IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Това е Кракра, на апарта само оборудването му и обновяването му е над 280К лв.
    Обясни му на чакала, какво значи имот на улица Кракра, стара София и колко често се продава там. Пък пивоварната на Прошек може да я потърси безуспешно на картата. Архитектите работили и строили там за него нямат значение. Не случайно клуба на Архитектите в Бг се намира именно там.
    Last edited by bulgarian lev; 21.06.2024, 02:29.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

8000€ устройва ли те?Що траеш, като пръднал швейцарец в асансьор???
      Е как, разбира се. Само 10К му се видяха прекалено много.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Спора с Вас започна когато таралежа пусна линк към подкаст с инсинуация че м2 в София е 10,000 евро. Аз казах че хората трябва да се лекуват. Вие казахте че съм отхвърлял фактите. Правилно ли преразказвам ? Сега сменихте плочата и казвате че може би има цена от 10,000 евро, но не масово. Първата Ви реакция не беше такава.

Тези цени от 1000-1300 евро откъде си ги измислихте. Аз не помня да съм споменавал такива цифри или че искам да купувам. Напротив , казах че ще се опитам да продам моя апартамент за 300,000, което ще е над 3000 евро на м2. Защо си измисляте проблем и после спорите по него? Същото направи и Селена като каза че не съм уважавал родината си . Защо не я уважавам , защото казах че не мога да дишам въздуха в София ли ?
        Добре, ето, извинявам ти се за фоновия шум в нашия диалог.
        Таралежа подава скъпа обява, аз само казвам че е факт и такива цени и предложения на пазара има, хич да не се заблуждаваш.
        Джони казва че 1200-1300€ е реалната цена за апарт в София. Цитирам го.
        А ти продай на макс жилището си в Сф, пожелавам ти го.

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61548474053087

Коментар

• 8000€ устройва ли те?Що траеш, като пръднал швейцарец в асансьор???

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Спора с Вас започна когато таралежа пусна линк към подкаст с инсинуация че м2 в София е 10,000 евро. Аз казах че хората трябва да се лекуват. Вие казахте че съм отхвърлял фактите. Правилно ли преразказвам ? Сега сменихте плочата и казвате че може би има цена от 10,000 евро, но не масово. Първата Ви реакция не беше такава.

Тези цени от 1000-1300 евро откъде си ги измислихте. Аз не помня да съм споменавал такива цифри или че искам да купувам. Напротив , казах че ще се опитам да продам моя апартамент за 300,000, което ще е над 3000 евро на м2. Защо си измисляте проблем и после спорите по него? Същото направи и Селена като каза че не съм уважавал родината си . Защо не я уважавам , защото казах че не мога да дишам въздуха в София ли ?
              Това за въздуха в София, дето не можеш да го дишаш е пълна простотия, ама дай оферта за твоя скъпоценен апарт в центъра дали си го заслужава да го купя тогава.

Естествено, че върха на тъпотата е, че въздуха в София не може да се диша...
              Last edited by Bailor; 21.06.2024, 02:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Откъде изникват тези никове?
                И, аз това се чудя, ето пратих му линк за 8000€м2 , не реагира, подставено лице ли е незнам. Ти също си в чужбина, ама такова чудо не съм видял...

Не му ли харесва тази цена на швейцарския студент, че не реагира?
                Last edited by Bailor; 21.06.2024, 02:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, колега, ние се забавляваме понекога с вас, но не ви обиждаме, нито се държим просташки. Просто се чудим как мозък на младеж от 21 Век може да си представи че може да си купи имот в Сф за 1000-1300€ както чета тук. Ми колега, това за читави квартали беше възможно 2014, при средна цена тогава около 750€/м. И то ново много нямаше, а под 1000€ старо беше за ремонт. Вие пишете в инвеститорски форум, за подслон моля при наемите пишете.

Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:22.

Коментар

Баси боклука,аз няма да пиша един месец заради него, ама цените на имотите няма да паднат, въпреки него!!!!
                    Откъде изникват тези никове?

Коментар

Ами поне на 8 хиляди доволен ли си а?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61548474053087.

Най-тъжното при теб е, че нито имаш акции за 200 бона, нито притежаваш апартамент в центъра на София...
                      Нищо, чакалите си мислят че при обявена цена от 8К€ на квадрат ще го глътне за 1200. Некога. Коги? Не се знае. Те и под наем ще зяпат скоро да помиришат център София.

Коментар

Е те това е “конструктивен диалог”.
                        Щом го удариха на "задоволяване", почвам да си мисля за "ръкоделие" - прежда с хурка с една ръка.

Коментар

Баси боклука,аз няма да пиша един месец заради него, ама цените на имотите няма да паднат, въпреки него!!!!

Коментар

Ако вярно този тип е написал подобни слова, защо не е в игнора поне за месец?????
                            Щом не е, аз излизам за месец!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb

Нивото на простотия и комплекси което демонстрирате е потресаващо. Надявам се че просто не Ви е ден.
                              Не, колега, ние се забавляваме понекога с вас, но не ви обиждаме, нито се държим просташки. Просто се чудим как мозък на младеж от 21 Век може да си представи че може да си купи имот в Сф за 1000-1300€ както чета тук. Ми колега, това за читави квартали беше възможно 2014, при средна цена тогава около 750€/м. И то ново много нямаше, а под 1000€ старо беше за ремонт. Вие пишете в инвеститорски форум, за подслон моля при наемите пишете.

Коментар

• Тоя простак, даже ме подозира, че програмата за чист въздух в София, като европейска столица е толкова ефективна, че миризма на въглища и дърва, вече не се усеща изобщо, не само в Редута, а дори в циганската махала. Само миризмата на гастарските дизели се усеща, с каквито с той си идва
                                .

Коментар

Working...
                                X