Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
нема да стане, бетерчопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми пак бе, забрави ли че имам маса гости от 16ти. Нали водиш статистика.
Коментар
-
Чакай, нали уж беше там миналата седмица?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Я дай да я видя ако я имаш да опитам да ти кажа що не се е отървал.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azz12t&f1=2
Коментар
-
Напротив, още другата седмица, и Септември, и Октомври съм там по за 5 дена поне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
омръзна ми да напомням, че бетерчо е сър
има бмв и всичко останало
що за липса на обноски!!?
Извинявам му се, вече ще се обръщам към него със Сър.
Sir Better, could you spare me a few minutes...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Бетрчо, немаш килата да отправяш и дума. Не притежаваш и колиба, а чекаш с инвестиция от джобни да възседнеш коня. Умно, но с повече капитал, ако коня иде в небесата мислиш ли че имотите ще останат на тези нива. Конаджиите са бая в световен мащаб вече. Ще има клатене. Замислял ли си се за този сценарий?
има бмв и всичко останало
що за липса на обноски!!?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Левчо, имаш съобщение.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
С кредит от 260 палки, бая зор ще видиш докато си намериш жена.
Преди време бях споменал във форума, за две познати, едната заряза бъдещия татко на детето и, като разбра, че има голяма ипотека. Другата си беше намерила някакъв, но като разбрала, че има кредит и го зарязала.
Това е положението.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dragi mi smehurko Разгледай мнение
Лев, Термите са на първата жена на Дерипаска. На всичко отгоре ползваха и някакво европейско финансиране. Незнам дали си влизал вътре, но толкоз кич на кв.м. трудно се понася. Май, че по-лошо от българска мутреса е само руска мутреса.Прекарах два дена там, но си спах у дома на къщата, жената и дъщерята се подвизаваха там. Аз бих останал през деня там, само бих спал ако нямах къща наблизо, стаите са широки и големи. Биват. С една имирация на бакърени душове и смесители, маммма мия.
Тая ли била рускинята. Ахааа, боже мой! Даже мислех че по-прикрито руски капитали са налазили там. А то кво било.Last edited by bulgarian lev; 17.08.2024, 21:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Балъците са в сънищата ти.....
п.с знам един дет се опитва да се отърве от 3 етажна къща вече трета год, май я има в имот.бгОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ама не ти се мре, затуй ме ходиш там....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Пак фантазираш. Каква къща се е продала в циганското Оброчище?
Ти на тоя изоставен двор с порутена ограда и бетонни трегери, още ли му виакаш 'имот"?Last edited by bulgarian lev; 17.08.2024, 20:41.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар