Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
това което казваш е така, обаче понякога хората са с малки доходи и малки заплати. И това не им позволява да дадат 60-70 000 евро за апартамент.
И си карат с апартамента от баба и дядо, купен по времето на НРБ.
И държавата изобщо не стимулира младите хора да раждат последните 31 г. като има даде достъп до работа и евтини жилища или облекчени кредити, а напротив, кара ги да емигрират.
Избрахте ли морски имот за Левчо?
Поздрави
е, държавата им осигуряваше всички тия неща в продължение на 45 години
но се оказа, че хората друго искат.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
60-70 хиляди за имот къде? В Своге ли? За тристаен ще им стигнат.
Дай ми твоята вила у Балчик.
Миналата година бях гледал една, към 100 000 евро, но готова, модерна, с красив двор с цветя. Тая година са махнали обявата, че се продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
и от един изолиран случай, направи обобщение на ситуацията у нас, евалаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
това което казваш е така, обаче понякога хората са с малки доходи и малки заплати. И това не им позволява да дадат 60-70 000 евро за апартамент.
И държавата изобщо не стимулира младите хора да раждат последните 31 г. като има даде достъп до работа и евтини жилища или облекчени кредити, а напротив, кара ги да емигрират.
Поздрави
Дай ми твоята вила у Балчик.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Немало кой да купува според стрелочниците измерители на релсите.
Вчера в едно морско ресторантче гледам едно красиво моме зад бара и я питам откъде е, защото видях че говори развален и малко български. Момичето каза от Нова Зеландия. Падна ми мандибулата. Приятелят и бил от тук и ми показа хотелчето и ресторантчето към него било семейна собственост. И тя дошла и се включила. Пълно в с чужди парчета установяващи се тук. И не само софийски имоти ще купуват. Дано се сещат железничарите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Нон-стоп търчите с таблата, гарсон ун кайве
Аз бих живял в курорт. Като турист, не като персонал - като васпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge
Лед,
Магнит е темата. Магнит. Ей го маминия цял живот мама му е набивала в главата, че е визионер. Цялата подобна измет се е залепила в темата-магнит с поддържащите му никове. Жони-елита от село Априлци дето се свира у сървърното, рулетката дето живее у наследствената къща на баба и дедо, Яндоксчо дето нема пари да се измъкне от деЦката.
Ей такава измет се събрала в темата-магнит да раздава акъл как да не се инвестира в имоти.
мъка, мъка, мъка……. много мъка по този свят.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Амааа… КАК ТАКА?!!! Нали уж имаме демографски срив? Откъде-накъде чужденци ще ми идват в БГ да работят и живеят! Не трябва чужденци да замествт българите-гастарбайтери!
Та я попитах това от сина си ли го научи. А тя многозначително ми отговори че е много тънък и готин момент когато родителите започнат да се учат от децата си.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Немало кой да купува според стрелочниците измерители на релсите.
Вчера в едно морско ресторантче гледам едно красиво моме зад бара и я питам откъде е, защото видях че говори развален и малко български. Момичето каза от Нова Зеландия. Падна ми мандибулата. Приятелят и бил от тук и ми показа хотелчето и ресторантчето към него било семейна собственост. И тя дошла и се включила. Пълно в с чужди парчета установяващи се тук. И не само софийски имоти ще купуват. Дано се сещат железничарите.
Коментар
-
Мани ги, само кредити им в тиквите. Аз се чудя къде да затворя половин милион те с кредит инвест ще правят. Ми и у децките на мама още половината.
Ама си търсиш белята. Ся кретенчо нема да може да спи спокойно цяла година. Има да се чуди как така работиш за 500 лв, пък си събрал 1/2 милион. А яндоксчо е крайно време да тури пак при безпаричните шматки. ХАХАХАХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеКупувачите на инвестиционни жилища се завръщат и дават нов тласък на пазара у нас:: Investor.bg
Купувачите на инвестиционни жилища се завръщат и дават нов тласък на пазара у нас
Около една трета от сделките през второто тримесечие са се случвали след само един оглед
[ATTACH=CONFIG]n3788676[/ATTACH]
================================================== =============
Според фауната джвакаща горчивата дъвка, не остана кой да купува. Само дето инвеститорите още не са го разбрали..... ХАХАХАХАХАХА
Вчера в едно морско ресторантче гледам едно красиво моме зад бара и я питам откъде е, защото видях че говори развален и малко български. Момичето каза от Нова Зеландия. Падна ми мандибулата. Приятелят и бил от тук и ми показа хотелчето и ресторантчето към него било семейна собственост. И тя дошла и се включила. Пълно в с чужди парчета установяващи се тук. И не само софийски имоти ще купуват. Дано се сещат железничарите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Научи първо азбуката като пишеш в тази тема най-сетне! Съдията и Лева нямат нито стотинка кредит. Аз имам. Таман 1/25 част от активите ми..сега на чий гроб ще ревеш понижителю сладък?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Купувачите на инвестиционни жилища се завръщат и дават нов тласък на пазара у нас:: Investor.bg
Купувачите на инвестиционни жилища се завръщат и дават нов тласък на пазара у нас
Около една трета от сделките през второто тримесечие са се случвали след само един оглед
================================================== =============
Според фауната джвакаща горчивата дъвка, не остана кой да купува. Само дето инвеститорите още не са го разбрали..... ХАХАХАХАХАХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge
Лед,
Магнит е темата. Магнит. Ей го маминия цял живот мама му е набивала в главата, че е визионер. Цялата подобна измет се е залепила в темата-магнит с поддържащите му никове. Жони-елита от село Априлци дето се свира у сървърното, рулетката дето живее у наследствената къща на баба и дедо, Яндоксчо дето нема пари да се измъкне от деЦката.
Ей такава измет се събрала в темата-магнит да раздава акъл как да не се инвестира в имоти.
мъка, мъка, мъка……. много мъка по този свят.
Коментар
Коментар