Мм много интересно, чудно ми е колко ли са достъпни имотите в германия например или в чехия или пък в италия?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеАко гледаме данните от 2015 г. насам, цените на имотите и по-специално на жилищата, са се повишили средно с 40%. Доходите са се увеличили с около 35%, което означава, че това е синхронно увеличение на цените спрямо доходите на хората. „Също така доходите на населението са се увеличили – около 47% от средноевропейските доходи.
Още едно доказателство колко всъщност по-недостъпни са станали имотите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеАко гледаме данните от 2015 г. насам, цените на имотите и по-специално на жилищата, са се повишили средно с 40%. Доходите са се увеличили с около 35%, което означава, че това е синхронно увеличение на цените спрямо доходите на хората. „Също така доходите на населението са се увеличили – около 47% от средноевропейските доходи.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение... Все пак съм само келнер и кабела не е чиния....
ИТ си, но се правиш на ударен... електрото пък е най-лесно..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Накрая ще минеш на тревица - с малко олио, оцет и сол...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
подигравахте ме като ви казвах за ипулс1, атера, софарма, а за алтерко на 2кинта да не говорим (сега виж колко е)
за окабеляването на нов строеж - ти с 2 леви ръце ли си?
айде до таблото да кажем, че трябва да е изпълнено от професионалист, но вътре?
хем купуваш на зелено - не знаеш ли как се тегли инсталация?
Да точно така с 2 леви ръце съм. Не пипам нищо, което не мога да го направя както трябва.... във физически, интелектуален професионален план. Правя ли нещо трябва да е без грешка иначе давам на професионалистите....
Като купувам на зелено получавам всичко изпълнено със сложени контакти и ключове до всички точки, както съм поискал с най-най-качествени материали. Защо трябва да знам как се тегли инсталация при това положение ? Все пак съм само келнер и кабела не е чиния....
ПП Щото съм ларж мога да ти кажа, че при Софарма се случи събитие наскоро, което ще им донесе много позитиви в близкото десетилетие... Нямам представа дали е отразено на цената на акциите и въобще колко са. Всъщност не знам и дали това събитие минава през листнатата компания или има нова компания за целта и как ще вървят финансовите потоци/печалби....Ама който се занимава с БГ акции е добре да проучи нещата....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 08.11.2021, 13:50.
Коментар
� -
Ако гледаме данните от 2015 г. насам, цените на имотите и по-специално на жилищата, са се повишили средно с 40%. Доходите са се увеличили с около 35%, което означава, че това е синхронно увеличение на цените спрямо доходите на хората. „Също така доходите на населението са се увеличили – около 47% от средноевропейските доходи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://btvnovinite.bg/predavania/ta...popravena.html
Виж до теб в София какво майсторят .
Това не е ли твоя инвеститор ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми щото баща ми не знаеше как да си управлява парите в инфлационни времена и изгуби всичко спестено
Не съм се замогнал / в тази тема всички са по-богати от мен/ , а само осигурил спокойно бъдеще на децата ми в имотен план.... За себе си ми е все тая...Мога с 2 и с 200 като минал през 90-те години. Както на Крети му писах днес набрах половин кофа мушмули и след някоя седмица ще са на масата като омекнат....
Макар и да стават някои шокове с цените на храните и ще има все повече такива гладните хора като цяло ще намаляват.... Виж обаче и хората със собствен имот също ще намаляват....
Коментар
� -
Какво става с къщите по селата които и сега са 50%/+ празни ?
Искаш ли да живееш в такава ? И не, не изглеждат като тази от линка за Друган.
Точно демографията и липсата на млади строители ще изстреля цените в космоса за всеки който иска да има дом различен от съборетина.
С лихви нагоре или надолу все тая като няма кой да ти построи или ремонтира жилището....
Баща ми строи нова къща на село. Сега е на груб строеж някъде....От 1 година търси електричар който да му направи окабеляването качествено.....Само обещания , днеска , след месец, НЯМА КОЙ !
Пишеш ми за инвестиции . Какви инвестиции бре човек ? В какво да инвестирам ? В койни ли или в акции от листнати компании на които банките са им отказали кредити и са решили да набират средства от баламурници вместо това ? Ти въобще имаш ли представа защо дадена компания излиза на борсата ? Ако имаш печеливш бизнес ти би ли споделил печалбата с други ? Ти въобще имаш ли идея как се управлява компания листната на борсата ? Какви са целите на меринджеите и собствениците на контролните пакети?
Моите имоти са повече от 1 и нямам празен имот.....и рационалната причина е че това е прилична пенсия....Не идеална ама става....После ще станат жилища за децата и внуците ми и т.н. Ако са повече от необходимото ще давам на братчеди и който иска да живее на нормално място срещу коректната цена иначе да си строят и ремонтират.....:-)
за окабеляването на нов строеж - ти с 2 леви ръце ли си?
айде до таблото да кажем, че трябва да е изпълнено от професионалист, но вътре?
хем купуваш на зелено - не знаеш ли как се тегли инсталация?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Мерси Бай Пеше. До пролетта е замразен строежа, ако не се справи баща ми / не му се бъркам/ ще ти пиша...... Радомирско.....
Коментар
� -
http://old.segabg.com/article.php?id=323836
Представям си след 2-3 години някой заблуден като песимиста как потрива ръце в колко качествен апартамент живее, а тя сградата пред срутване.
На видеото се вижда, че не само колоната е крива, а буквално целият бетон е излят некадърно - навсякъде има пукнатини и шупли.
Както викаше баба ми - КЕЛ ФАЙДА, че са сложили турски плочки и тапети в общите части, след като течовете са гарантирани и сградата ще пропадне съвсем скоро. Реалността е такава с цялото ново строителство и едва ли има много изключения.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Ти не беше ли под наем в Софето..или успя да купиш?
сега един въпрос и от мен: ти сам ли си купувал жилището в което живееш?
пп. Нормален отговор на въпрос. Х-У, спри се бе! Не се заяждам, ако не вярваш на отговора ми, ела и провери лично дали казвам истината ако ти стиска. :-))
Коментар
� -
Мерси Бай Пеше. До пролетта е замразен строежа, ако не се справи баща ми / не му се бъркам/ ще ти пиша...... Радомирско.....
Коментар
� -
Разбираш ли сега защо трябва да се купува на зелено и да гледаш кое и как се случва ? А ако не се е случило както трябва продаваш след Акт 16 ново лукс.... Няма апарт на вторичен пазар който да се продава без много основателна причина , която най-често е неразрешим проблем от някакъв характер....
В конкретният случай нищо няма да оправят - фасадата ще скрие отвън, а отвътре ще я ''изправят'' с мазилката.....
Коментар
�
Коментар