IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Куца ти логиката - Населението в София се е увеличило, а покупателната му способност е нарастнала 2 до 3 пъти

Празен имот нямам проблема е че поскъпнаха и на настоящите цени вече все по трудно се открива нещо дето да ми хареса

Но това не променя нещата че при акциите ситуацията е още по трагична да не говорим за криптоси

Та реалната переспектива е да стоя с кеша и да го гледам как втасва в най добрият случай мога да откупя дялове от една съсобственост ако се навият на някаква нормална цена
    Тоест и ти не би платил 40 годишни наема накуп. Какво остава за случаите, в които изобщо не се отдава, а се оставя да гние? Само в района, където търся, има няколко такива апартамента.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      https://m.youtube.com/watch?v=AYpRjM...ature=youtu.be

Интервюто на Стив Ханке от Invest pro от Януари 2022 година Просто го чуйте За еврото,за инфлацията,за интервенциите на ЕЦБ,и всичко което засяга България занапред
      Едва ли си го изгледал цялото, а и да си не си го разбрал

Какво беше правило 1 - Не губи пари - ти къде си в тази ситуация - За миналата година от инфлацията загуби 20%

Има още много да го гледаш и да го осмисляш

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Трябва да са много под нивата от 2008 година даже. По простата причина, че населението е намаляло, а жилищната площ се е увеличила. От имотите полза няма никаква, освен ако не се използват по предназначение. Когато се изпълнят празните имоти с наематели, тогава можем да говорим за дефицит на жилищна площ и следва цените да скочат.

Акции, бизнес, криптовалути, злато, малко кеш - от всичко по малко. Имот - също, стига цената му да е разумна и да съответства на качествата му.
        Аз никога не съм твърдял, че имотите са лоша инвестиция по принцип. Лоша са в момента, защото са надценени.
        Куца ти логиката - Населението в София се е увеличило, а покупателната му способност е нарастнала 2 до 3 пъти

Празен имот нямам проблема е че поскъпнаха и на настоящите цени вече все по трудно се открива нещо дето да ми хареса

Но това не променя нещата че при акциите ситуацията е още по трагична да не говорим за криптоси

Та реалната переспектива е да стоя с кеша и да го гледам как втасва в най добрият случай мога да откупя дялове от една съсобственост ако се навият на някаква нормална цена

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=AYpRjM...ature=youtu.be

Интервюто на Стив Ханке от Invest pro от Януари 2022 година Просто го чуйте За еврото,за инфлацията,за интервенциите на ЕЦБ,и всичко което засяга България занапред
          Last edited by nkavrakov1982; 12.01.2022, 01:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Ти в 2008-ма ли си още, бре?!?
            Събуди се, Земята се върти.
            Върти се, да. Хората намаляват, строи се безконтролно. А София е по-зле и от 2000 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Трябва да са много под нивата от 2008 година даже. По простата причина, че населението е намаляло, а жилищната площ се е увеличила. От имотите полза няма никаква, освен ако не се използват по предназначение. Когато се изпълнят празните имоти с наематели, тогава можем да говорим за дефицит на жилищна площ и следва цените да скочат.

Акции, бизнес, криптовалути, злато, малко кеш - от всичко по малко. Имот - също, стига цената му да е разумна и да съответства на качествата му.
              Аз никога не съм твърдял, че имотите са лоша инвестиция по принцип. Лоша са в момента, защото са надценени.
              Ти в 2008-ма ли си още, бре?!?
              Събуди се, Земята се върти.

Коментар

Та кой е този по добър начин???

Имотите са малко над нивата от 2008-ма
                Акциите са по 3 от тогавашните нива
                Биткойна е в орбита не че бих купил дори и да е 3000 долара
                Златото не е чак толкова скъпо но е разправия да го купуваш физическо да го съхраняваш и после да го продаваш

Та какво е това за което си заслужава да си похарчиш парите???

Коментар

Според мен е пил една студена вода с капарото

Явно са били договорили цена в лири та затова се кефеше като падаше лирата

Като скочи лирата най вероятно не е могъл да плати и издяде хурката с капарото

Ако беше купил да се беше похвалил вече не е от срамежливите
                  нищо, сега от бай хойните ще изкара повече
                  а ашладисването от брокера може да го брои за аванта и чиста печалба
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

отпрали са му ги на евтината лира и сега му пари
                    Според мен е пил една студена вода с капарото

Явно са били договорили цена в лири та затова се кефеше като падаше лирата

Като скочи лирата най вероятно не е могъл да плати и издяде хурката с капарото

Ако беше купил да се беше похвалил вече не е от срамежливите

Коментар

Кога лирата падаше се фалеше как е на далавера от спада - От как скочи не е споменавал за Турция явно му отпраха шушоните
                      отпрали са му ги на евтината лира и сега му пари
                      препоръка е

Коментар

Кога лирата падаше се фалеше как е на далавера от спада - От как скочи не е споменавал за Турция явно му отпраха шушоните
                        Абе, ром пале ром

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

кратунчо, турския брокер вече опъна ли те за предплата
                          да знаеш, няма да ти продадат нищо с единя гол кеф ще си останеш

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Да си купи нова каруца и кон
                            Баш сега е момента в София са забранили каруците и ще може да си купи евтино

А и с езиците е добре ще може да се пазари във Филиповци на майчин език

Коментар

Нищо ти пък заради мене го купи на 60 000 та напредна в живота

Крети аз нямам нужда да играя високо рисков хазарт та да се видя в пари - Криптото е измислено за такива като тебе да мечтаят някой ден да уцелят джакпота
                              Да си купи нова каруца и кон

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ем тъй е, не си купил бития на 3000 и ей го сега "спад" на 42000, само 14 ПЪТИ. Не е за теб, стана ясно ...
                                Нищо ти пък заради мене го купи на 60 000 та напредна в живота

Крети аз нямам нужда да играя високо рисков хазарт та да се видя в пари - Криптото е измислено за такива като тебе да мечтаят някой ден да уцелят джакпота

Коментар

Working...
                                X