IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Когато ти ми докажеш със средната швейцарска заплата колко квадратни метра може да се купят ,аз ще проуча как е в Германия ! Не само това ,а и какви данъци трябва да се плащат докато си жив и след като починеш. Има такива разлики ,че ако ви напиша какъв данък има в Швейцария, никой тук няма да ми повярва. Не знам кой ти е казал къде работя, но със сигурност не съм аз ,защото никъде не съм писала за това ! Да, има хора които знаят ама повярвай ти не си от тях !!!
    Смятано е много пъти - Давал съм им пример с УК

Ако печелиш до 60к данъка ти е 20% на година, но не можеш да купиш нищо святстно

Трябва да печелиш над 60к та да можеш да купиш нещо читаво, но там данъка е 40%

Най ниската цена в Лондон е около 6000 за квадрат като им платиш данъците стана 8400

Масово хората в Лондон работят за доста под 60 000 на година

За последните 10г достъпността на жилищата там се е влошила двойно

Няма европейска столица където имотите да са достъпни, а в София бяха

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Ма как да не е подковано с примери

Две години обясняваш колко са зле нещата тук и колко е хубаво в чужбина и купи ТУК

Прекрасен пример продължавай с примерите
      Нищо не е купил, нито пък има възможност.
      Вярвам му само, че е стар ерген (много си личи)

Коментар

Напълно съгласна съм с теб, нямаш друга работа и искаш да се заяждаш с някой ! Каквито и факти да ти показва човек ,че наистина имотите в София, са много по-достъпни от тези в другите държави няма да се съгласиш, а те наистина са такива !!!
        Напротив напълно се съгласи купи си в София щото не може да си позволи в Мюнхен

Ако беше плащал данъци в Германия можеше и там сигурно да си позволи но то не може хем да криеш данъци хем да купиш по белите държави

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Джони,след като за теб имотите не са никаква инвестиция, какво търсиш и защо си само в тази тема????? Има толкова много теми за други инвестиции във форума..обясни защо не излизаш оттук?
          Стокхолмски синдром

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Различните мнения се уважават тогава, когато са подплатени с факти, числа и анализи. Моята позиция е винаги била придружавана с конкретни примери.

Досега нищо разумно не съм чул нито от теб, нито от останалите повишители. Вие едно към едно копирате брокерските статии - най-достъпните имоти били в София, имотите пазели от инфлация, имотите били добра инвестиция и още купища лъжи и дрънканици, за които не предоставяте нито едно доказателство или поне опит за такова.

Дори горното ти изказване е типично хлапашко.
            Ма как да не е подковано с примери

Две години обясняваш колко са зле нещата тук и колко е хубаво в чужбина и купи ТУК

Прекрасен пример продължавай с примерите

Коментар

Дори и да могат да я купят - защо да не купят 100 пъти по-високо качество на същата цена извън БГ е въпросът.
              Ти нали купи в чужбина 100 пъти по качествено с реални квадрати та даваш акъл на другите какво да правят

От две години ревеш като заклещен колко е зле в БГ и накрая пак тука купи

Ревеш че имало тъмни прозорци ама и твоите не са светли

Що не фаеш преди да пишеш да се погледнеш в огледалото

Коментар

• Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнение
                Здравейте отдавна чета форума, но чак сега реших да пиша, защото възнамерявам да закупя един ваканционен имот, но се двоумя дали да не изчакам спад на цените или поне по-добро предлагане. Как мислите дали цените ще се покачват още или ще има задържане и дори /надявам се/ спад.
                Дали някой би си дал труда да отговори? Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                  пазара на НИ е

https://www.youtube.com/watch?v=q0_LwbA9Czw&t=95s

няма как да продавам имот на най желано място за живеене,
                  на 10 % под пазарната цена и 3 месеца да имам 3 огледа и да говорим за пазар ..
                  единствените потенциални клиенти бяха брокери, които искаха да земат имота на 20 % минус ..
                  в крайна сметка сделката се реализира на 7 % под пазарна уж пазарната цена,
                  която по дифолт е най ниската оферта за еквивалентен имот, а не средната такава
                  В момента пазарна цена няма. Всичко е въпрос на това, колко нагъл измамник е брокерът и какъв глупак е купувачът.
                  В уж хубавите квартали цените варират в рамките на 30-50%, обявените квадратури също често се разминават с толкова. Абсолютно невъзможно е да се определят средни цени при такава база.

Коментар

• пазара на НИ е

https://www.youtube.com/watch?v=q0_LwbA9Czw&t=95s

няма как да продавам имот на най желано място за живеене,
                    на 10 % под пазарната цена и 3 месеца да имам 3 огледа и да говорим за пазар ..
                    единствените потенциални клиенти бяха брокери, които искаха да земат имота на 20 % минус ..
                    в крайна сметка сделката се реализира на 7 % под пазарна уж пазарната цена,
                    която по дифолт е най ниската оферта за еквивалентен имот, а не средната такава
                    действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Много типично брокерско изказване - тип лелка от Мирела, Явлена и подобни измамни фирмички.
                      Ясна си ми като бял ден.
                      Хахаха, ОК ! И ти си ми ясен вече ще знаеш ама не сме по-големи от пазара и двамата !!!

Коментар

Пазара в София, са моите факти и повярвай той е непобедим Ако ,не е достъпна цената пазара щеше да е умрял !!! Никога не е имало толкова голяма достъпност за покупка на имот и самия пазар го доказва !!!
                        Много типично брокерско изказване - тип лелка от Мирела, Явлена и подобни измамни фирмички.
                        Ясна си ми като бял ден.

Коментар

С поговорки не се доказва достъпността на имотите в София, а с факти. Факти, каквито ти нямаш.
                          Пазара в София, са моите факти и повярвай той е непобедим Ако ,не е достъпна цената пазара щеше да е умрял !!! Никога не е имало толкова голяма достъпност за покупка на имот и самия пазар го доказва !!!

Коментар

Е, как да не ти се смея ? Наистина ми е забавно защото " Не всичко което хвърчи се яде " - стара българска поговорка
                            С поговорки не се доказва достъпността на имотите в София, а с факти. Факти, каквито ти нямаш.

Коментар

Какво да се измъквам ? Твоите "доказателства" са на базата на Нумбеото, отваряш и четеш ,останалото са мечти и илюзии
                              От нумбеото взех само средните заплати (които са си верни). Останалото съм го сметнал аз.
                              Ти като гледам и толкова не можеш да сметнеш. А преди малко твърдеше, че си била доказвала многократно със сметки.

На вас перковците силата ви е в лъжите и измишльотините. Когато се стигне до доказателства, аргументи, сметки - почвате да се измъквате и да обиждате.

Коментар

Не ми се смей, смятай и доказвай.
                                Е, как да не ти се смея ? Наистина ми е забавно защото " Не всичко което хвърчи се яде " - стара българска поговорка

Коментар

Working...
                                X