If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Капацитет, Рулетка. Толкова им е багажа. Компенсират загубите, демек правили по 200% печалба преди Ковид ерата и сега им се виде малко. Освен вдигане на цените друго не могат да измислят.
Ето Съдията и Маверика да ти кажат, посетихме две кръчмета пълни с хора, оборот. Евтино и вкусно. С акъл и с работа правят огромен оборот. А тези даже гледали чехите че не купуват. Ми да не са луди. Хората имат представа от цени.
Близо 10 хил. (9736) са вписаните сделки с имоти в София през второто тримесечие на тази година. Броят им отново достигна 13-годишен връх, както и през първото тримесечие. Вписаните сделки между април и юни растат двуцифрено (с 27%) и спрямо второто тримесечие на 2019 г., която беше силна за имотния пазар у нас., сочат данни на Агенцията по вписванията. https://www.monitor.bg/bg/a/view/sde...en-vryh-275745
10000 сделки за второ тримесечие. Тука нямаше ли един имбецил, който пишеше за 30 купувача в София...)))
То да беше само на морето. Навсякъде алчните селяндури са надули цените по заведения и каквито се сетиш търговски обекти и на всичкото отгоре недоволно РЕВЪТ с всичка сила.
И ДДС-то им намалиха и пак ревът и надуват цените.
Хората са казали: Гъз глава затрива!
Аз не ходя по кръчми.Миналия месец ходих в Кайлъка на лодките и за едно кафе и една минерална вода ми поискаха 8 лева..Човек все пак трябва да има срам...Затова кафето им е празно...въпреки че са завладяли най хубавото място
Last edited by RUBLA; 30.07.2021, 09:07.
Причина: Спазвайте добрия тон!
То да беше само на морето. Навсякъде алчните селяндури са надули цените по заведения и каквито се сетиш търговски обекти и на всичкото отгоре недоволно РЕВЪТ с всичка сила.
Капацитет, Рулетка. Толкова им е багажа. Компенсират загубите, демек правили по 200% печалба преди Ковид ерата и сега им се виде малко. Освен вдигане на цените друго не могат да измислят.
Ето Съдията и Маверика да ти кажат, посетихме две кръчмета пълни с хора, оборот. Евтино и вкусно. С акъл и с работа правят огромен оборот. А тези даже гледали чехите че не купуват. Ми да не са луди. Хората имат представа от цени.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ха ха ха нямало пари.Пари има ама хората не са глупави да купуват боклуци на десеторни цени.Тоя комунистически манталитет докато не се избие от главите а именно тоя глупак туриста да го оберем пари няма да видят...Или ще се научат да продават на нормални цени или фалиргат.Ебал съм ги у тарикатите...Аз на нашето море няма да стъпя именно заради такива боклуци.Много правилно правят хората щайгата с доматиту и картофето пържолите и на тарикатите среден пръст.Отзаде.Плащаш си квартирата и тарикатите го духат сапалив
"Турсти сигнализират за претъпкани плажове по Южното Черноморие тази година. Журналистът Лияна Панделиева, която е на почивка в Поморие, публикува снимка от препълнената плажна ивица в социалните мрежи.
"Сезонът е доста по-успешен спрямо предходния. Организираните почивки са по-малко от индивидуалния туризъм. Българите почиват между 5 и 14 дни", заяви в ефира на „Здравей, България" Христина Славова от Регионалната туристическа камара-Бургас.
Много туристи има и в "Слънчев бряг".
"Има хора, но за съжаление нямат пари. Само се разхождат, питат, разглеждат и продължават", каза Николай, продавач на дюнери.
"Има поляци, чехи, но не искат да харчат много пари", каза Георги, продавач на храна."
dnes.bg
----
Верно е фраш по Черноморието - фраш с хора по квартирки и семейни хотелчета, които ще изкарат морето на домати със сирене и мастичка в пластмасови чаши. Яко богатеем, може да не консумираме и пазаруваме, но пък събирането на тен е безплатно.
Ха ха ха нямало пари.Пари има ама хората не са глупави да купуват боклуци на десеторни цени.Тоя комунистически манталитет докато не се избие от главите а именно тоя глупак туриста да го оберем пари няма да видят...Или ще се научат да продават на нормални цени или фалиргат.Ебал съм ги у тарикатите...Аз на нашето море няма да стъпя именно заради такива боклуци.Много правилно правят хората щайгата с доматиту и картофето пържолите и на тарикатите среден пръст.Отзаде.Плащаш си квартирата и тарикатите го духат сапалив
За козметичен ремонт и не е живяно в него от 2006 / а е ремонтиран 1988/ и е на отделни сектори !
Топ сделка не е за изпускане ! Или нещо ме е напекла жегата тва 41 градуса не са шега :-)
Щом е на " сектори" си заслужава, и ремонта е от скоро има няма 30 и няколко години.....
направо сделка без предварителен
един ремонт уж се справяш с хаспела ..ще икономисаш някой лев. и го пускай хем под наем хем продава се с 40 процента горница
ше изчекам още малко да обърне палачинката и да се отдръпне водата за да се види кой плува без гащи и тогава ще захлупя с поне -40% дискаунт.
Коментар