Първоначално изпратено от blackaquarius
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Дай нещо евтино в центъра на Бургас. Нали си вътрещар там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение…
Рано или късно всяко неравновесие се изглажда.(по един или друг начин)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ух, аз, пък каква фикс идея ми е да разбирам твоите притежания, хахаха, то си личи по жалостните ти писания, няма нужда да се сещам, поредния скъсаняк, дето пропуснал влака...иначе може и да си прочел в мрежата и клиентите в Аспен на какви цени се спускат, седейки в инвалидната количка на социални помощи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКакво имам и какво нямам - няма да разбереш.
Проблемът при "имащите" е, че страхът от евентуална загуба им пречи да видят реалността.
Апропо - радвам се, че си водиш записки на включванията ми.
Докато на мен за твоите не ми пука.
, поредния скъсаняк, дето пропуснал влака...иначе може и да си прочел в мрежата и клиентите в Аспен на какви цени се спускат, седейки в инвалидната количка на социални помощи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКакво имам и какво нямам - няма да разбереш.
Проблемът при "имащите" е, че страхът от евентуална загуба им пречи да видят реалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЯвно много се кефиш, като си нямаш имоти, имащите такива да го отнесат. Това обяснява твоята хиперактивност в темата напоследък. Жалък напън....
Докато на мен за твоите не ми пука.
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеИли това, или цените на НИ се сгромолясват. За мен е все едно кое от двете. Но трябва едно от двете да се случи. Сегашното положение не е устойчиво с Р/Е над 30, 40 и даже 50. Това не е добър бизнес.(по един или друг начин)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Проблем са цените на жилищата,цените на наемите са спрямо заплатите,а НИ са надути с кредита ,който домакинствата поемат над възможностите си в бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Или това, или цените на НИ се сгромолясват. За мен е все едно кое от двете. Но трябва едно от двете да се случи. Сегашното положение не е устойчиво с Р/Е над 30, 40 и даже 50. Това не е добър бизнес.
Георги Ангелов,старши икономист на Институт Отворено общество..
Очаква се повишение на лихвите заради инфлацията !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСлед като това с наемите го уточнихме (още преди няколко дни) сещаш ли се какво става с махалото,
когато е доведено в едната крайност, а силата, която го тласка - спре!
Как я виждаш равновесната точка?
Заплатите и наемите рязко скачат или ................................................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСлед като това с наемите го уточнихме (още преди няколко дни) сещаш ли се какво става с махалото,
Заплатите и наемите рязко скачат или ................................................
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеКойто не може да си позволи покупка на НИ, е добре дошъл под наем. Но нивата на наемите от 2 години не догонват поскъпването на имотите, а това вече е проблем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Който не може да си позволи покупка на НИ, е добре дошъл под наем. Но нивата на наемите от 2 години не догонват поскъпването на имотите, а това вече е проблем.
- 1 like
Коментар
Коментар