Айде и VMware замина https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...tls&f1=1&fe7=1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
е не трябва да се губи връзката с родината. Човек е хубаво да се убеди че, мутрите и мошенниците все още се налагат. Като гледам тук 50% гладни брокери, 10% мошенници от строителния бранш и 35% 20стотинковци на пост и 5% дето са тук да им гледат сеира като мен.
- 1 like
Коментар
-
Никакво Мяу не може да дойде. На НИ пазара няма по-голямо дъно от това в което никой не купува. Просто ликвиднистта е 0, какво значение имат цените при положение , че всеки иска да продаде а купувачи няма. Единственото МЯУ ще е в житейските кризи на 95% от пишещите тук. Та за това ще има много сеир и сеирджиите ще стават все повече ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Аз също съм милионер между другото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
е добре, амааа... си измисли и легенда. Примерно собственик си на мол или строиш небостъргача на Черни връх или нещо подобно.
- 1 like
Коментар
-
е добре, амааа... си измисли и легенда. Примерно собственик си на мол или строиш небостъргача на Черни връх или нещо подобно.
Милионер съм !Last edited by simbad; 26.03.2021, 14:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнениеТука сме само милионери , не работим, купуваме имоти на конвеир и тн
София е един голям некропол и хилядолетните собственици не се кефят много като някой им се намества на имотите.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако си спрял в очакване на нещо, което ще ти 'оправи живота' - не го чакай.
ако се надяваш с жилищни НИ тепърва да реализираш големи печалби - не се надявай.
движи си нещата и си използвай времето и силите докато ги имаш, а дали и как ще дойде голямото мяу... по-добре да не идва, че тук ще стане мнооого тихо.
Коментар
-
бай Пеше, ама жони, замаушката и феникса верно са мелеонере. Аз лично видех как фениксчо купи 3бр. 3-стайни в Берн (Швейцария) и с остатъка от кеша купи един от Соломоновите острови. Замаушката пък един преател ми каза, че ресторанта дето купи е станал най-луксозния в БГ с цели 3 звезди на Мишелен. Само жони бедничкия я кара с 2000 евро доход на ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако си спрял в очакване на нещо, което ще ти 'оправи живота' - не го чакай.
ако се надяваш с жилищни НИ тепърва да реализираш големи печалби - не се надявай.
движи си нещата и си използвай времето и силите докато ги имаш, а дали и как ще дойде голямото мяу... по-добре да не идва, че тук ще стане мнооого тихо.Last edited by simbad; 26.03.2021, 13:52.
Коментар
-
Брокерската арогантност нямала граници, ще се подиграват с църквата сега. Свършиха им никовете със доячи стригачи и касапи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеА гоУемо МЯУ ще има ли? Да чекаме или да не чекаме??? Туй е сега въпросот.
движи си нещата и си използвай времето и силите докато ги имаш, а дали и как ще дойде голямото мяу... по-добре да не идва, че тук ще стане мнооого тихо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар