If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чети ,де хахаха Пари от Созопол, аз не взимам ако не знаеш, защото не разбирам в моите къщи, където живея аз и семейството ми да влизат наематели. Не знам как живееш ти така, да ти влиза сульо и пульо в къщата ?
Той няма идея какво е чувството да пътуваш без багаж. Влизаш си в къщи, четката за зъби си е на мястото, дрехите в гардероба са си твоите, чаршафите са си твоите, всичко е така както си го оставил.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Това долното преди малко го прочетох в един друг фоурум идват славни времена за перона. Ипотекарите от държавната администрация един по един окапват а нови мераклии както казва номчето няма да има
И още една хипотеза. Ако съм държавен служител и бъдещото съкращаване на 30 000 чантаджии ми виси над главата като дамоклиев меч, дали ще си свиркам под мустак и ще разглеждам изгодни ипотечни кредити, за да започна новата година с покупка на нов дом за собствено ползване или инвестиция?
Това долното преди малко го прочетох в един друг фоурум идват славни времена за перона. Ипотекарите от държавната администрация един по един окапват а нови мераклии както казва номчето няма да има
Каза 15% от 250 000, което си е точно 37 500.
Ау ще има герберски вой. Има измислени щатове с по 6 000 лв и нагоре заплати. Тия ще са първите. А какво ще правим с имотечните кредити и лизингите на лимузините. С 2500 лв, което е максимума за безработица.
Разходите натискат ипотекарите.Пиша си с една мадама ,има ипотека от 10 години,казва не издържам с по големите разходи,и сега търси втора работа.Няма пари да излиза ,и се натискала вкъщи Просто извадка споделям,но все по често чувам такива истории.
Коментар