If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това на морето е започнало от миналата година още . В пълна сила . Не помня точно , но ми се мярна тук , някакъв абсолютен смешен ''инвеститор'' , който се хвалеше , че е купил 2021 - лятото на морето , май в Бургас и то с кредит .
Ами , на такива просто и Господ не може да им помогне .
Хората чистят , продават , бягат , той купува на върха и то с кредит . При това и се хвали .
Ужас !
Освен ако не е ''* майстор на късия разказ""* , и си ги пише хей така , за спорта или за '' няколко $ повече ""
Хахахаха, този някой беше купил на 21 април, което НЕ Е лято. Кредитът е 35% от покупната цена на този инвеститор, което НЕ Е "покупка с кредит". Ужасът е в сърцата на плъховете, които не могат да прогнозират
Чужденци масово продават имотите си у нас !!
Срив на инвестициите в имоти !!!!
Това на морето е започнало от миналата година още . В пълна сила . Не помня точно , но ми се мярна тук , някакъв абсолютен смешен ''инвеститор'' , който се хвалеше , че е купил 2021 - лятото на морето , май в Бургас и то с кредит .
Ами , на такива просто и Господ не може да им помогне .
Хората чистят , продават , бягат , той купува на върха и то с кредит . При това и се хвали .
Ужас !
Освен ако не е ''* майстор на късия разказ""* , и си ги пише хей така , за спорта или за '' няколко $ повече ""
е, да де. ама то и това не го казва със сигурност. а само някакви прогнози за бифоркация.
ще има ръст, но ръста е спрял... ка така?!
а мене ми е много важно, каква прогноза ще даде, да мога да си планирам нещата.
*''Със сигурност''* , какво означава за теб . Говорим за световни процеси и то неслучвали се досега в историята . Това не е като да звъннеш по Нокията , и да кажеш на опърпаните наемателчета от едностайката , че на 5ти в 13.30 идваш за 300 те лева наем . Тук процесите и причините за тях са малко по сложни . Затова диапазона 2022 и 2023 е доста приемлив за хора, които знаят какво предстои , и могат да вземат адекватно решение за активите си . Но най общо - сега не е време за купуване на имот , тъй като пазара е БАЛОН !!!
А който плува без гащи , като се отдръпне прилива 2022 /2023 - ще лъсне пред всички с измислената си 2029 ( това Бъфет го е казал )
Първото червено е какво мисли pesimist na kvadrat , a второто , което си почервенил е каквото твърдя аз .
Между двете , няма никаква прилика или допирна точка .
Не. Много объркани писания. От клетви от няколко месеца за спада точно в този момент до разтегляне на ластика до 23'та година
е, да де. ама то и това не го казва със сигурност. а само някакви прогнози за бифоркация.
ще има ръст, но ръста е спрял... ка така?!
а мене ми е много важно, каква прогноза ще даде, да мога да си планирам нещата.
Инвстиционни банкери в БГ няма. По простата причина че няма инвестиционни банки.
еми начи със сигурност не е инвестиционен банкер.
аз дори съм по-склонен да приема, че е въображаем приятел.
защото сюжета е малко слаб. двамата с общ доход около 5-6к. пък успели да спестят /за колко време??/ 100к евро.
начи те ако са със стандарта на джонката / нали са му все пак приятели/ трябва до сега да са с толко заеми.
Не , не е така . Не го знам само аз, а и хиляди други умни хора , пък и *знам* е силно казано . По скоро , предполагам с голяма доза увереност , по голяма от твоята , че ръста ще продължи. И не съм казал догодина със 100% . Догодина или 2023 . Но ръста , свърши !
Може човека да не е инвестиционен банкер или вижда прекалено добре недостатъците при всеки актив в момента.
Като гледам, има си достатъчно в имоти. Сега да влиза на борсата точно, ако вдигнат лихвите дали е добре? Може да си взема злато за 50000 евро и да чака да види, какво ще стане догодина.
Инвстиционни банкери в БГ няма. По простата причина че няма инвестиционни банки.
Сега дали ще е точно догодина само ти го знаеш, но тук във форума го чета същото от 5 години.... и все е догодина и вспка следваща година е догодина.
Не , не е така . Не го знам само аз, а и хиляди други умни хора , пък и *знам* е силно казано . По скоро , предполагам с голяма доза увереност , по голяма от твоята , че ръста ще продължи. И не съм казал догодина със 100% . Догодина или 2023 . Но ръста , свърши !
Според мен, тези които се надяват на спад на цените на имотитеоще спят по кашоните
Аз не виждам връзка между черното и червеното , но ако се доверя на твоето наблюдение , ще си направя извод , че тези които се надяват ръста на цените на имотите да продължи , имат някакъв дефицит и сигурно спят в нецели кашони (1/2)
Неминуемо е падането на цените на недвижимостите догодина ! И това ще дойде с много по лоши съпътстващи неща. Цената на НИ , ще е най малки проблем !!
За едно нещо си прав - когато цените на имотите падат има по-голям проблем от това, а падането на тези цени е следствие на проблема.
Сега дали ще е точно догодина само ти го знаеш, но тук във форума го чета същото от 5 години.... и все е догодина и вспка следваща година е догодина.
Някоя догодина обаче ще стане със сигурност....
Грешка.
И на мен ми се иска да е така НО за съжаление ВСЕ ОЩЕ всички пътища водят към ДС .
България ще поеме по описания от теб път когато се скъса връзката с децата ,внуците и правнуците на кадрите от Държавна сигурност .
Без съд,присъди и наказания за всички които ограбиха държавата десетки години назад не очаквай прогрес.
Много вярно.
Вземи го постни това в темата за политика.
Коментар