Горчиво, много горчиво! И дъвката е изплюта вече и пак горчи! Няма как! Цените в столицата не помръдват надолу, а нагоре! И не само в Сф. Изчезват за дни сделки и оферти от по 170К€ за двустаен в широк център. И то не нещо особено като жилище. Днес минах да видя едно жилище на Оборище на Батето Славков съсед на Оборище. 390К€, за 94 кв.м. - оферта даже е цената. Горчиии, горчи. И после ще стане безвкусно. Свиква се. В Трън е близо, в Берковица не знам как е, но може и там да е сложно...курортно градче. Но може да има добри оферти още.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На тези турчоля и 100 лева на вечер не бих дал. Има и по БГ Черноморието разни такива самозабавили се "хотелиери". Искат големите пари, а какво предлагат? Боклук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТурчагите надули цените, но и при тях полупразно:
https://bookings.travelclick.com/984...mmodation/room
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Баси, модераторите не може ли да го блокират тоя човек вечер бе ? За негово добро е
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Баси, модераторите не може ли да го блокират тоя човек вечер бе ? За негово добро е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Виждам, щом тръгваш (пак) с обиди.
- 1 like
Коментар
-
Виждам, щом тръгваш (пак) с обиди.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами , да няма, аз съм доволен от живота, ти си тоя, дето реве, като карпатска мечка. Аз оплакал ли съм се от нещо, само ти се оплакваш...
ХАХА, Ти пък Бог ли си, че знаеш, колко серии има жавота???? Тъп атеист, ама много тъп, непрочел поне два вагона книги, които аз съм прочел, поне за да се съмнявам, че душата има много серии.
Коментар
-
Що бре? Отпусни се и ти веднъж, нали тръбиш, че си инвеститор. Живота втора серия - нЕма.
ХАХА, Ти пък Бог ли си, че знаеш, колко серии има жавота???? Тъп атеист, ама много тъп, непрочел поне два вагона книги, които аз съм прочел, поне за да се съмнявам, че душата има много серии.Last edited by Bailor; 15.05.2024, 22:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Така е, и аз най-вероятно за 4-та поредна година ще пропусна бг морето.
Не е добре да се явявате по българското черноморие никога повече, не сте желани..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Когато не ти е кеф, че си жив, проблемите са многообразни и от всякакво естество. Радвам се, че не принадлежа към подобна група индивиди! Гарантирано живота се удължава, поне с десетилетие...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма настигане имотиту
как ще го гониш с акции не знам
по-добре да вземеш неко байнхойн
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
по чужбина са хората
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТурчагите надули цените, но и при тях полупразно:
https://bookings.travelclick.com/984...mmodation/room
Коментар
Коментар