If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лично не. Но познавам много добре този тип хора. Както ти казах - дано има късмет.
След като разнищихте италианките дойде ред и на хора по тип. Вероятно освен юрист сте и много други неща. Чувствам се горд че пиша в един форум с Вас и мога да се докосна , поне виртуално, до Вашата изключителност.
ПП Познавате ли добре типа хора чийто представител е госпожа таралежка ? Те от късмет ли имат нужда или от други неща?
Колето продаде етажа от къщата "на връх" както го беше посъветвал неговия ментор, сега се оказа, че откакто е продал, "връо" се е удвоил
Доколкото разбирам, "колето" е господин който не пише тук отдавна. Забелязвам че го споменавате няколко пъти. Защо сте толкова обсебен от него ? Бяхте гаджета и Ви заряза и сега не можете да му простите ли ? Или пък жена Ви е избягала с него ? Все за него мислите. Като чета и какви глупости поствате имам чувството , че поствате каквото Ви падне само да запазите някакво присъствие във форума с надеждата че ако някой ден човека се логне ще си спомни за Вас.
Е, ти на това ли разчиташ? В България, този фактор напълно отсъства!!, аз се колебая между да си остана там където съм, учител по два предмета и оператор на ЦПУ. И в трите професии, мога да лепя над 4К.
От 25 октомври 1949 година Добрич е преименуван на Толбухин,[9] на името на съветския маршал Фьодор Толбухин, командващ Трети украински фронт, който окупира България през 1944 година. От 19 септември 1990 година с президентски указ е възстановено старото име – Добрич.
Коментар