Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Този конкретно го прави, защото му трябват оборотни пари (привлечения капитал също му е ограничен), които в последствие му носят добра възвръщаемост.
Всички останали заможни хора, които познавам, имат собствено жилище
Извади накуп 500к Еуро за 100 квадрата светли, тогава ще говорим пак.
Ето ти точния пример:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...tfn&f1=1&fe7=1Last edited by ejonny2376; 11.01.2022, 17:40.
Коментар
-
Опитай да обясниш теорията си на хората, които държат пари в банката от 5 години и междувременно плащат наем
Колко трябва да паднат цените, че да излязат сухи? И дали изобщо ще паднат?
Ако случайно някой си е купил биткойн (за всичките си спестявания) през 2016, моля да ме извини
Вторият проблем е намирането на подходящ имот при 99% боклуци обявени за продажба. Купуването на боклук не е добро решение независимо от цената.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Викаш милионерите са глупаци че са под наем, а заплатаджията терикати и той трябва да си изфука парите за имот !?!?!
Това че са му излишни не значи че трябва да прави ОЩЕ глупости и да ги профука за още по излишни тули
Всички останали заможни хора, които познавам, имат собствено жилище
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
При цена равна на 40 годишни наема какво очакваш?
С покупката на надценен имот губиш автоматично 50% от парите.
Колко трябва да паднат цените, че да излязат сухи? И дали изобщо ще паднат?
Ако случайно някой си е купил биткойн (за всичките си спестявания) през 2016, моля да ме извини
- 1 like
Коментар
-
Друго имам предвид, Ботич.
Разбирам парите, които не са дадени за жилище, да са инвестирани с голяма възвръщаемост и тогава да умуваме.
Имам приятел, които е милионер и живее под наем защото бизнеса му е такъв, че всеки оборотен лев му носи 20ина% на година.
Но някой, който е събрал някакви пари от заплати и му стоят в банката, да обяснява какъв е тарикат че е под наем....
С покупката на надценен имот губиш автоматично 50% от парите. Инфлацията изяжда по няколко процента годишно.
При всички положения пари в банка е по-добре от покупка на имот във фаза на балон.Last edited by ejonny2376; 11.01.2022, 17:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеОскотяването на българите продължава - цели 873 хиляди са работещите бедни
Кой ще ги купува вече тези кутийки с цената на мечтите.
Буров беше казал преди че цената на имота в София е един наполион на квадрат.
100 КВ =100 НАПОЛИОНА./6,45-22кар/
всичко друго е лъжа и измама
тези идеални части +30%са най голямата измама измислена само за България
никъде в Европа я нама.. в обявите е само чиста площ.
От тогава са минали много години и има инфлиране на паричната маса. Дори през социализма 6,5 грама злато не са купували един квадрат.
Коментар
-
Друго имам предвид, Ботич.
Разбирам парите, които не са дадени за жилище, да са инвестирани с голяма възвръщаемост и тогава да умуваме.
Имам приятел, които е милионер и живее под наем защото бизнеса му е такъв, че всеки оборотен лев му носи 20ина% на година.
Но някой, който е събрал някакви пари от заплати и му стоят в банката, да обяснява какъв е тарикат че е под наем....
Това че са му излишни не значи че трябва да прави ОЩЕ глупости и да ги профука за още по излишни тулиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ти ядеш за да я избиеш храната после в кенефа?
Коментар
-
А твоята инвестиция в наеми за колко време ще я избиеш?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеАКО НА ЕВРЕИН МУ КАЖЕШ ЧЕ ЩЕ СИ ИЗБИЕШ ИНВЕСТИЦИЯТА В ИМОТ ЗА 40 ГОД.. ЩЕ ТЕ
ПОМИСЛИ ЗА ЛУД .И ЩЕ ТИ СЕ СМЕЕ С ЧАСОВЕ..
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеАКО НА ЕВРЕИН МУ КАЖЕШ ЧЕ ЩЕ СИ ИЗБИЕШ ИНВЕСТИЦИЯТА В ИМОТ ЗА 40 ГОД.. ЩЕ ТЕ
ПОМИСЛИ ЗА ЛУД .И ЩЕ ТИ СЕ СМЕЕ С ЧАСОВЕ..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеИзвода е че ипи златото е подценено или имотите се балон
Всеки може сам да си прецени..
НИКАДЕ В ЕВРОПА НЕ СЕ ПРОДАВАТ АПАРТАМЕНТИ НА МАЗИЛКА .
ПРОДАВАТ СЕ С ЗАВЪРШЕНИ САНИТАРНИ ВЪЗЛИ И ГОТОВА КУХНЯ.
няма нищо, плащай го редовно и не ги мисли имотитепрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Кавръков, какво ни навираш тази неграмотна статия, в която даже има правописни грешки: "диапзон". Даже заглавието и е сбъркано от някой неграмотник: едно е "4 пъти по-високи лихви", а съвсем друго:"с което лихвата ще бъде повишена с общо 100 базисни пункта (с 1%) спрямо текущия рекордно нисък диапзон 0,00-0,25%".
https://www.investor.bg/novini/130/a...ite-si-343437/
Пауъл обяви война на инфлацията: Ще използваме инструментите си!
- 1 like
Коментар
Коментар