If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Даже не е лошо да има опция да имат право само помежду си да пишат, щото не се включват активно в представителните анкети по темата, а умишлено ги бойкотират заради позорящи ги факти от личното им житие и битие.
Лошо, че така бойкотират анкетата, а тя би ни дала поглед върху нагласите. Няма нищо позорно в това всеки да си каже къде живее в момента. Аз лично очаквах и bertram да се включи, но явно той няма време от много работа на къра. Аз не мисля, че е позорен факт житието при родители и баби. Даже им завиждам защото много обичам топли мекички с мляко рано сутрин.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Даже не е лошо да има опция да имат право само помежду си да пишат, щото не се включват активно в представителните анкети по темата, а умишлено ги бойкотират заради позорящи ги факти от личното им житие и битие.
е, голяма работа сега, че берфоксчо живее във ведомствения панел с майка си и баба си.
поне никога не сяда гладен да оспамва темите.
кип калм, айде първо да си оправите бъговете с личните съобщения, па после да ги препоръчваш.
и пак повтарям, не съм казвал, че искам да получавам лични съобщения от берфоксчо.
та какво по дяволите може да ми пише той,? как гушка мечето ли?
но мен това не ме интересува. ако иска да споделя с накавръка и евърчо.
Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.
кип калм, айде първо да си оправите бъговете с личните съобщения, па после да ги препоръчваш.
и пак повтарям, не съм казвал, че искам да получавам лични съобщения от берфоксчо.
та какво по дяволите може да ми пише той? как гушка мечето ли?
но мен това не ме интересува.
ако иска да споделя с накавръка и евърчо.
въпросът е: Докога очаквате, че ще се покачват цените на имотите?
1. До януари 2022-ра
2. До към 2029-та
3. По-скоро до към 2039-та.
По отношение на ръстта 2029-та вече си е съвсем реалистична прогноза. Сега бацета и разклонения не им е кеф, но Блакаквариуса е примерен инвеститор , залага и на имоти и на злато, без да реве като карпатска мечка и срещу двата актива, щото цял живот е играл само виртуално, реален играч
въпросът е: Докога очаквате, че ще се покачват цените на имотите?
1. До януари 2022-ра
2. До към 2029-та
3. По-скоро до към 2039-та.
Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.
Малииии , страшния гумаджия се развихри .
Да не смее човек да каже по темата за имоти ,, че ИМОТИТЕ ЩЕ ПАДАТ и като цена и по време
Може и да поваканцуваме малко . Времето ме скъпо , пари си имам , наемите си вървят , диферсифицирали сме всичко ... Злато ...Кеш - както си му е реда .
КипКалмов да си се оправя с ratt-ko
Кой кой уважава и по колко пъти ...
Имам идея да направим една анкета резултатите от която ще ни покажат има ли потенциални купувачи на имоти за в бъдеще и оттам да си направим заключение за повишението на цените. Не знам само каква да бъде анкетата, явна или анонимна.
Въпроса в анкетата е: В какво жилище живеете в момента?
Възможните отговори са:
1. Живея под наем и нямам намерение да купувам.
2. Живея под наем, но ще закупя при възможност.
3. Живея при родител и нямам намерение да купувам.
4. Живея при родител, но имам желание да купувам.
5. Живея в наследствен имот.
6. Живея в собственозакупен имот, нямам други и не желая да купувам още.
7. Живея в собствен имот, но бих закупил и още (ваканционни или инвестиционни)
8. Строя собствен имот.
Добре ще бъде да има и уточнения дали за къща става въпрос или за апартамент.
Какво мислите? Добра ли е идеята за подобна анкета? Резултатите от нея ще покажат нагласите към закупуването на имоти.
По анкетата, етаж от къща в София, апартамент в София, два търговски обекта в София, вила на 55км. от София и апартамент в Бургас
Коментар