По време на комунизма съм бил в детската градина, вече ти казах. След това дойде демокрацията. Това с комунистите , путин, копейкин, ДС, белене, руzzия, световна конспирация против всички некадърници, лечимо ли е, или викаш все си така…и докато все пак някой е имал смелост да си бие камшика и да се махне, от паразити като тебе наистина няма никаква полза, освен да пълните вецето.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
О, той е ясен. Нещастен, сам човек, без семейство. Където и да отиде, все тая.
По-интересни са онези, които са тук и плюят и се гордеят, че не плащат стотинка данъци, а после псуват, че било зле. Те са истинската проказа за тази държава…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеПо-интересни са онези, които са тук и плюят и се гордеят, че не плащат стотинка данъци, а после псуват, че било зле. Те са истинската проказа за тази държава…( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Ако сте мислили да купувате жилище в София или Варна, имайте предвид, че цените са се повишили
https://www.focus-news.net/novini/By...ishili-2221388
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми уши се с апарт във Вазов и го лъзна без да е прочел и нотариалния акт.Last edited by Bailor; 10.08.2024, 19:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Направил е някаква бизнес грешка момчето и сега мрази всичко родно...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам, ама пишеш в бг форум. Задай си въпроса защо
По-интересни са онези, които са тук и плюят и се гордеят, че не плащат стотинка данъци, а после псуват, че било зле. Те са истинската проказа за тази държава…
- 1 like
Коментар
-
Казах ти тогава да внимаваш кога излизаш и влизаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Кажи сега на 61к ,добре ли е да се купува? и докъде ще ходи?
15х оттук са 900к или 16 трлн капиталиция, която би надминала тази на златото, което според мен в близките поне 10 год е малко вероятно да се случи.
Този цикъл 2х според мен е реалистично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКазах ти тогава да внимаваш кога излизаш и влизаш. Щото събличането когато стане ще е брутално, изневиделица и под диктата на милиардерите. И ще оперете пешкира вие дребните инвеститори. После пак ръстове, разбира се.
Но сега разбрах, ти с 0,3 коня нямаш грижи, виж ако беше с 50...но не си имал куража да ги нашлевиш когато беше по 5-7К$ - тогава трябваше да ти светне да го правиш.
Вместо в имоти,трябваше да засилиш по борсите
Коментар
-
Това нашето Ники ли е или друг лирически герой?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Да пази от грешки непросветените. Да не се набие некой да купи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Кажи сега на 61к ,добре ли е да се купува ? и докъде ще ходи?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Мдам, ама пишеш в бг форум. Задай си въпроса защо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да търся ли "съветите ти" от ноември 2021, коги бЕхме на 16к?
Но сега разбрах, ти с 0,3 коня нямаш грижи, виж ако беше с 50...но не си имал куража да ги нашлевиш когато беше по 5-7К$ - тогава трябваше да ти светне да го правиш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар