Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Споко, ей сега говорих с Купата и ми каза колко е в Холандия горивото. 4,30 лв бг пари.
Сега пуснаха резерва,плюс иранския ако тръгне и пак само ще го задържат временно.
Навсякъде и в Германия и в Испания ,и в Полша е същото дередже
Кризата е в кърпа вързана,ама не тая измислената около Ковид,а за истинска финансова криза като по учебник .
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
фен съм ти, ще знаеш. Тази зима ми отиде акумулаторът, ако и да си играх да го свалям по едно време. Стори ми се супер тъпо и загуба на време да я карам насила, само за да не падне. Работил съм шофьор и не мога да разбера как някой би искал да кара кола, ако няма специална нужда или не му плащат за това.
... в София живея де. В провинцията без кола нямаш шанс. Утепаха всякакъв обществен транспорт там,Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИ при Марешки е дебело вече 2.57 е за днес дизела,не знам за утре с колко ще го изпратят нагоре.
Гледахте ли в Полша за каква организация става на въпрос,250 000 деца от Украйна почват училище само с организация за седмица,а у нас В България само плещят глупости и не могат да се оправят за никъде.,да не говорим,че и тази русофилска общност допълнително кара украинците да избягват България.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
фен съм ти, ще знаеш. Тази зима ми отиде акумулаторът, ако и да си играх да го свалям по едно време. Стори ми се супер тъпо и загуба на време да я карам насила, само за да не падне. Работил съм шофьор и не мога да разбера как някой би искал да кара кола, ако няма специална нужда или не му плащат за това.
... в София живея де. В провинцията без кола нямаш шанс. Утепаха всякакъв обществен транспорт там,Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Особено до магистралата ще да е идеалната продукция, после ще си спести и сам от лекарски грижи - от единия джоб в другияОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Една кола в момента,ако я караш и извънградско насам натам,с разходите по поддръжка,плюс тези цени на горива и останалите данъци,застраховки и т н.излиза като разходи за издръжка средно месечно към почти 2 човека вече.
Аз лично бих се радвал и 10 лева да стане нафтата - тъкмо тези с трошките ще фалират и ще може да се ходи по-спокойно по улиците.
- 1 like
Коментар
-
... в София живея де. В провинцията без кола нямаш шанс. Утепаха всякакъв обществен транспорт там,
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Знам, че има много фенове на колите обаче аз не съм от тях. За мен тя е средство само да отида до близките си хора, да пренеса нещо и на почивка. Ползвам я през лятото 1 път седмично, зимата на 2 седмици , за да не се скапе примерно 10К км на година. Въобще не ми дреме какво сипвам и т.н. Колата е консуматив , карам Н брой години , като почне да се чупи фърлям я и толкова...., ако я поддържам много добре и гледам какво сипвам ще и удължа живота с 2 години примерно от 21 на 23 години 200 лева разлика :-)
Не е като с имотите.... те са вечни. Особено новото. Там полагам много усилия :-)
... в София живея де. В провинцията без кола нямаш шанс. Утепаха всякакъв обществен транспорт там,
- 1 like
Коментар
-
Знам, че има много фенове на колите обаче аз не съм от тях. За мен тя е средство само да отида до близките си хора, да пренеса нещо и на почивка. Ползвам я през лятото 1 път седмично, зимата на 2 седмици , за да не се скапе примерно 10К км на година. Въобще не ми дреме какво сипвам и т.н. Колата е консуматив , карам Н брой години , като почне да се чупи фърлям я и толкова...., ако я поддържам много добре и гледам какво сипвам ще и удължа живота с 2 години примерно от 21 на 23 години 200 лева разлика :-)
Не е като с имотите.... те са вечни. Особено новото. Там полагам много усилия :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ето ако е така по добре при Марешки,там не знам вече на колко е станало,всеки гледа вече цената,качеството е на заден план.
- 4 Харесвания
Коментар
-
И при Марешки е дебело вече 2.57 е за днес дизела,не знам за утре с колко ще го изпратят нагоре.
Гледахте ли в Полша за каква организация става на въпрос,250 000 деца от Украйна почват училище само с организация за седмица,а у нас В България само плещят глупости и не могат да се оправят за никъде.,да не говорим,че и тази русофилска общност допълнително кара украинците да избягват България.
- 1 like
Коментар
-
Радомирско... цената е малко над Марешки иначе
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Къде е тази бензиностанция?
за човек от София няма смисъл, аз зареждам рядко догоре като ходя натам....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 02.03.2022, 21:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Къде е тази бензиностанция?
Коментар
Коментар