IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Не си си направил сметката, ама нема значение. Довършителните щяха да ти струват около 3 пъти повече от грубото, а грубото най-вероятно щеще да е поне двойно на това което си мислиш. Единствено за цената на парцела може би си прав, ако не е от онези с подводните камъни, каквито са повечето. Тогава за ток и вода можеха да те одерат няколко десетки бона като стой та гледай.
    Като цяло се иска доста голяма мотивация, ако чакаш някой да ти каже от къщи ли ще работиш, не ли, няма да стане. Просто си купи някоя евтина готова къща далеч от София и толкоз.
    2015, когато замислих строеж на къща приятели ми казаха следното - да бъда готов за +30% на груб строеж от това, което смятам и довършителните са х2 на грубия. Посмятах и се гмурнах, тогава купих парцелът, 2016 построих, 2017 се нанесох. И съветите на приятелите ми се оказаха абсолютно верни. Сега обаче може вече да не са меродавни...Иначе преди Хоумофиса харчех около 150-200лв на месец за гориво, возейки и жената на работа. Сега акумулаторът го пазя като седя със запален двигател в колата, а жената пазарува в този и онзи магазин, че наистина няма време да се зареди иначе

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

И аз за две години, от както работя от вкъщи, ползвам колата само, когато ходя до магазина... Не, че не мога и пеша, но акумулатора ще падне!
      Хаха, оня ден направо го свалих, че не я бях запалвал от месец и половина.

Коментар

Много ме е яд, че не купих къща до София. Началото на 2020 можех да купя парцела и да да направя грубото. Но нямаше да стигне за завършване. И понеже "религията ми забранява" да съм длъжник, не купих. А после измислиха вируса. И работодателя не каза, че за винаги ще сме от вкъщи, а го даваше на час по лъжичка. Сега за 3 месеца, после ще видим. След три месеца пак така. И вече ДВЕ години работя от вкъщи!!! Ако знаех, че така ще стане, щях да си плюя на религията и да взема малък заем! Защото сега цените на парцелите и на къщите са поне двойни...
        Не си си направил сметката, ама нема значение. Довършителните щяха да ти струват около 3 пъти повече от грубото, а грубото най-вероятно щеще да е поне двойно на това което си мислиш. Единствено за цената на парцела може би си прав, ако не е от онези с подводните камъни, каквито са повечето. Тогава за ток и вода можеха да те одерат няколко десетки бона като стой та гледай.
        Като цяло се иска доста голяма мотивация, ако чакаш някой да ти каже от къщи ли ще работиш, не ли, няма да стане. Просто си купи някоя евтина готова къща далеч от София и толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Какви 500лв месечно - за 2 години толкова съм дал. Тази пландемия ми спести по 150лв на месец само от гориво
          И аз за две години, от както работя от вкъщи, ползвам колата само, когато ходя до магазина... Не, че не мога и пеша, но акумулатора ще падне!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Дреме ти,не си сбъркал,човек трябва да държи на убежденията си,и какво?Къща да беше взел сега с тия цени на горивата едни 500 лева на месец минимум не ти мърдат.
            Какви 500лв месечно - за 2 години толкова съм дал. Тази пландемия ми спести по 150лв на месец само от гориво
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Много ме е яд, че не купих къща до София. Началото на 2020 можех да купя парцела и да да направя грубото. Но нямаше да стигне за завършване. И понеже "религията ми забранява" да съм длъжник, не купих. А после измислиха вируса. И работодателя не каза, че за винаги ще сме от вкъщи, а го даваше на час по лъжичка. Сега за 3 месеца, после ще видим. След три месеца пак така. И вече ДВЕ години работя от вкъщи!!! Ако знаех, че така ще стане, щях да си плюя на религията и да взема малък заем! Защото сега цените на парцелите и на къщите са поне двойни...
              Дреме ти,не си сбъркал,човек трябва да държи на убежденията си,и какво?Къща да беше взел сега с тия цени на горивата едни 500 лева на месец минимум не ти мърдат.

Коментар

• Много ме е яд, че не купих къща до София. Началото на 2020 можех да купя парцела и да да направя грубото. Но нямаше да стигне за завършване. И понеже "религията ми забранява" да съм длъжник, не купих. А после измислиха вируса. И работодателя не каза, че за винаги ще сме от вкъщи, а го даваше на час по лъжичка. Сега за 3 месеца, после ще видим. След три месеца пак така. И вече ДВЕ години работя от вкъщи!!! Ако знаех, че така ще стане, щях да си плюя на религията и да взема малък заем! Защото сега цените на парцелите и на къщите са поне двойни...

