Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това са инфраструктурни проекти и държавни поръчки.На свободния пазар строителя получава среден пръст,когато иска да вдигне цената ,която е договорена по рано.Други изчакват и не строят,защото знаят че няма как да работят при тези цени.Затова и някои ще фалират.Навън вече лихвите почват ръста си нагоре.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://m.24chasa.bg/novini/article/10299929
Цените на строителните материали поскъпват, инфлацията надмина всички прогнози. Абе, цените на имотите ще паднат.
Който очаква подобно развитие е вероятно доста наивен.
- 1 like
Коментар
-
https://m.24chasa.bg/novini/article/10299929
Цените на строителните материали поскъпват, инфлацията надмина всички прогнози. Абе, цените на имотите ще паднат.
Който очаква подобно развитие е вероятно доста наивен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
зелените дойдат ли на власт, ще се разтресе и другата половина.
не е мое мнение
виж Индия и Китай .. там зелените са само за цвят, а индустрията им не е спирала да бълва пушек и въпреки това са го закъсали повече и от нас.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.dnevnik.bg/sviat/2021/10/1...tiia_finansov/
Половин Европа се тресе" заради бъдещия финансов министър на Германия
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тогава ще трябва да се молим на бай Пешето да ни ренти някоя останала му каручка ,с цел да се придвижваме някак си .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
зелените дойдат ли на власт, ще се разтресе и другата половина.
не е мое мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.dnevnik.bg/sviat/2021/10/1...tiia_finansov/
не е мое мнениепрепоръка е
Коментар
-
https://m.dnevnik.bg/sviat/2021/10/1...tiia_finansov/
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИзвинявам се, че се включвам, но валутата на швайцарите е един от най-лошите варианти за "бели пари за черни дни". Едно 20 години вече е без никакво покритие и не се различава от останалата шума. В същото време зад нея стои една сравнително малка експортноориентирана икономика, която съзнателно девалвира шумата. На селяните трябва да се плащат огромни субсидии, а лекарствата не трябва да са прекалено скъпи за продажба навън. Отгоре на това в момента е леко надценена. За застраховка ако става въпрос, само благородни метали важат. Да държиш какъвто и да е кеш за "всеки случай" е безумие.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Зависи колко лихви е събрал през периода.
В Украйна от лишен опит мога да ти кажа че имаше и депозити във валута в двуцифрено измерение преди няколко години като бях там без да има нужда да се обръща в гривни. Обаче банките там са.... мани бегай....пуук и пук и пук :-) , а държавната политика може да е в стил Ердоганя и Аржентина - демек имаш долари на 10% лихва в банка, ама ги получаваш в гривни след 1 година при старият курс.... и не можеш да ги изнесеш от страната....:-)
Само при нас временно имаше сгодни лихви.... ама свърши нема да се повтори....препоръка е
Коментар
-
Зависи колко лихви е събрал през периода.
В Украйна от лишен опит мога да ти кажа че имаше и депозити във валута в двуцифрено измерение преди няколко години като бях там без да има нужда да се обръща в гривни. Обаче банките там са.... мани бегай....пуук и пук и пук :-) , а държавната политика може да е в стил Ердоганя и Аржентина - демек имаш долари на 10% лихва в банка, ама ги получаваш в гривни след 1 година при старият курс.... и не можеш да ги изнесеш от страната....:-)
Само при нас временно имаше сгодни лихви.... ама свърши нема да се повтори....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Определено не е на плюс колегата ти от превалутирането( последно над 70 рубли беше долара, а еврото към 90). Аз съм си мислел преди като вариант да депозирам евро в Русия или Украйна заради високите лихви( около 10 % бяха по едно време) но не съм смятал колко биха ми взели за транзакция натам и после обратно в БГ та да се види дали има смисъл
Само при нас временно имаше сгодни лихви.... ама свърши нема да се повтори....
- 1 like
Коментар
-
ПП Имам колега Руснак, който преди 5-6 години като рублата падна за първи път сериозно поради срива на нефта / по спомени беше 40-50 рубли за долар или нещо подобно/ си обърна цялата валута в рубли и я наби на депозити на 15%+ лихва. Не знам дали е на плюс към днес. Не сме го говорили....
Коментар
Коментар