If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Квадрати, мелеони.. хубаво? Но я кажи географе - колко пъти си се возил на самолет за последните 10 г. ?
язък ти за квадратите и милионите
Това ли е критерият, кой колко пъти се е возил на самолет )))))) е тоя път направо изби рибата. Аз се возя всеки месец. И да ти кажа , ми писна, досадно ми е и не искам, но се налага. По летищата е пълно с мърляви гастербайтери, роми и всякаква паплач
Aз визирах квадратурата на 4-те ми софийски имота, а дефлационния прУфесУр, какво е разбрал, си е негов проблем. Те и психно болните си живеят в някаква тяхна действителност
Бе глей го кво е задал като филтър - имоти в Сф по квадратура, излезли са парцели и ни пуска гордо цена 800 - 1800€ метъра.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Много деликатен въпрос. И много зависи как се измерва бедност и богатство.
Ако Иван има жилище за половин милион лева и 5 лева в портфейла, а Драган има банкова сметка с 300 хил. лв. без собствено жилище и нищо друго, кой е по-беден от двамата?
А бе ти може да имаш панел за половин милион ама когато тръгнеш да го продаваш тогава ще видиш колко наистина е половин милион.
В България има доста хора, които имат жилище и са бедни. Жилището се приема за необходимост,
Много деликатен въпрос. И много зависи как се измерва бедност и богатство.
Ако Иван има жилище за половин милион лева и 5 лева в портфейла, а Драган има банкова сметка с 300 хил. лв. без собствено жилище и нищо друго, кой е по-беден от двамата?
Не е твоя отговорност това- ако си оставят вещите, а някой от почистващите бърка вътре, това си е техен риск. Има си багажни, където се плаща да си оставиш куфарите. И аз съм искал такива неща в чужбина, като съм пътувал, и навсякъде отговорът е- на ваша отговорност ги оставяте.
Очевидно човека работи като подръжка, което не лошо, разбира се.
Hi...
Our stay in your apartment was very pleasant. We really liked it!
We'll be out tomorrow before 12:00 pm. Given that our flight is at 7:00 pm. Could we leave our two bags closed in the hallway and pick them up, without touching ANYTHING, or enter the apartment, at 4:30 pm. If that's not possible, we'll look for another solution.
Regards....
Айде, разбирачите от отдаване на апарти, бихте ли се изказали кой и какво да отговори на въпроса на тези клиенти...това зависи от почистващия персонал. Ще чакам да видя кво ще отговорят.
Има момент на отговорност тук. Ще влизат да чистят, а багажа им вътре.
Преди малко го получих.
Не е твоя отговорност това- ако си оставят вещите, а някой от почистващите бърка вътре, това си е техен риск. Има си багажни, където се плаща да си оставиш куфарите. И аз съм искал такива неща в чужбина, като съм пътувал, и навсякъде отговорът е- на ваша отговорност ги оставяте.
Коментар