Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Тц, не е... живял съм 10 г. в Германия, не ми я хвали....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Да, за панелка абсурд. Май не беше в Бг чичото, но да видим каква оферта ще вкара.
Като всеки гастар-невъзвращенец, въобразява си, че тук ядем доматите с колците
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
По-добре да купиш качество в Германия на петорна цена, отколкото боклук в Булгаристан.
Едно е да живееш във вила до Балчик, друго е във вила до Бад Тьолц. Това, че ти се кефиш на живот в мизерия не значи, че и другите се кефят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Да му мисли кретунчо) Тук в БГ зплатите прибавят +20% което ще доведе стандарта до изравняване с немския. Демек, дори за средния шваба, БГ ще е скъпо място за почивка. Дано поне бунгалото у гръчко му остане, ако не реши бай гръконянис да си поиска земята.
не мисли на хората за имотите
гледай си твоята съсобственост
с 13-те браточведа в ебанско
и недвижимата '92 каравана
тези неща трябва да те вълнуват
теб , Станчева
а забравих тръстиковата колиба
в Дуранкулак
но там си като на бивак - затова
не го броя за собственост
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да му мисли кретунчо) Тук в БГ зплатите прибавят +20% което ще доведе стандарта до изравняване с немския. Демек, дори за средния шваба, БГ ще е скъпо място за почивка. Дано поне бунгалото у гръчко му остане, ако не реши бай гръконянис да си поиска земята.
Едно е да живееш във вила до Балчик, друго е във вила до Бад Тьолц. Това, че ти се кефиш на живот в мизерия не значи, че и другите се кефят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение) Тук в БГ зплатите прибавят +20% което ще доведе стандарта до изравняване с немския. Демек, дори за средния шваба, БГ ще е скъпо място за почивка. Дано поне бунгалото у гръчко му остане, ако не реши бай гръконянис да си поиска земята.
- 1 like
Коментар
-
Ако не е панелка и локацията е добра и аз имам интерес от подобна конструкция. Договорения наем ще бъде фиксиран за 5 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеВсеки си преценява и вижда по различен начин, не виждам предпоставки да поевтиняват жилищата в следващите няколко години.Смятам че наемите ще наваксат скоро.
Коментар
-
Всяка втора фирма вдига заплатите в идните месеци | СЕГА (segabg.com)
НО, цените на имотите ще падат, за да може всеки обитател на деЦка стая да купи по 2бр. 3-стайни на жълтите павета. :-)) Щом заплатите ще са с +20% нагоре, направо ме е страх да сметна повишението на цените на имотите. Нека песимистчо напише нещо, че е по-песимистичен в прогнозите.
Коментар
-
Ако не е панелка и локацията е добра и аз имам интерес от подобна конструкция. Договорения наем ще бъде фиксиран за 5 години.
Коментар
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Къде е? Да се договорим за една реална цена и един реален наем, ако искаш да останеш?
Коментар
Коментар