Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
България е последната дупка на кавала за големите риби. Всичко бяга с 200 оттук. В държава с демографски колапс никой няма да купи.
Ако беше толкова изгодно и рентабилно в България, отдавня същите щяха да са навлезли. Отсъствието им (и същевременно присъствието им в други държави в ЕС) говори само колко безперспективна е имотната инвестиция тук.
И само не ми казвай как ти, песимиста и още няколко великоимотни сте по-умни от шефчетата на разните там фондове с милиарди капитал...Last edited by Andi11; 31.01.2022, 08:59.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
И само не ми казвай как ти, песимиста и още няколко великоимотни сте по-умни от шефчетата на разните там фондове с милиарди капитал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Моли се да купуват сульо и пульо, че когато започнат да купуват големите фирми , нито сульо, нито пульо ,нито пък ние ще купуваме както можехме през последните години. Не искам да съм лош пророк, но това скоро ще се случи и в БГ.
Мащаба в България е малък за тях.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеМасово заселване на германци у нас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Масово заселване на германци у нас. Чужденците трескаво изкупуват къщи и цели фамилии се пренасят във великотърновското село Масларево.
https://blitz.bg/obshtestvo/germants...ews865609.html
- 1 like
Коментар
-
Моли се да купуват сульо и пульо, че когато започнат да купуват големите фирми , нито сульо, нито пульо ,нито пък ние ще купуваме както можехме през последните години. Не искам да съм лош пророк, но това скоро ще се случи и в БГ.
Та в този ред на мисли дай боже да влязат в София и България въобще. Това ще означава, че има светлина в тунела и 2050 няма да сме с преобладаващо ромско население.
Населението на планетета расте и богатите хора не спират да инвестират в жилищни НИ, но го правят в зони в които очакват да има кой да ползва тези НИ. Тук инвестираме, защото съседа,братчеда,колегата,шурата го правят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако беше толкова изгодно и рентабилно в България, отдавня същите щяха да са навлезли. Отсъствието им (и същевременно присъствието им в други държави в ЕС) говори само колко безперспективна е имотната инвестиция тук.
И само не ми казвай как ти, песимиста и още няколко великоимотни сте по-умни от шефчетата на разните там фондове с милиарди капитал...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...amenti-343029/
- 4 Харесвания
Коментар
-
И защо реши, че София може да се сравнява с милионните градове по света? Било ценно. Кое му е точно ценното на един апартамент в София? Ценно е там, където има недостиг. Накупил ми сульо и пульо по няколко празни имота с цел инвестиция - това го няма никаде по света драги.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И защо реши, че София може да се сравнява с милионните градове по света? Било ценно. Кое му е точно ценното на един апартамент в София? Ценно е там, където има недостиг. Накупил ми сульо и пульо по няколко празни имота с цел инвестиция - това го няма никаде по света драги.
Няма го щото там не могат да купят.
Скоро и тук ще е така и ще си въртим синджирчето:-) ХихихихиLast edited by pesimist4o na kvadrat; 30.01.2022, 19:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнение
Не, общо 5 обяви (двустаен и тристаен) - конкретно в Гео Милев.
То и баба знае средно цената на квадрат да е 2К евро, при 5 обяви хаха
Кой е собственика на Имот.бг? Някой има ли информация в този форум или нямате правомощията да казвате? Знаете кои потребители питам
Последната им грижа е да манипулират двустайките в Гео Милев.
Качи една обява и виж дали кукловодите ще я свалят
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар