IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм имал 3 продажби, 2 от тях без брокер.
    Чудесно! Предполагам си удовлетворен... ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Къщата е уникалана и имам подробно инфо.
      Не я бутай сред много агенции. Там започват проблемите...
      еле па и ти като си се пуснал, ииии ойде коня у рЯката...
      Аз съм имал 3 продажби, 2 от тях без брокер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Кажи де, не се стеснявай. Кажи каката колко пара нашива, стана ми интересно.
        Седи мирен па ти, бре!
        Ще разбереш скоро...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Аз съм си говорил с местен брокер, който прави много сделки и е точен, не върти номера.

Каза, че трябва да дойде точния човек. И че няма да може да се постигне скъпа цена. Нито чужденци са се затичали за региона, нито местният контингент има пари за такава къща.

Когато се продаде, аз ще имам един месец и ще си пренеса част от мебелите за друг апартамент в София, който ще купя, Мебелите са скъпи и хубави, а ние я продаваме само с вградените мебели, които не могат да се местят или са огромни. По-малките ще си ги вземем.
          Къщата е уникалана и имам подробно инфо.
          Не я бутай сред много агенции. Там започват проблемите...
          еле па и ти като си се пуснал, ииии ойде коня у рЯката...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кажи му една кака купувачка колко пара нашива за уютното апартче от 50 кв застроена чиста площ и с общите и балкона към 62 кв.м. Да му се завие свят.
            Кажи де, не се стеснявай. Кажи каката колко пара нашива, стана ми интересно.

Коментар

Ние сме ангажирали няколко големи агенции за региона, аз го предлагам и сам.

Интересното е, че къщите по провинцията поскъпнаха, но няма много клиенти. Тук там се продава по нещо, като им намалят цената.
              Тотално сбъркан маркетинг.

Цената все повече ще намалява...

Коментар

Не ти говоря за цената, а за маркетинга. Не се прави така.
                Точно с такъв брокер, сгънахме с Док цената на 50%...
                Ние сме ангажирали няколко големи агенции за региона, аз го предлагам и сам.

Интересното е, че къщите по провинцията поскъпнаха, но няма много клиенти. Тук там се продава по нещо, като им намалят цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

при 'селските' брокери това е масова практика и гледат да вържат пациента с договорче, а после от лакомия му бавят, че да не кажа и провалят сделката.
                  Да, така е. В случая на Док, имаше и доста други детайли. Той си знае как и какво принудихме брокера да направи, за да има сделка.

Коментар

при 'селските' брокери това е масова практика и гледат да вържат пациента с договорче, а после от лакомия му бавят, че да не кажа и провалят сделката.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Локацията не е много хубава, но ще се продаде, макар и малко евтино за такъв имот.

Коментар

Ама, тоя брокер, дето чака дабЪл комисион (ч.л.), не ти е ОК...?!?

п.п. С Док сме приятели от много време! Вчера бяхме заедно.
                        Локацията не е много хубава, но ще се продаде, макар и малко евтино за такъв имот.

Коментар

Намалил съм цената и според мен ще се продаде, защото много хора искат провинциален имот, с хубаво качество, много стаи, с голям двор и т.н.

Познах, защото Левът няма да тръгне да черпи Кавръков с уиски, а Маверик му върши работа и има няколко успешни сделки.
                          Ама, тоя брокер, дето чака дабЪл комисион (ч.л.), не ти е ОК...?!?

п.п. С Док сме приятели от много време! Вчера бяхме заедно.

Коментар

Позна...

К'во правим с къщата?!
                            Намалил съм цената и според мен ще се продаде, защото много хора искат провинциален имот, с хубаво качество, много стаи, с голям двор и т.н.

Познах, защото Левът няма да тръгне да черпи Кавръков с уиски, а Маверик му върши работа и има няколко успешни сделки.
                            Last edited by Evgo; 04.11.2024, 14:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

докато изпадат ниви на сгодни цени - всичко е наред.
                              отделно, че си ги работя като ЗЗ и носят някакъв скромен приход.

бърза работа нямам

Чудесно!
                              Успех ти пожелавам!

BTW, винаги съм пожелавал да има хора, които да се занимават със земеделие. Ако си истински земевладелец и стопанисваш нивите, то успеха да е с теб!
                              Last edited by COVID-19; 04.11.2024, 14:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ще си позволя да цитирам неизвестен потребител
                                "чекание треба и търпение"
                                именно

или както е казал народът: капка по капка - вир
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X