IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По време на комунизма съм бил в детската градина, вече ти казах. След това дойде демокрацията. Това с комунистите , путин, копейкин, ДС, белене, руzzия, световна конспирация против всички некадърници, лечимо ли е, или викаш все си така…и докато все пак някой е имал смелост да си бие камшика и да се махне, от паразити като тебе наистина няма никаква полза, освен да пълните вецето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

О, той е ясен. Нещастен, сам човек, без семейство. Където и да отиде, все тая.

По-интересни са онези, които са тук и плюят и се гордеят, че не плащат стотинка данъци, а после псуват, че било зле. Те са истинската проказа за тази държава…
      A ти колко данъци плати за 2023 година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
        По-интересни са онези, които са тук и плюят и се гордеят, че не плащат стотинка данъци, а после псуват, че било зле. Те са истинската проказа за тази държава…
        Не, в грешка си. Вие комунистите сте истинската проказа за тази държава. До сега винаги когато сте били на власт нещата са завършвали по абсолютно един и същ начин - с хипер-инфлация, масови фалити, и в крайна сметка икономическа катастрофа. Защо си мислите, че този път ще е различно?
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Ако сте мислили да купувате жилище в София или Варна, имайте предвид, че цените са се повишили

https://www.focus-news.net/novini/By...ishili-2221388

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ми уши се с апарт във Вазов и го лъзна без да е прочел и нотариалния акт.
            Жалко, при инвестиции в имоти се изисква гигантско търпение и пок фейс, на Електроджони май му липсват...
            Last edited by Bailor; 10.08.2024, 19:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Направил е някаква бизнес грешка момчето и сега мрази всичко родно...
              Ми уши се с апарт във Вазов и го лъзна без да е прочел и нотариалния акт.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам, ама пишеш в бг форум. Задай си въпроса защо
                О, той е ясен. Нещастен, сам човек, без семейство. Където и да отиде, все тая.

Коментар

Казах ти тогава да внимаваш кога излизаш и влизаш.
                  Не, не не. Каза да излизам, щото умиргало. Аз обаче не те послушах и продължих да добавям, и вече имам ...... 0,3.....

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Кажи сега на 61к ,добре ли е да се купува? и докъде ще ходи?
                    Зависи от очакванията. Преди 4 год, беше 4к, сега 60, т.е за този период вече сме направили 15х.
                    15х оттук са 900к или 16 трлн капиталиция, която би надминала тази на златото, което според мен в близките поне 10 год е малко вероятно да се случи.
                    Този цикъл 2х според мен е реалистично.

Коментар

Казах ти тогава да внимаваш кога излизаш и влизаш. Щото събличането когато стане ще е брутално, изневиделица и под диктата на милиардерите. И ще оперете пешкира вие дребните инвеститори. После пак ръстове, разбира се.
                      Но сега разбрах, ти с 0,3 коня нямаш грижи, виж ако беше с 50...но не си имал куража да ги нашлевиш когато беше по 5-7К$ - тогава трябваше да ти светне да го правиш.
                      Чуваш ги нещата Док
                      Вместо в имоти,трябваше да засилиш по борсите

Коментар

Това нашето Ники ли е или друг лирически герой?
                        Не, мисля че не. Никито ми е приятел, имаме лични контакти, но кой знае, може да се е маскирал тук и да гази наред.

Коментар

Да пази от грешки непросветените. Да не се набие некой да купи.
                          Това нашето Ники ли е или друг лирически герой?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Кажи сега на 61к ,добре ли е да се купува ? и докъде ще ходи?
                            Да, добре е, питаш инвеститор с 0,3 коня. Не стигат и за гарсонера в Своге.

Коментар

Мдам, ама пишеш в бг форум. Задай си въпроса защо
                              Направил е някаква бизнес грешка момчето и сега мрази всичко родно...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Да търся ли "съветите ти" от ноември 2021, коги бЕхме на 16к?
                                Казах ти тогава да внимаваш кога излизаш и влизаш. Щото събличането когато стане ще е брутално, изневиделица и под диктата на милиардерите. И ще оперете пешкира вие дребните инвеститори. После пак ръстове, разбира се.
                                Но сега разбрах, ти с 0,3 коня нямаш грижи, виж ако беше с 50...но не си имал куража да ги нашлевиш когато беше по 5-7К$ - тогава трябваше да ти светне да го правиш.

Коментар

Working...
                                X