IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Сега ще напиша нещо еретично според някой хора, които ме мислят за повишител
    Очаквам рецесия с повишаване на лихвите. Спиране на строителството докато доходите не догонят инфлацията. Готовите апартаменти или ще се изтеглят от пазара или ще минат под наем ,а когато искат на всяка цена да продават ще трябва да редуцират цената.
    По морето очаквам масирани продажби от руснаците което неминуемо ще свали цените и то не малко. Скоро ще е момента за желаещите да купят ваканционен имот.
    Няма нужда да ме хулите, така мисля без да претендирам за това дали ще изляза права
    Аз с малка разлика съм на съшото мнение..Само че очаквам и фалити на строители както умишлени така и естествени.Ще има доста човешки трагедии..Също не очаквам масирани продажби от руснаците по морето а масирано идване на руснаци в България предимно млади които не желаят да живеят в рая на Путин..

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Имотите изобщо не ме интересуват.
      Като цяло бавните и тромави сделки не са ми по вкуса.
      Не е лошо да се замислиш как подобни събития тепърва ще се отразяват на м/у банковия пазар:

https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/0...home_NaiNovoto

p.s.
      Да разбирам, че си се запасил за 6 мес. напред с олио?
      Колко спести 8-12 лв.?
      Ми азвсяка година като си продам слънчогледа около 25 тона си вземам 100 литра олио...Та не знам какви запаси имам..Началото на април ще ходя в София и ще видя в мазето какво се случва...ще закарам на децата и родата поне 50 литра.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

И Ханке му каза,МАЛКА ипотека,ама Лорда е над нещата,сега потребителските ще ги смачкат от вдигане на лихвите и имота в Бургас ще се наложи предсрочно да го изплаща.
        Имам познати по банки,споделиха че имало големи експозиции в Русия,доста милиарди били изтеглени...не знам дали е вярно,то тия неща не се и казват до последно...ще има рев ..
        Можеш ли изобщо да проумееш че тая злоба не вреди на Лорда а на тебе.Накрая ще загубиш и панелата в Красна поляна...То и без това не е твоя...Ако си мъж плащай си наема а не се крии под полата на мама.На жената и писна да търпи такъв лузър и пияница

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

всеки ден взема поне по едно патронче
          Да не е само Пещерско

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Зарежи тези подробности,войната пари до портите ни.Взе ли още патрони,готов ли си да браниш Родината и земята ?
            всеки ден взема поне по едно патронче
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Кажи сега не си ли балък.Вместо ипотечен взе потребителски кредит.
              И Ханке му каза,МАЛКА ипотека,ама Лорда е над нещата,сега потребителските ще ги смачкат от вдигане на лихвите и имота в Бургас ще се наложи предсрочно да го изплаща.
              Имам познати по банки,споделиха че имало големи експозиции в Русия,доста милиарди били изтеглени...не знам дали е вярно,то тия неща не се и казват до последно...ще има рев ..

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Доста плосък опит да се правиш на интересен....като не си. Олиото е нагледен пример за инфлация на бързооборотните стоки, не съм споменал, че инвестирам в гранясващи стоки, ти се поФали, че не участваш в бавни сделки. Ето, аз участвам във всякакви сделки с различна скорост. Не само в имотни. Сподели ми ти в каква инвестиция можеш да ме изненадаш, като личен опит, май в никаква, предвид заяждането ти на дребно. Май осъзна колко олекваш.....
                Зарежи тези подробности,войната пари до портите ни.Взе ли още патрони,готов ли си да браниш Родината и земята ?

Коментар

• Има война съвсем наблизо, Курнелия иска форсмажор за бизнеса, лихвите полека тръгват нагоре, печатането на пари беше твърде много последните години, икономиката почти сигурно ще я удари стагфлация... Изключително рискован момент за хората на зелено или със сериозни кредити. Надявам се да не са много изгорелите в крайна сметка. В такава ситуация е ясно, че ще се появят оферти на зор, които ще свалят цена, за да има кой да купи. Както винаги, богатите ще излезнат по-богати, а бедните още по-бедни.

Коментар

И ти се надяваш на балон в България ли?
                    Като купих бургаския ми имот, олиото се намираше на 2,5лв. в Била на ул. Александровска. Сега е дабл, при същата лихва на миноритарния ми дял на ресурса за покупка. Кой печели?
                    Кажи сега не си ли балък.Вместо ипотечен взе потребителски кредит.

Коментар

Доста плосък опит да се правиш на интересен....като не си. Олиото е нагледен пример за инфлация на бързооборотните стоки, не съм споменал, че инвестирам в гранясващи стоки, ти се поФали, че не участваш в бавни сделки. Ето, аз участвам във всякакви сделки с различна скорост. Не само в имотни. Сподели ми ти в каква инвестиция можеш да ме изненадаш, като личен опит, май в никаква, предвид заяждането ти на дребно. Май осъзна колко олекваш.....
                      Казал съм ти след третата мастичка да лягаш да почиваш!

Коментар

Ей ся, точно на тебе ще тръгна да ти давам обяснения! Чакай.
                        Няма какво да им се обясняваш на тея глуповати брокерчета.Пазара сам ще ги утрепе !
                        Имоти в БГ е бита карта от много време и задаващата се криза ще занули доста смешници,който се мислят за някви бизнесмени и играчи

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Вчера спрях от пазара 5 (пет) имота...
                          Тъй става, когато са непродаваеми. Изтрил си обявите демек - да не се дублирате с агенциите прекалено, че не е удобно като висят по 14 години

Коментар

Аа, пазара на олио ти го оставям... и към него нямам интерес.
                            Още по-малко в обмяна на опит (сигурно как се пререждаме).
                            В Бургас ли беше починал човека на опашката там?
                            Не са хубави тия неща. Твърде много страсти.....

Коментар

Хахахахахахахааа, колко неадекватно мнение и разбира се, не по темата. Да ти преброя ли мненията в темата за имоти, които "не те интересуват". Като каза бавни и тромави сделки, посочи в какви бързи и силно ликвидни участваш, щото и аз участвам в тези пазари, та да обменим опит в тези сделки?
                              Аа, пазара на олио ти го оставям... и към него нямам интерес.
                              Още по-малко в обмяна на опит (сигурно как се пререждаме).
                              В Бургас ли беше починал човека на опашката там?
                              Не са хубави тия неща. Твърде много страсти.....

Коментар

Имотите изобщо не ме интересуват.
                                Като цяло бавните и тромави сделки не са ми по вкуса.
                                Не е лошо да се замислиш как подобни събития тепърва ще се отразяват на м/у банковия пазар:

https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/0...home_NaiNovoto

p.s.
                                Да разбирам, че си се запасил за 6 мес. напред с олио?
                                Колко спести 8-12 лв.?
                                Хахахахахахахааа, колко неадекватно мнение и разбира се, не по темата. Да ти преброя ли мненията в темата за имоти, които "не те интересуват". Като каза бавни и тромави сделки, посочи в какви бързи и силно ликвидни участваш, щото и аз участвам в тези пазари, та да обменим опит в тези сделки?

Коментар

Working...
                                X