If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ама да ти дадат 75% , къ ще стане тая работа освен ако нямат контрол над акаунта ти и продадат като цената е станала на 80% иначе шъ гътнат една вода.... Тва да не кажа, че може да стане за часове ама айде нека да е за дни....
Значи са НОГО уверени, че посоката е само нагоре...Начи и тулата е така....
Я да те питам. Ти като ипотекираш банката има ли контрол над акаунта?
Що ли ми трябваше да си говорим за цени на имотите с колеги.
Случай с един блок в Младост, на който се бореше 3 месеца да му вземе акт 16.
Път 55 метра , който върви успоредно на блока, той го е асвалтирал, сложил тротоари и осветление за собствена сметка, дава го безвъзмездно на общината, те само трябва да подпишат, че го приемат. Лелката която дошла го дръпнала и директно му заявила, че понеже пътят не е направен "от нашите фирми и общината губела пари" за едни 30К лева ще му подпише веднага, иначе да си чака реда, но имали много работа и да се обади след 6 месеца.
Еманация на нашта дръжава
Начи цените на имотиту ще падат налЕ ?
Колко пъти предлагах на мЕлеонери в други неща да построят нещо и да им го купя сичкото като земат Акт 16 ?
Aми то акциите са по ликвидни и разходите за реализация са нищожни. А ти ако не върнеш банката требе да плати крупна сума на ЧСИ и да чека дълго време.И накрая много вероятно е да загуби.
Да ама да ти дадат 75% , къ ще стане тая работа освен ако нямат контрол над акаунта ти и продадат като цената е станала на 80% иначе шъ гътнат една вода.... Тва да не кажа, че може да стане за часове ама айде нека да е за дни....
Значи са НОГО уверени, че посоката е само нагоре...Начи и тулата е така....
Що ли ми трябваше да си говорим за цени на имотите с колеги.
Случай с един блок в Младост, на който се бореше 3 месеца да му вземе акт 16.
Път 55 метра , който върви успоредно на блока, той го е асвалтирал, сложил тротоари и осветление за собствена сметка, дава го безвъзмездно на общината, те само трябва да подпишат, че го приемат. Лелката която дошла го дръпнала и директно му заявила, че понеже пътят не е направен "от нашите фирми и общината губела пари" за едни 30К лева ще му подпише веднага, иначе да си чака реда, но имали много работа и да се обади след 6 месеца.
Това от скоро ли ? Ако е така не ми се мисли какво ни чака :-) Щом за артията некой не го е страх да ти даде 75%...
Това ме прави още по-решен. Дано не се объркат нещата....
Aми то акциите са по ликвидни и разходите за реализация са нищожни. А ти ако не върнеш банката требе да плати крупна сума на ЧСИ и да чека дълго време.И накрая много вероятно е да загуби.
Това от скоро ли ? Ако е така не ми се мисли какво ни чака :-) Щом за артията некой не го е страх да ти даде 75%...
Това ме прави още по-решен. Дано не се объркат нещата....
Коментар