Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Трепериш като лист, омазан в кал, в двете наследени от дедо ти ниви на село с пристройка от кирпичени тухли, които наричаш имот.
Банките са твоите господари, на които си роб.
Това, в което уж си инвестирал, всъщност е собственост на банката.
Ха-ха-ха-хаааааааааааа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пачанга и ти ли си от клуба по ръкоделие?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Много са тегави нещата при теб нали. Наследил си курници и от курник пишеш. Явно курника е излязъл от теб, но ти не можеш да излезеш от курника, заврян до шия в селски курешки
хахаха, за кои акции е дошло време бе майолигофренд?хахаха
Банките са твоите господари, на които си роб.
Това, в което уж си инвестирал, всъщност е собственост на банката.
Ха-ха-ха-хаааааааааааа!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДойде времето на акциите.
На курниците им е време да отлежават и да втасват. А и при тая липса на туристи, още колко курници ще бъдат обявени за продажба.
хахаха, за кои акции е дошло време бе майолигофренд?хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Най накрая нещо читаво по темата с каките от тебе. Сагласен съм но, въпросЪт е как със една над 30г възраст жена може да стане семейство и да има климат за нормално възпитаване на децата !!!
ПП За любовта не си прав, винаги я има просто инстинкта след 30 е много силен и мозЪка вече е изключително ошлайФан ,при женските индивиди ,при мъжките тепърва нещо почва да работи уж. Прави ми впечатление че много моми над 30 г говорят за интереси а мномо момЦи над 30г говорят за любов ! Съвремено джендърство !препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеКаки, Маки, рядко по темата...а темата е:
Неочакван имотен бум по Черноморието, ето какво се случва - блиц.бг
Хареса ми нещо от Гигов в "политика". Гледам също така, че, ако аз, Лева, Попа и Дъри не пишем по темата, оснабрюкския комплексиран кавал с четирите му ника: redcretin, orthodox, nordwest и беден брокер спира да троли. Ако, наистина има корелация, аз ще спра да пиша...и без това имам имоти за подобрения, а тренда е ясен и няма какво да кажа повече засега.
тука всеки си пише къде него го сърби.
кой каките, кой квартирите
ама мене от тия цени на имотиту направо главата ме сърби отвътре.препоръка е
Коментар
-
Каки, Маки, рядко по темата...а темата е:
Неочакван имотен бум по Черноморието, ето какво се случва - блиц.бг
Хареса ми нещо от Гигов в "политика". Гледам също така, че, ако аз, Лева, Попа и Дъри не пишем по темата, оснабрюкския комплексиран кавал с четирите му ника: redcretin, orthodox, nordwest и беден брокер спира да троли. Ако, наистина има корелация, аз ще спра да пиша...и без това имам имоти за подобрения, а тренда е ясен и няма какво да кажа повече засега.Last edited by mibova; 05.05.2021, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз като бях на 30, мислех по същия начин.
Каките не ги интересува какви трудности и лишения си имал, докато си купил апарта. Нито ще оценят, че е хубаво подреден и чист.
Те са меркантилно настроени и искат "да се пласират скъпо" и на богато. И след 30 годишна възраст няма любов, като тази на 18-20-25г.
Аз също като Джони вярвам в това да се консолидира и да се трансформира количеството в качество.
ПП За любовта не си прав, винаги я има просто инстинкта след 30 е много силен и мозЪка вече е изключително ошлайФан ,при женските индивиди ,при мъжките тепърва нещо почва да работи уж. Прави ми впечатление че много моми над 30 г говорят за интереси а мномо момЦи над 30г говорят за любов ! Съвремено джендърство !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А още по-яко е да се качиш на круизен кораб, като този от филма "Кораб на мечтите".
И да си свиркаш и да ти е хубаво,
Коментар
-
Има един единствен много сериозен фактор, който налива вода в мелничката на имотния пазар. Това е кофти бизнес климата в България! Високите такси и данъчната тежест в България създават неблагоприятни за конкуренцията условия и появяването на нови субекти на пазара е близко до невъзможно. Или има свръх конкуренция, или монопол, това е плод на корупцията също, но като цяло липсата на алтернативни източници на печалби благоприятства имотния пазар. Както повечето казват, имота може и да не ти носи печалби, но поне ще запази някаква стойност . Това е причината за общия фон в България. Твърде много регулации .. и администрация, която вместо да е в услуга на бизнеса, се ползва като гьостерица .действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Според мен всичко зависи от инфлацията и как ще се справят централните банки и дали и колко стагнация ще има.
- Ако няма инфлация имотите би трябвало да падат след есента, но аз си мислех и, че сега след Март-Май ще почнат да падат цените а това не се случва за момента.
- Ако има инфлация имотите в най-лошия случай ще се задържат на сегашните нива, тоест пак ще са по-евтини спрямо инфлацията но кеша ще се изяде от инфлацията.
Ако жилището ти е първо и нужно за живеене правилния момент е винаги когато имаш парите и си харесаш място. Ако ще е с ипотека няма за къде да се бърза.
И аз съм си го мислил това с караваната и на много хора им изглежда като много як лайфстайл, но един хубав кемпер е колкото два двустайни - един на море и един на планина. Отделно от това има много разходи с кемпера - гориво, винетки, такси за къмпинги, отопление. Това не е никак евтин начин на живот, а удобството едва ли ще са като в жилище. Аз лично предпочитам да си обикалям с кола и да си наемам AirBnb или нещо друго за спане. Отделно в много държави не можеш да си спреш където ти е кеф а някои къмпинги не са особено приятни като по снимките в инстаграм - често ги виждам доста натъпкани и цялата авантюра може да не се окаже толкова яка. Отделно този кемпер можеш само в Европа да го ползваш, иначе да го транспортираш с контейнери до други континенти не си е работа.
С едни 30-40к евро мога да обикалям целия свят поне година и то на който континент ми е кеф. Толкова е един сносен кемпер втора употреба, има и евтини ако искаш да живееш мизерно и да не знаеш колко км може да минеш до следващия сервиз
И да си свиркаш и да ти е хубаво,
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ако от 24 годишна възраст почнеш да се надяваш за наследство си абсолютен загубеняк. Може още 30-40 години да чЕкаш "1, 2 имота от старите комунисти" . Дотогава животът отлетЕл!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
Евго, кога ще идваш в Албена?
Купата ли пита?
Коментар
Коментар