IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъжно е, че в кралицата на инвестициите- недвижимите имоти, се срещат толкова комплексирани индивиди! На мен ми е ясно, че един участник със зъби и нокти иска да докаже на Ники, че не се е прецакал.
    Last edited by Bailor; 08.02.2025, 23:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Викай ме и мен да помагам, Радев заслужава, хем ше го почерпим, той на третия скоч ще развърже и той кесията, хем ще му платим по 50 гроша, че и аз имам въпроси да го видим дали е топ счети.
      Само обещаваш вече 5 години

Коментар

Аре да се поотпусне времето ше дойда да се почерпим, че живота минава, само с работа не се живее. Ще дойда с една кака ако позволиш! Гръден хирург, софиянка. гледай да не я стреснеш с икономика и сметки, че малко и требва.
        Позволявам

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
          Остави го Белград... ти вземи си измажи къщата в Редута, докато не се е съборила...
          Фрости, вече е модерно и ефективно 15-20 см каменна вата и окачена вентилирана фасада. Бюджетно решение е система с 10-15 см EPS изолация и полимерна или силиконова мазилка за финиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
            Остави го Белград... ти вземи си измажи къщата в Редута, докато не се е съборила...
            Това съм го свършил преди 20г. Ти си вземи апартамент, доде не е дошло €

Коментар

• Остави го Белград... ти вземи си измажи къщата в Редута, докато не се е съборила...
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• В Белград елитните имоти продължават да държат най-високите цени. Най-скъпият квадратен метър апартамент в страната е бил продаден за 11 811 евро, докато най-голямата сделка за апартамент е на стойност 1,35 милиона евро за жилище с площ 205 кв. м на същото място.

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejd...1-evro-2441033

Днес в Белград.......................утре,...........
                ....
                .

Коментар

• Понеже трият модитата, извинявам се, не искам някого да обидя, но сарказма ще е все по-жлъчен, прошка няма...да кажа...дори в градчета без никакъв почти поминък като Черввн бряг цените на имотите са доста високи. Има много шведи и хора от селата които заради училищата купуват, много шведи се връщат или печелят в чужбина. Справка: двустаен по периферията около 90 хил лева, в центъра където е състедоточено почти всичко около 120-150 хил лева. Тристайни с по 20% нагоре. Къщи също, дворчета около 200-400 кв м - типична градска къща - по около 100 до 200 хил левчета. Ако си построиш и направиш нова и многофамилна къща милионче не ти мърда.
                  Last edited by bulgarian lev; 07.02.2025, 23:37.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Айде малко да се постопли, задължително..., а и аз трябва да се подготвя, папки с НА, снимки, извлечения от ПФБК и IBKR...физически златни и сребърни "залежи" и прочее..
                    сакън.. ще удариш 2-3 пещерски и току забравил папките и имането в автобуса на връщане
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Айде малко да се постопли, задължително..., а и аз трябва да се подготвя, папки с НА, снимки, извлечения от ПФБК и IBKR...физически златни и сребърни "залежи" и прочее...Аааа и ще гледам да имам повече от 50лв. в джоба...за един "приятел" уточнявам.
                      Викай ме и мен да помагам, Радев заслужава, хем ше го почерпим, той на третия скоч ще развърже и той кесията, хем ще му платим по 50 гроша, че и аз имам въпроси да го видим дали е топ счети.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty
                        Днес байЛора защо го нямаше? Къде беше изчезнал.
                        Шефа на даскалото в Радомир пак ли го е карал да мете площадките?

Чакаме списание форбс да излезе със следната публикация:

Милионер от Радомир мете площадките в училището....
                        Как да не ме имаше? Сляп ли си? Шефа на даскалото, няма как да кара учител да мете. Това съществува само в твоите грешни представи...

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
                          Бай Лорд,хайде викенда да пеем бира на езерото
                          Айде малко да се постопли, задължително..., а и аз трябва да се подготвя, папки с НА, снимки, извлечения от ПФБК и IBKR...физически златни и сребърни "залежи" и прочее...Аааа и ще гледам да имам повече от 50лв. в джоба...за един "приятел" уточнявам.
                          Last edited by Bailor; 07.02.2025, 20:25.

Коментар

Прав беше, че ще се активизират Боли ме на заспалите ми активи за 704 000 € и високоликвидните за 40.
                            Money is like sex. It seems much more important when you don’t have any.
                            Charles Bukowski

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Вече не следя цените, сигурно ще се уплаша ако съм на пазар в момента. Но виждам че чакалите изпиха горчивия хап. Но и лукс наемите са високи и ги няма като предложения ако запиташ и търсиш. И евтини каки за час нема, по 300-600 лв са засуканите и по 2К на нощ или уикенд. С една дума подаръци нема. И дедо Коледа да ти снесе подарък треа да си го купиш.
                              Кви са тея цени?! В Максуда имаме много 18-годишни манекенки. Работят на 150 лв. За 300лв ще вземеш три...
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Вече не следя цените, сигурно ще се уплаша ако съм на пазар в момента. Но виждам че чакалите изпиха горчивия хап. Но и лукс наемите са високи и ги няма като предложения ако запиташ и търсиш. И евтини каки за час нема, по 300-600 лв са засуканите и по 2К на нощ или уикенд. С една дума подаръци нема. И дедо Коледа да ти снесе подарък треа да си го купиш.
                                Така е. Безплатно няма.

Обаче може да си забиеш жена извън репродукцията, те пускат лесно и без пари.

Аз нямам интерес да купувам НИ. Обаче ако успея да си продам 2-3 други имота и аз ще купя още един апарт, без значение на цените, так. нар. трансформиране.

Коментар

Working...
                                X