Първоначално изпратено от LuckyYou
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТова им беше точката на пречупване и от тука са надолу!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
И ти ли си от Харвард?Това, което се прави е тежка форма на кейнсианизъм.
Last edited by pepe1234; 03.04.2022, 04:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз като купих, беше на тъмно зелено (преди години и си изчаках акта 16!) . На една дупка! И си взех нотариалния акт още на дупката! (и въпреки че всичко мина перфектно и за 1.5 години отлично осъзнавах риска и бая треперене беше! )А сега вече с тия схеми дето измислиха - голи договори (без да ти даде нот. акт) и оскъпяване ужким заради инфлацията - зеленото умря! Не знам как бих се навил отново да купя на зелено след събитията за които чета! А готовото е още по-набалончено и т.н. Според мен нещата станаха много грозни! Имотите ще се сринат! Това им беше точката на пречупване и от тука са надолу! И го казвам с болка и притеснение щото и аз съм в кюпа! Това ми беше някакво спасение от инфлацията, но разбира се бай Ганьо по български и това ще пр**бе!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз като купих, беше на тъмно зелено (преди години и си изчаках акта 16!) . На една дупка! И си взех нотариалния акт още на дупката! (и въпреки че всичко мина перфектно и за 1.5 години отлично осъзнавах риска и бая треперене беше! )А сега вече с тия схеми дето измислиха - голи договори (без да ти даде нот. акт) и оскъпяване ужким заради инфлацията - зеленото умря! Не знам как бих се навил отново да купя на зелено след събитията за които чета! А готовото е още по-набалончено и т.н. Според мен нещата станаха много грозни! Имотите ще се сринат! Това им беше точката на пречупване и от тука са надолу! И го казвам с болка и притеснение щото и аз съм в кюпа! Това ми беше някакво спасение от инфлацията, но разбира се бай Ганьо по български и това ще пр**бе!
Коментар
-
Аз като купих, беше на тъмно зелено (преди години и си изчаках акта 16!) . На една дупка! И си взех нотариалния акт още на дупката! (и въпреки че всичко мина перфектно и за 1.5 години отлично осъзнавах риска и бая треперене беше! )А сега вече с тия схеми дето измислиха - голи договори (без да ти даде нот. акт) и оскъпяване ужким заради инфлацията - зеленото умря! Не знам как бих се навил отново да купя на зелено след събитията за които чета! А готовото е още по-набалончено и т.н. Според мен нещата станаха много грозни! Имотите ще се сринат! Това им беше точката на пречупване и от тука са надолу! И го казвам с болка и притеснение щото и аз съм в кюпа! Това ми беше някакво спасение от инфлацията, но разбира се бай Ганьо по български и това ще пр**бе!Last edited by LuckyYou; 03.04.2022, 02:13.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Въобще по принцип хората, които купуват на зелено винаги са носили риск. Когато всичко се е разминавали безпроблемно до заветния АКТ16, се е създавала илюзията, че няма риск. Но риск има. Казват, че без риск няма печалба, но ето какво става, когато страховете се сбъднат. Същото важи и за заробените с дългове. Може да спечелят много, но може и да загубят всичко. Зелените и кредитите си носят риска! Никога не съм купувал на зелено и никога не съм купувал с кредит. Уважавам хората, които са готови да рискуват и играят на зелено и/или с кредит. Когато печелят им ръкопляскам. Но когато губят не мога да ги утешавам. Те са си поели риска сами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеВдига ги сега. След 5 месеца ще ги срине! Когато всички се усетят и кажат мяу! Или просто не могат да си позволят да си платят изнудването!
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеМного се смях на това:Ако им поискаш още 5 хил. евро, не че не искат да ги платят, просто няма откъде да ги вземат - това е големият проблем
Георги Шопов , строителен предприемач
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеЖилище на зелено? Вероятно ще доплащате
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...te_doplashtate
Някой коментира ли го това?! А това вещае много лоши неща! Като почнат да се правят на тарикати, за да си запазят 100% марж на печалбата, хората ще се отдръпнат и краят на поскъпването е тук! Може даже да видим и спад! И много фалити на "играчи"!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е, малко повечко. И ти си в това число, така че ето - двама вече в един форум. Бройката е сериозна мисля.
- 1 like
Коментар
-
Жилище на зелено? Вероятно ще доплащате
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...te_doplashtate
Някой коментира ли го това?! А това вещае много лоши неща! Като почнат да се правят на тарикати, за да си запазят 100% марж на печалбата, хората ще се отдръпнат и краят на поскъпването е тук! Може даже да видим и спад! И много фалити на "играчи"!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако доходите ти са наистина тези, които пишеш тук, значи си в 0,1% за всички българи. Това не е показателно. Масово хората едва свързват двата края.Last edited by bulgarian lev; 02.04.2022, 23:54.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
И ти ли си от Харвард?Това, което се прави е тежка форма на кейнсианизъм.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНаемите ще зависят много и от политиките на фирмите за дистанционна работа!
Ще видим какъв модел ще се наложи масово...
За он лайн драскачи и работещи предимно на този принцип не знам, там не съм сигурен, то при тях и преди ефектът беше същия, даже он-лайн може би излиза по-евтино на работодателя.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар