Тъжно е, че в кралицата на инвестициите- недвижимите имоти, се срещат толкова комплексирани индивиди! На мен ми е ясно, че един участник със зъби и нокти иска да докаже на Ники, че не се е прецакал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Викай ме и мен да помагам, Радев заслужава, хем ше го почерпим, той на третия скоч ще развърже и той кесията, хем ще му платим по 50 гроша, че и аз имам въпроси да го видим дали е топ счети.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аре да се поотпусне времето ше дойда да се почерпим, че живота минава, само с работа не се живее. Ще дойда с една кака ако позволиш! Гръден хирург, софиянка.гледай да не я стреснеш с икономика и сметки, че малко и требва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеОстави го Белград... ти вземи си измажи къщата в Редута, докато не се е съборила...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеОстави го Белград... ти вземи си измажи къщата в Редута, докато не се е съборила...
Коментар
-
В Белград елитните имоти продължават да държат най-високите цени. Най-скъпият квадратен метър апартамент в страната е бил продаден за 11 811 евро, докато най-голямата сделка за апартамент е на стойност 1,35 милиона евро за жилище с площ 205 кв. м на същото място.
https://www.plovdiv24.bg/novini/mejd...1-evro-2441033
Днес в Белград.......................утре,...........
....
.
- 1 like
Коментар
-
Понеже трият модитата, извинявам се, не искам някого да обидя, но сарказма ще е все по-жлъчен, прошка няма...да кажа...дори в градчета без никакъв почти поминък като Черввн бряг цените на имотите са доста високи. Има много шведи и хора от селата които заради училищата купуват, много шведи се връщат или печелят в чужбина. Справка: двустаен по периферията около 90 хил лева, в центъра където е състедоточено почти всичко около 120-150 хил лева. Тристайни с по 20% нагоре. Къщи също, дворчета около 200-400 кв м - типична градска къща - по около 100 до 200 хил левчета. Ако си построиш и направиш нова и многофамилна къща милионче не ти мърда.
Last edited by bulgarian lev; 07.02.2025, 23:37.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Айде малко да се постопли, задължително..., а и аз трябва да се подготвя, папки с НА, снимки, извлечения от ПФБК и IBKR...физически златни и сребърни "залежи" и прочее..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Айде малко да се постопли, задължително..., а и аз трябва да се подготвя, папки с НА, снимки, извлечения от ПФБК и IBKR...физически златни и сребърни "залежи" и прочее...Аааа и ще гледам да имам повече от 50лв. в джоба...за един "приятел" уточнявам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FrostyДнес байЛора защо го нямаше? Къде беше изчезнал.
Шефа на даскалото в Радомир пак ли го е карал да мете площадките?
Чакаме списание форбс да излезе със следната публикация:
Милионер от Радомир мете площадките в училището....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеБай Лорд,хайде викенда да пеем бира на езеротоLast edited by Bailor; 07.02.2025, 20:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеПрав беше, че ще се активизиратБоли ме на заспалите ми активи за 704 000 € и високоликвидните за 40.
Charles Bukowski
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вече не следя цените, сигурно ще се уплаша ако съм на пазар в момента. Но виждам че чакалите изпиха горчивия хап. Но и лукс наемите са високи и ги няма като предложения ако запиташ и търсиш. И евтини каки за час нема, по 300-600 лв са засуканите и по 2К на нощ или уикенд. С една дума подаръци нема. И дедо Коледа да ти снесе подарък треа да си го купиш.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Вече не следя цените, сигурно ще се уплаша ако съм на пазар в момента. Но виждам че чакалите изпиха горчивия хап. Но и лукс наемите са високи и ги няма като предложения ако запиташ и търсиш. И евтини каки за час нема, по 300-600 лв са засуканите и по 2К на нощ или уикенд. С една дума подаръци нема. И дедо Коледа да ти снесе подарък треа да си го купиш.
Обаче може да си забиеш жена извън репродукцията, те пускат лесно и без пари.
Аз нямам интерес да купувам НИ. Обаче ако успея да си продам 2-3 други имота и аз ще купя още един апарт, без значение на цените, так. нар. трансформиране.
Коментар
Коментар