IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    Аз като купих, беше на тъмно зелено (преди години и си изчаках акта 16!) . На една дупка! И си взех нотариалния акт още на дупката! (и въпреки че всичко мина перфектно и за 1.5 години отлично осъзнавах риска и бая треперене беше! )А сега вече с тия схеми дето измислиха - голи договори (без да ти даде нот. акт) и оскъпяване ужким заради инфлацията - зеленото умря! Не знам как бих се навил отново да купя на зелено след събитията за които чета! А готовото е още по-набалончено и т.н. Според мен нещата станаха много грозни! Имотите ще се сринат! Това им беше точката на пречупване и от тука са надолу! И го казвам с болка и притеснение щото и аз съм в кюпа! Това ми беше някакво спасение от инфлацията, но разбира се бай Ганьо по български и това ще пр**бе!
    Хъм, много интересно е как си взел нот. акт на гола дупка след като няма реален имот. Не помня да е имало такава възможност след 1989 г. за преди това не знам.

Коментар

Това им беше точката на пречупване и от тука са надолу!
      Хаха, в това тука един корифей се кълнеше и през миналия април. Познайте кой си спомня още за тази прелетна птица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

И ти ли си от Харвард? Това, което се прави е тежка форма на кейнсианизъм.
        Е провеждат проциклчина политика, но като се замислиш не могат да определят ОЛП и сме какпка в морето сравнение с ЕС, т.е. инфлацията така или иначе не могат да я контролират, така или иначе капката в морето няма да се отрази по никакъв начин е тогава, защо да не увеличават бюджета/доходите. Така поне доходите догонват инфлацията до някаква степен?
        Last edited by pepe1234; 03.04.2022, 04:22.

Коментар

Аз като купих, беше на тъмно зелено (преди години и си изчаках акта 16!) . На една дупка! И си взех нотариалния акт още на дупката! (и въпреки че всичко мина перфектно и за 1.5 години отлично осъзнавах риска и бая треперене беше! )А сега вече с тия схеми дето измислиха - голи договори (без да ти даде нот. акт) и оскъпяване ужким заради инфлацията - зеленото умря! Не знам как бих се навил отново да купя на зелено след събитията за които чета! А готовото е още по-набалончено и т.н. Според мен нещата станаха много грозни! Имотите ще се сринат! Това им беше точката на пречупване и от тука са надолу! И го казвам с болка и притеснение щото и аз съм в кюпа! Това ми беше някакво спасение от инфлацията, но разбира се бай Ганьо по български и това ще пр**бе!
          Би ли ми казал как да си взема нот акт сега...решавам и купувам на акт 14 със схема на плащане. Но нот акт е играта. Пиши на лични ако може.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Тук и държавата не е лошо да се намеси с някоя регулация и да нашока канчетата на изнудвачите строители. За левче отгоре за телекомите стана национален проблем, а сега ги дерат хората с 5 цифрени суми за доплащане на вече платен апартамент!

Коментар

• Аз като купих, беше на тъмно зелено (преди години и си изчаках акта 16!) . На една дупка! И си взех нотариалния акт още на дупката! (и въпреки че всичко мина перфектно и за 1.5 години отлично осъзнавах риска и бая треперене беше! )А сега вече с тия схеми дето измислиха - голи договори (без да ти даде нот. акт) и оскъпяване ужким заради инфлацията - зеленото умря! Не знам как бих се навил отново да купя на зелено след събитията за които чета! А готовото е още по-набалончено и т.н. Според мен нещата станаха много грозни! Имотите ще се сринат! Това им беше точката на пречупване и от тука са надолу! И го казвам с болка и притеснение щото и аз съм в кюпа! Това ми беше някакво спасение от инфлацията, но разбира се бай Ганьо по български и това ще пр**бе!
              Last edited by LuckyYou; 03.04.2022, 02:13.
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• Въобще по принцип хората, които купуват на зелено винаги са носили риск. Когато всичко се е разминавали безпроблемно до заветния АКТ16, се е създавала илюзията, че няма риск. Но риск има. Казват, че без риск няма печалба, но ето какво става, когато страховете се сбъднат. Същото важи и за заробените с дългове. Може да спечелят много, но може и да загубят всичко. Зелените и кредитите си носят риска! Никога не съм купувал на зелено и никога не съм купувал с кредит. Уважавам хората, които са готови да рискуват и играят на зелено и/или с кредит. Когато печелят им ръкопляскам. Но когато губят не мога да ги утешавам. Те са си поели риска сами.

Коментар

Вдига ги сега. След 5 месеца ще ги срине! Когато всички се усетят и кажат мяу! Или просто не могат да си позволят да си платят изнудването!
                  Ми те и сега не могат да плащат изнудването:

Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                  Много се смях на това:
                  Ако им поискаш още 5 хил. евро, не че не искат да ги платят, просто няма откъде да ги вземат - това е големият проблем

Георги Шопов , строителен предприемач
                  Дневник - Най-важното и най-новото, Избрано съдържание от България и света, Новини, Анализи, Видео, Фотографии.

Коментар

• Вдига ги сега. След 5 месеца ще ги срине! Когато всички се усетят и кажат мяу! Или просто не могат да си позволят да си платят изнудването!
                    не е препоръка

Коментар

Жилище на зелено? Вероятно ще доплащате

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...te_doplashtate
                      Някой коментира ли го това?! А това вещае много лоши неща! Като почнат да се правят на тарикати, за да си запазят 100% марж на печалбата, хората ще се отдръпнат и краят на поскъпването е тук! Може даже да видим и спад! И много фалити на "играчи"!
                      Имаше хора, които се оплакваха и в друга тема за некоректни пед*ли. Това си е долна педе*стия. Едностранна промяна на клаузи по вече сключен договор. Лошото е, че повечето хора връзват на тази измама и си доплащат. Луда работа. Истинско изнудване е това. Не вярвам обаче да събори пазара и да свали цените на НИ. Даже напротив - вдига ги.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Е, малко повечко. И ти си в това число, така че ето - двама вече в един форум. Бройката е сериозна мисля.
                        Е, сега, оставете ни нас заплатаджиите. Всеки среден бизнесмен печели шестцифрени суми месечно. Може после да ги реинвестира обратно в бизнеса си, но го прави само, за да ги удвои

Коментар

• Жилище на зелено? Вероятно ще доплащате

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...te_doplashtate
                          Някой коментира ли го това?! А това вещае много лоши неща! Като почнат да се правят на тарикати, за да си запазят 100% марж на печалбата, хората ще се отдръпнат и краят на поскъпването е тук! Може даже да видим и спад! И много фалити на "играчи"!
                          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако доходите ти са наистина тези, които пишеш тук, значи си в 0,1% за всички българи. Това не е показателно. Масово хората едва свързват двата края.
                            Е, малко повечко. И ти си в това число, така че ето - двама вече в един форум. Бройката е сериозна мисля.
                            Last edited by bulgarian lev; 02.04.2022, 23:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

И ти ли си от Харвард? Това, което се прави е тежка форма на кейнсианизъм.
                              Е, не. Не е съвсем така. Според мен става дума за държавна намеса и контрол над частния сектор. И това даже би било донякъде добре за нас. Подобен модел действаше перфектно в Югославия, Унгария и др страни отпреди промяната. А ,,педерастията" я има в западния свят отдавна. И им изяде главата. И оттам и нашата, и на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Наемите ще зависят много и от политиките на фирмите за дистанционна работа!

Ще видим какъв модел ще се наложи масово...
                                Повечето сериозни образователни и сериозни форуми пък и одити, оценки, качествен контрол, научни прояви и пр вече заявяват че това няма да продължи. С мотив че целите не се постигат.
                                За он лайн драскачи и работещи предимно на този принцип не знам, там не съм сигурен, то при тях и преди ефектът беше същия, даже он-лайн може би излиза по-евтино на работодателя.

Коментар

Working...
                                X