IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Горчиво, много горчиво! И дъвката е изплюта вече и пак горчи! Няма как! Цените в столицата не помръдват надолу, а нагоре! И не само в Сф. Изчезват за дни сделки и оферти от по 170К€ за двустаен в широк център. И то не нещо особено като жилище. Днес минах да видя едно жилище на Оборище на Батето Славков съсед на Оборище. 390К€, за 94 кв.м. - оферта даже е цената. Горчиии, горчи. И после ще стане безвкусно. Свиква се. В Трън е близо, в Берковица не знам как е, но може и там да е сложно...курортно градче. Но може да има добри оферти още.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

На тези турчоля и 100 лева на вечер не бих дал. Има и по БГ Черноморието разни такива самозабавили се "хотелиери". Искат големите пари, а какво предлагат? Боклук.
      Простотия до шия. Това е положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Турчагите надули цените, но и при тях полупразно:

https://bookings.travelclick.com/984...mmodation/room
        На тези турчоля и 100 лева на вечер не бих дал. Има и по БГ Черноморието разни такива самозабавили се "хотелиери". Искат големите пари, а какво предлагат? Боклук.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Баси, модераторите не може ли да го блокират тоя човек вечер бе ? За негово добро е
          Америка е номер 1 нали, ама що пишеш тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Баси, модераторите не може ли да го блокират тоя човек вечер бе ? За негово добро е
            Кажете какви са обидите?

Коментар

Виждам, щом тръгваш (пак) с обиди.
              Ако си представяш в атеистичния живот, да посещаваш скъпи (според теб) ресторанти , полупразни и да си въобразяваш, че ако ядеш някакви замразени полуфабрикати, си живял добре преди да се споминеш, явно си супер заблуден!!! Аз имам друга идея за това, но няма да ти я споделя...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ами , да няма, аз съм доволен от живота, ти си тоя, дето реве, като карпатска мечка. Аз оплакал ли съм се от нещо, само ти се оплакваш...

ХАХА, Ти пък Бог ли си, че знаеш, колко серии има жавота???? Тъп атеист, ама много тъп, непрочел поне два вагона книги, които аз съм прочел, поне за да се съмнявам, че душата има много серии.

Коментар

Що бре? Отпусни се и ти веднъж, нали тръбиш, че си инвеститор. Живота втора серия - нЕма.
                    Ами , да няма, аз съм доволен от живота, ти си тоя, дето реве, като карпатска мечка. Аз оплакал ли съм се от нещо, само ти се оплакваш...

ХАХА, Ти пък Бог ли си, че знаеш, колко серии има жавота???? Тъп атеист, ама много тъп, непрочел поне два вагона книги, които аз съм прочел, поне за да се съмнявам, че душата има много серии.
                    Last edited by Bailor; 15.05.2024, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Така е, и аз най-вероятно за 4-та поредна година ще пропусна бг морето.
                      Супер, пийте си капучино по скалистите плажове и с джапанки срещу морски таралежи с албанците и не стъпвайте на централния бургаски плаж, където аз си общувам с холандки и англичанки. Супер
                      Не е добре да се явявате по българското черноморие никога повече, не сте желани..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Когато не ти е кеф, че си жив, проблемите са многообразни и от всякакво естество. Радвам се, че не принадлежа към подобна група индивиди! Гарантирано живота се удължава, поне с десетилетие...
                        Що бре? Отпусни се и ти веднъж, нали тръбиш, че си инвеститор. Живота втора серия - нЕма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

няма настигане имотиту
                          как ще го гониш с акции не знам
                          по-добре да вземеш неко байнхойн
                          Ако беше те послушал, за 24 часа щеше да на + 7.35% (засега)

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

по чужбина са хората
                            Така е, и аз най-вероятно за 4-та поредна година ще пропусна бг морето.

Коментар

Турчагите надули цените, но и при тях полупразно:

https://bookings.travelclick.com/984...mmodation/room
                              Когато не ти е кеф, че си жив, проблемите са многообразни и от всякакво естество. Радвам се, че не принадлежа към подобна група индивиди! Гарантирано живота се удължава, поне с десетилетие...

Коментар

• От 15 години в темата се коментират хора, които реват на чужди гробища Явно си има хора, които продължават да се занимават основно с това...хахаха 15г. нищо ново...хахаха

Коментар

Working...
                                X