IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Опс това са брутни - айде сега сметни за 6000. Ще трябва да извадиш 15к поне.
    Опс трябва да извадиш 15к и заради коледните бонуси. За ноември са 50к. Опс сбъркал съм с 4-5к. Пак съм в топ 2%
    Аз съм доволен - харча 1500 и ми остават 3к месечно чиста пара в банковата сметка.
    ВИНАГИ СЪМ ИМАЛ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТКОЛКОТО МИ ТРЯБВАТ. Вече 25 години
    Причината е една единствена - НИКОГА НЕ ДАВАМ повече отколкото изкарвам.
    Щом вземам по малко отколкото искат за нещо значи не е за мене.
    Примерно ферари, мезонет на сан стефано, плейметка/чалга певачка
    Е, за сам човек стигат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Това е официален отговор на Министерството на финансите за 2019 година - става въпрос за обща данъчна основа (заплати, дивиденти, наеми, всичко):

https://www.minfin.bg/bg/wreply/11134

20 хиляди души са имали доход над 9000 лева средно месечно. Предполагам черната цифра е поне още толкова.
      34к вземат повече от мене. Да са живи и здрави. Точно 1% от всички с трудови доходи.
      Единственото което искам и НЯМАМ е да съм ЗДРАВ
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

65000 миналата година над 5000 само от заплати, овчи. Можеш да си сигурен, че тия със собствен бизнес или пасивни доходи като наеми, дивиденти и прочие са няколко пъти повече от тези 65000. Само в тая тема има поне няколко човека с доход от наеми доста над 5000. И това е статистика от 2020та.
        Съжалявам, че те разочаровам къде си в хранителната стълбица, ама нищо де, важното е че биеш селския кмет.
        https://www.mediapool.bg/stotina-bal...ews314920.html
        Това е официален отговор на Министерството на финансите за 2019 година - става въпрос за обща данъчна основа (заплати, дивиденти, наеми, всичко):

https://www.minfin.bg/bg/wreply/11134

20 хиляди души са имали доход над 9000 лева средно месечно.
        Над 6000 лева са били 40 хиляди души.
        Над 3000 лева - 130 хиляди

Естествено каква е черната цифра никой не може да каже. Но е факт, че доходи над 6000 лева са имали само 1.28% от българите и само 0.6% са имали над 9000 лева.

Ако сметнем, че пенсионери, цигани и деца не работят - картинката изглежда наистина трагично.
        Last edited by ejonny2376; 07.12.2021, 19:41.

Коментар

Я успокой топката, все пак си мастит рентиер с четирицифрен годишен доход от наеми, незапочващ с едно.
          Все пак и не съм рентиер, щерката си дръпна едни кинти за да не работи сега като студентка

Тая година шестцифрен (дотук), не от заплати. От спокойна топка Е, от заплати друг шестцифрен, ма все пак не съм гьотферен в Долно Уйно Б-стан ...

Коментар

65000 миналата година над 5000 само от заплати, овчи. Можеш да си сигурен, че тия със собствен бизнес или пасивни доходи като наеми, дивиденти и прочие са няколко пъти повече от тези 65000. Само в тая тема има поне няколко човека с доход от наеми доста над 5000. И това е статистика от 2020та.
            Съжалявам, че те разочаровам къде си в хранителната стълбица, ама нищо де, важното е че биеш селския кмет.
            Опс това са брутни - айде сега сметни за 6000. Ще трябва да извадиш 15к поне.
            Опс трябва да извадиш 15к и заради коледните бонуси. За ноември са 50к. Опс сбъркал съм с 4-5к. Пак съм в топ 2%
            Аз съм доволен - харча 1500 и ми остават 3к месечно чиста пара в банковата сметка.
            ВИНАГИ СЪМ ИМАЛ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТКОЛКОТО МИ ТРЯБВАТ. Вече 25 години
            Причината е една единствена - НИКОГА НЕ ДАВАМ повече отколкото изкарвам.
            Щом вземам по малко отколкото искат за нещо значи не е за мене.
            Примерно ферари, мезонет на сан стефано, плейметка/чалга певачка

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              кратунчо да не се обажда от пералното помещение
              като обсъждаме омекотители, тогава може да поиска думата.
              А ти - само като иде реч за туршии и кис. зеле!

Коментар

• кратунчо да не се обажда от пералното помещение
                като обсъждаме омекотители, тогава може да поиска думата.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Тоя не познава цифрите, ти очакваш статистиката да може да намери
                  Я успокой топката, все пак си мастит рентиер с четирицифрен годишен доход от наеми, незапочващ с едно.

Коментар

Я виж с статистиката колко имат над 5000 ма овца

Коментар

Тоя не познава цифрите, ти очакваш статистиката да може да намери

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

А в село сигурно си сред първите 100
                        Вдигни малко летвата.
                        Пенсията ми е по голяма от заплатата на кмета

Коментар

Пробвай с поне 300 000. Официален.

Коментар

ходи си сложи ГОЛЯЯЯЯЯМ диоптър. Хич не виждаш. Има само 30-на хиляди с по голям ОФИЦИАЛЕН доход от моя. Аз с крадци и измамници не се равнявам
                            А в село сигурно си сред първите 100
                            Вдигни малко летвата.

Коментар

ходи си сложи ГОЛЯЯЯЯЯМ диоптър. Хич не виждаш. Има само 30-на хиляди с по голям ОФИЦИАЛЕН доход от моя. Аз с крадци и измамници не се равнявам
                              Пробвай с поне 300 000. Официален.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Ботич, като ти гледам доходите, разбирам защо си се излакумил да продадеш рано.
                                Сиромашията не е добър съветник

Коментар

Working...
                                X