Коментар

Най добрия район и за живеене и за инвестиция са къщите в триъгълника под квартал Сердика до общината в Красна поляна.Там ако изобщо се вредиш да купиш къща е топ инвестиция,защото хем е спокойно,чисто и подредено,усещане като да си на село ,с всички екстри на града,две спирки от ВМА,Две спирки от метро,километър до НДК
                  Тъщата живее там. По някаква причина там се задържа най-мръсният въздъх. Наложи се да и купиме машина за филтриране на въздуха. На близо в две посоки има гета... Иначе си прав, че там не прилича на София, а изглежда някак измамно спокойно, но това е илюзия. Мястото е гадно. Императова също е там близо. Виж го, че все гетата са му в устата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз повече харесвам региона около Парк Заимов, а не около Софийския университет. Все пак е идеален център и за там винаги ще има наематели.
                    Най добрия район и за живеене и за инвестиция са къщите в триъгълника под квартал Сердика до общината в Красна поляна.Там ако изобщо се вредиш да купиш къща е топ инвестиция,защото хем е спокойно,чисто и подредено,усещане като да си на село ,с всички екстри на града,две спирки от ВМА,Две спирки от метро,километър до НДК

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мавриков ще го шитне.
                      Маврика е добър човек,само да си нямаш вземане даване с него за пари и сделки.Риска не си струва,по добре иди в Явлена,Квадрат,Антре или някоя друга агенция с име и ще ти свършат работа без мизерии.
                      С него може да изпиеш една ,две бири и до там.
                      Схемаджия е ,но настрани стой.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Хаха, няма как да купя в Берлин нещо подобно, просто защото там няма полусрутени сгради. Вървейки по Сан Стефано човек си мисли, че е в някакво гето от 40те. Ти виждал ли си санираните стари сгради какви бижута са в центровете на Европейските столици?
                        Виждали сме Жонка...особено в Прага един от най хубавите градове.София кво да ти кажа много е далеч от това ниво от тая класа...София си е едно миризливо кално гомно населена предимно с дивашко население...Кал мизерия локви руини разпадащи се фасади..Това да речем е възможно да се оправи ама хората хората тотал щета.Зли агресивни храчат по улиците пикаят.Подлеза на НДК е кенеф а как карат коли и как паркират това безумие не може да бъде описано дори от талантлив писател.Иначе самочувствие до небето...Затова и не искам да ходя навън щото където и да отида е по хубаво...И в Турция е по хубаво особено Истанбул...Мизерници и цигани сме и това е..Пиша го с мъка...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

няма избиване на тия цени с тия наеми
                          там е само за собствено ползване, ако те сърби егото, да го чешеш.
                          Забелязвам, че там апартаментите много често са в аристократичен стил, по-тежки, по-интелектуални,

Новичко, но все едно живееш по царско време.

Коментар

В момента твоя имот можеш да го продадеш за не повече от 220 000 евра ,ако искаш пробвай за да разбереш колко ти дават но ти гарантирам че това е цената ,колкото и да не ти се вярва .
                            мавриков ще го шитне.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз повече харесвам региона около Парк Заимов, а не около Софийския университет. Все пак е идеален център и за там винаги ще има наематели.
                              няма избиване на тия цени с тия наеми
                              там е само за собствено ползване, ако те сърби егото, да го чешеш.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

По-скоро е на мах за района. Стара тухла с реална квадратура, добра етажност и разпределение и лукс обзавеждане
                                https://m.imot.bg/results?rub=1&type...xtri=13&sort=1
                                Ти сигурно гледаш тези примерни
                                Имал съм честта да ме покани Лева на гости и знам за какво става въпрос.
                                Апартамента му е много хубав разпределението е топ,изложението,етажа,и сградата -всичко .
                                Просто умножаваш стойността му по 2 спрямо тогавшната цена ,от там нагоре вече ако искаш му сложи и тройна цена ,само ще си седи ,говорим за някой да дойде и да го купи ,ако се стигне до там сега.
                                Всъщност сега като видях какво си качил ,може и 220 000 да са много ,по скоро 190 000 е по земна до пазара цена

Коментар

Working...
                                X