма ще са други цените. Смисълът обикновенно идва след няколко години, но с цените в момента не знам кога ще дойде
кухнята от къде ти е?препоръка е
Коментар
-
15 000 лева ми е целия ремонт с материалите, мебели Виденов и електроуреди горение. Ама 90% си го правих сам, ако ти го прави фирма ще са други цените. Смисълът обикновенно идва след няколко години, но с цените в момента не знам кога ще дойде
Ако го пускаш по 500 лв на месец, за 2,5 г. ще се изплати.
Обаче ако си го ремонтирал сам 2 месеца, си сложи 2 заплати (т.е. 15 000 лв + 2 заплати са ти разходите).
Коментар
-
Има ли смисъл от отдаване при тези цени?
Все пак това са маломерни апартаменти и никак не са просторни за клиентите. Но стават за сам човек или двойка без големи претенции.
И ремонтът и обзавеждането ще се избият за 4 години, по мои сметки.. Ама 90% си го правих сам, ако ти го прави фирма ще са други цените. Смисълът обикновенно идва след няколко години, но с цените в момента не знам кога ще дойде
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ипотеки, лизинги, почивки ... всичко в момента е 'пей сърце'
ръстът на БПВ легнал устойчиво на гореизброените активности - въобще не е устойчив
Финансовото министерство планира още един аукцион през май за 300 млн. лв.
https://www.capital.bg/politika_i_ik...tgodishni_dck/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеКато гледам броя изтрити постове явно съм пропуснал снощната веселба. Иначе с имотите в София не са добре нещата- последната маломерка която взех беше януари месец- епк в Света Троица 40 реални квадрата за 70 000 евра за тотален ремонт, този месец приключеам ремонта. Вчера ми звъня едно брокерче да ми предлага същата квадратура панеляк в Люлин 2 за 85 000 евра
Все пак това са маломерни апартаменти и никак не са просторни за клиентите. Но стават за сам човек или двойка без големи претенции.
И ремонтът и обзавеждането ще се избият за 4 години, по мои сметки.
- 1 like
Коментар
-
Като гледам броя изтрити постове явно съм пропуснал снощната веселба. Иначе с имотите в София не са добре нещата- последната маломерка която взех беше януари месец- епк в Света Троица 40 реални квадрата за 70 000 евра за тотален ремонт, този месец приключеам ремонта. Вчера ми звъня едно брокерче да ми предлага същата квадратура панеляк в Люлин 2 за 85 000 евра
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар