Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИмотите изобщо не ме интересуват.
Като цяло бавните и тромави сделки не са ми по вкуса.
Не е лошо да се замислиш как подобни събития тепърва ще се отразяват на м/у банковия пазар:
https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/0...home_NaiNovoto
p.s.
Да разбирам, че си се запасил за 6 мес. напред с олио?
Колко спести 8-12 лв.?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
И Ханке му каза,МАЛКА ипотека,ама Лорда е над нещата,сега потребителските ще ги смачкат от вдигане на лихвите и имота в Бургас ще се наложи предсрочно да го изплаща.
Имам познати по банки,споделиха че имало големи експозиции в Русия,доста милиарди били изтеглени...не знам дали е вярно,то тия неща не се и казват до последно...ще има рев ..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
всеки ден взема поне по едно патронче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Зарежи тези подробности,войната пари до портите ни.Взе ли още патрони,готов ли си да браниш Родината и земята ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Кажи сега не си ли балък.Вместо ипотечен взе потребителски кредит.
Имам познати по банки,споделиха че имало големи експозиции в Русия,доста милиарди били изтеглени...не знам дали е вярно,то тия неща не се и казват до последно...ще има рев ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Доста плосък опит да се правиш на интересен....като не си. Олиото е нагледен пример за инфлация на бързооборотните стоки, не съм споменал, че инвестирам в гранясващи стоки, ти се поФали, че не участваш в бавни сделки. Ето, аз участвам във всякакви сделки с различна скорост. Не само в имотни. Сподели ми ти в каква инвестиция можеш да ме изненадаш, като личен опит, май в никаква, предвид заяждането ти на дребно. Май осъзна колко олекваш.....
- 1 like
Коментар
-
Има война съвсем наблизо, Курнелия иска форсмажор за бизнеса, лихвите полека тръгват нагоре, печатането на пари беше твърде много последните години, икономиката почти сигурно ще я удари стагфлация... Изключително рискован момент за хората на зелено или със сериозни кредити. Надявам се да не са много изгорелите в крайна сметка. В такава ситуация е ясно, че ще се появят оферти на зор, които ще свалят цена, за да има кой да купи. Както винаги, богатите ще излезнат по-богати, а бедните още по-бедни.
- 1 like
Коментар
-
И ти се надяваш на балон в България ли?
Като купих бургаския ми имот, олиото се намираше на 2,5лв. в Била на ул. Александровска. Сега е дабл, при същата лихва на миноритарния ми дял на ресурса за покупка. Кой печели?
Коментар
-
Доста плосък опит да се правиш на интересен....като не си. Олиото е нагледен пример за инфлация на бързооборотните стоки, не съм споменал, че инвестирам в гранясващи стоки, ти се поФали, че не участваш в бавни сделки. Ето, аз участвам във всякакви сделки с различна скорост. Не само в имотни. Сподели ми ти в каква инвестиция можеш да ме изненадаш, като личен опит, май в никаква, предвид заяждането ти на дребно. Май осъзна колко олекваш.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕй ся, точно на тебе ще тръгна да ти давам обяснения! Чакай.
Имоти в БГ е бита карта от много време и задаващата се криза ще занули доста смешници,който се мислят за някви бизнесмени и играчи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Вчера спрях от пазара 5 (пет) имота...
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕй ся, точно на тебе ще тръгна да ти давам обяснения! Чакай.
Аа, пазара на олио ти го оставям... и към него нямам интерес.
Още по-малко в обмяна на опит (сигурно как се пререждаме).
В Бургас ли беше починал човека на опашката там?
Не са хубави тия неща. Твърде много страсти.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеХахахахахахахааа, колко неадекватно мнение и разбира се, не по темата. Да ти преброя ли мненията в темата за имоти, които "не те интересуват". Като каза бавни и тромави сделки, посочи в какви бързи и силно ликвидни участваш, щото и аз участвам в тези пазари, та да обменим опит в тези сделки?
Аа, пазара на олио ти го оставям... и към него нямам интерес.
Още по-малко в обмяна на опит (сигурно как се пререждаме).
В Бургас ли беше починал човека на опашката там?
Не са хубави тия неща. Твърде много страсти.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИмотите изобщо не ме интересуват.
Като цяло бавните и тромави сделки не са ми по вкуса.
Не е лошо да се замислиш как подобни събития тепърва ще се отразяват на м/у банковия пазар:
https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/0...home_NaiNovoto
p.s.
Да разбирам, че си се запасил за 6 мес. напред с олио?
Колко спести 8-12 лв.?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар