Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Идваш ли във всяка една банка в страната за да премерим какви ипотеки ще ни отпуснат спрямо собственоста максимал?. В снп 500 и дивидентни акции имам вложено повече пари от колкото в имоти, но пак нямам самочувствието, че съм нещо особено. Ако искаш да се състезаваш с мен бих те поканил в боксовите зали на Славия или Септември- там ходя 2- 3 пъти седмично за разпускане. Не съм във формата когато се състезавах, така че имаш добри шансове- ше направим един спаринг и после ще пием по бира
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Стигнал съм до тоя акъл да не се състезавам ( едно време като бях млад и без ангажименти спортувах активно и ходех по състезания) сега гледам да си угаждам и да водя по- лежерен начин на живот. С имоти като инвестиция се занимавам от скоро и в момента се уча, ще видим до къде ще стигна
Аз също не обичам да се състезавам, но в случая, ако осъзнаваш, че ще загубиш, не се прехласвай по тролове. Аз не съм измислен герой, нито съдията само да ти кажа, ние имаме много какво да си прощаваме, защото сме бойци калени бойци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЕто каня Митко ипотеката във всяка банка в бг какви ипотеки са възможни за него и за мен) сега гледам да си угаждам и да водя по- лежерен начин на живот. С имоти като инвестиция се занимавам от скоро и в момента се уча, ще видим до къде ще стигна
- 1 like
Коментар
-
OPM- a е голямо нещо, колкото повече успешно българи- толкова по- добре за България. Наздраве
Коментар
-
Радвам се за твоето добро настроение свързано с ипотеки, аз имам високоликвидни имоти , без ипотеки, но ме радва, че и с ипотеки мога да си напазарувам още няколко като теб, хей така за спорта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тая вечер си ги захапал здраво всички имащи имоти, но недоволни некак си, милионери понижители, ипотекари, пролетарии и бъдещи революционери. Ще те обичат още повече, да знаеш.Искам да се състезавам единствено с Митко. Интересно ми е колко ипотеки мога да поема в съревнование с него? Даже бих го поканил във всяка една банка да направим среща за да си премерим силите в ипотечни възможности..какво ще кажеш Мите?
Коментар
-
И пиенето и Яндокса ми създават добро настроение, за ипотеките си нося отговорност сам, даже догодина мисля да взема още една ако банките ми се доверят
- 1 like
Коментар
-
Както и твоята голяма радост, идола ти Yandox, който ти се подиграва на ипотеките)
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Last edited by blackaquarius; 10.08.2021, 23:54.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
То тая злоба как се търпи? Не знам как е успял да излъже поне два пъти жена да му роди дете.
Коментар
-
Както и твоята голяма радост, идола ти Yandox, който ти се подиграва на ипотеките)
Коментар
-
Абе, лични драми са...ама обобщаващото е, че никой близък неще и да чуе за него
- 1 like
Коментар
-
Абе, лични драми са...ама обобщаващото е, че никой близък неще и да чуе за негоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар