IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
    Моето зелено от миналата година вече е на акт 15. Който купил купил - " инфлацията се ожени".
    Трай си че давенето на края на Дунава казват е много тегаво !

Коментар

• Моето зелено от миналата година вече е на акт 15. Който купил купил - " инфлацията се ожени".
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Дай нещо евтино в центъра на Бургас. Нали си вътрещар там.
        Пиши ми на лични и ще те уредя след 768-мата украинка

Коментар

• Със сигурност няма да падна дотолкова, че да разменям обиди с някакъв кравар!

Самия факт с каква лекота падаш до най-ниското възможно ниво - е доста показателен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Рано или късно всяко неравновесие се изглажда. (по един или друг начин)
            А дано! Ама ако може по-скоро, че изсъхнах от чакане повече от две години.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ух, аз, пък каква фикс идея ми е да разбирам твоите притежания, хахаха, то си личи по жалостните ти писания, няма нужда да се сещам, поредния скъсаняк, дето пропуснал влака...иначе може и да си прочел в мрежата и клиентите в Аспен на какви цени се спускат, седейки в инвалидната количка на социални помощи
              Дай нещо евтино в центъра на Бургас. Нали си вътрещар там.

Коментар

Какво имам и какво нямам - няма да разбереш.
                Проблемът при "имащите" е, че страхът от евентуална загуба им пречи да видят реалността.
                Апропо - радвам се, че си водиш записки на включванията ми.
                Докато на мен за твоите не ми пука.

Ух, аз, пък каква фикс идея ми е да разбирам твоите притежания, хахаха, то си личи по жалостните ти писания, няма нужда да се сещам, поредния скъсаняк, дето пропуснал влака...иначе може и да си прочел в мрежата и клиентите в Аспен на какви цени се спускат, седейки в инвалидната количка на социални помощи

Коментар

Проблемът при "имащите" е, че страхът от евентуална загуба им пречи да видят реалността.

Това и аз им го набивам в главите,Маркс го е установил -Всяко количествено натрупване в системата(поскъпване и то шоково на цените),винаги води до качествено изменение (спад в цените,системата се саморегулира)....

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                    Явно много се кефиш, като си нямаш имоти, имащите такива да го отнесат. Това обяснява твоята хиперактивност в темата напоследък. Жалък напън....
                    Докато на мен за твоите не ми пука.

Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                    Или това, или цените на НИ се сгромолясват. За мен е все едно кое от двете. Но трябва едно от двете да се случи. Сегашното положение не е устойчиво с Р/Е над 30, 40 и даже 50. Това не е добър бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Проблем са цените на жилищата,цените на наемите са спрямо заплатите,а НИ са надути с кредита ,който домакинствата поемат над възможностите си в бъдеще.
                      Не ме слушат хората като им казвам да не се заробват с дългове. Не са виновни харата, а алчните изедници. Държавата трябва повече регулации да вкара. Иначе излиза, че въшка като мен с джобни 200к може да вземе с ипотека нещо за милиони. Лудост! Да се заробя - никога!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Или това, или цените на НИ се сгромолясват. За мен е все едно кое от двете. Но трябва едно от двете да се случи. Сегашното положение не е устойчиво с Р/Е над 30, 40 и даже 50. Това не е добър бизнес.
                        https://btvnovinite-bg.cdn.ampprojec...flacijata.html
                        Георги Ангелов,старши икономист на Институт Отворено общество..

Очаква се повишение на лихвите заради инфлацията !!!!

Коментар

След като това с наемите го уточнихме (още преди няколко дни) сещаш ли се какво става с махалото,
                          когато е доведено в едната крайност, а силата, която го тласка - спре!

Как я виждаш равновесната точка?
                          Заплатите и наемите рязко скачат или ........................ ........................

Коментар

След като това с наемите го уточнихме (още преди няколко дни) сещаш ли се какво става с махалото,

Заплатите и наемите рязко скачат или ........................ ........................
                            Явно много се кефиш, като си нямаш имоти, имащите такива да го отнесат. Това обяснява твоята хиперактивност в темата напоследък. Жалък напън....

Коментар

Който не може да си позволи покупка на НИ, е добре дошъл под наем. Но нивата на наемите от 2 години не догонват поскъпването на имотите, а това вече е проблем.

Коментар

Който не може да си позволи покупка на НИ, е добре дошъл под наем. Но нивата на наемите от 2 години не догонват поскъпването на имотите, а това вече е проблем.
                                Проблем са цените на жилищата,цените на наемите са спрямо заплатите,а НИ са надути с кредита ,който домакинствата поемат над възможностите си в бъдеще.

Коментар

Working...
                                X