Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, по-добра му е локацията. Свобода квартала. Но е продал...и купил на жена си на името в Израел.
Извини ме, Пачанга, вероятно бъркам и средствата от кв. Свобода са използвани за други цели.Last edited by pa4anga; 15.02.2022, 01:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Когато цената на това дето търся стане колкото едногодишния ми нетен доход (дали ще падне цената или ще ми се качи доходът ми е все тая), може и да го купя. На толкова труд от моя страна оценявам апартамент в София - 1 година макс. В момента долу-горе мога да купя четиристаен в Гоцето с тези пари, за Южен Парк ми трябва още малко ROE.
От друга страна ти ще оставиш милионите на кучета ли беше, а пък аз малкото тухли на децата ми ако оцелеят след насипното сирене :-))))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Похват аз не съм предлагал никога !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеТо и с имотите е така: сравняваш панеляк с монолит....
Нали видя 7 К ойро в петък там на търг...
Коментар
-
Бирарията 1857 с братята Прошек е култова. Скъпичко е, аз обичам бира, яко. А тревата с пармезан например ми стига само докато се правя че ям здравословно. Не е ли мръвка яка зарежи ти хубавата храна. Трябва ми 400 гр месо или риба
http://kapica.jpdstudio.eu/Last edited by ejonny2376; 15.02.2022, 01:17.
Коментар
-
Лошото е колега че ти не ни помогна да купим с твоя похват и гледна точка . Даже и в Толстой вече не моем се класира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Имам н'екЪф спомен за Илиянци...
Извини ме, Пачанга, вероятно бъркам и средствата от кв. Свобода са използвани за други цели.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
То и с имотите е така: сравняваш панеляк с монолит....
Нали видя 7 К ойро в петък там на търг...
Учудващо изгоден ресторант е за локацията, сградата и интериора. Околните заведения (напр. 1857) са ценово едни 50% нагоре.
Коментар
-
Учудващо изгоден ресторант е за локацията, сградата и интериора. Околните заведения (напр. 1857) са ценово едни 50% нагоре.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Как ти се струват цените на имотите напоследък и по-скоро ръста им ? Ще има ли още ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеМи не, явно това си очаквал като отговор...
Тогава т.н. тухли ще станат все "по-скъпи" в очите на хората, ама през това време ресурсите изобщо не порастнаха в пъти (т.е., това което си мислите че имате, се изнизва праз ресурсите)
На какво се отопляваш...?
- 1 like
Коментар
-
Щастливеца го пробвах още когато го откриха преди 4-5 години. А преди три дни случайно и Търновския пробвах. Браво, Джони, харесваш ми...цените са народни.
Коментар
-
Лошото е колега че ти не ни помогна да купим с твоя похват и гледна точка . Даже и в Толстой вече не моем се класира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хаха, много ме надценяваш. Там с ТОХ не приемат :-)
Но е по-добре да се концентрираш над проблема, че откакто пишеш в темата / поне с този профил/ цената на тва дето търсиш е поне 50% нагоре....
Коментар
Коментар